Objawy ząbkowania

Gdzies uciekla mi ta wiadomosc i nie widzialam jej wczesniej , ja sie balam , ze wiele rzeczy zapomne i wieczorami pisze cos ala “pamietnik dla mojefo dziecka” w tym opisuje rozne historie , anegdotki czy jakies moje spostrzeżenia. Fajnie w sumie to wychodzi , a ja mam wrazenie , jakos dluzej mam w sobie te wspomnienia

2 polubienia

Nie wiem czy moja psychika to zniesie :rofl:

Super :wink: widziałam takie gotowe książki do wypisywania różnych ważnych rzeczy, ale już nie pamiętam tytułu :wink:
Fajne są też te serie opowiedz mi mamo, tato itd.
Ale tak jak piszesz wystarczą chęci, kartki papieru i trwały długopis :smiley: fajnie, że o tym piszesz pewnie zainspirujesz niejedną mamę :slight_smile:

1 polubienie

Chcialam kupic taka ksiazeczke “twoja historia kochanie” ale po pierwsze kosztuje prawie 2 stowki , co juz jest bez sensu , bo drugie ma w sumie malo miejsca na pisanie , musialabym raczej bardzo streszczac wszytskie historie :rofl: wiec postawilam na ladny zeszyt w twardej okladce

1 polubienie

Przy synku dostałam album maluszka z fisher price i sprawdził się naprawdę nieźle :slight_smile: Miejsca do pisania tak akurat moim zdaniem. Czasem musiałam wręcz wymyślać co tu jeszcze napisać :slight_smile: i oprócz tego, że można tam opisać czego się dziecko nauczyło w każdym miesiacu i co ciekawego się wydarzyło, to można też opisać różne szczegóły z pierwszych chwil życia czy też pierwsze zabawki, ważne momenty itd. Takie pytania naprowadzające są bardzo przydatne, bo samemu nie wpadłoby się na to, żeby to wszystko opisać i wyszczególnić. Oprócz tego jest tam sporo miejsca na zdjęcia do wklejenia, jest też miejsce na kosmyk włosów czy opaskę szpitalną :slight_smile:

My też dostaliśmy taki album raz coś czy dwa razy zapisałam i na tym się skończyło :laughing::sweat_smile: