trzeba też patrzeć jaka firma wyprodukowała. Często jest to znana firma, która produkuje dla biedronki po prostu
Tak Mazia dokładnie tak jak mówisz ☺
Ja w sumie zupełnie niedawno dowiedziałam się o tym że w ciąży powinno się zwracać uwagę na ten ocet ale mnie osobiście nie ciągnęło do takich potraw w czasie ciąży czasem coś tam zjadłam ale nie miałam na te rzeczy specjalnego smaku tak zeby zajadać się w nadmiarze pamiętam tez ze nie mogłam jeść ryby w pomidorach zjadłam ze 2 razy i automatycznie zwracalam bo maluch jakos chyba nie tolerowal
Pina to mój nie jest kapryśny toleruje wszystko co mama 😂 DDoktor się śmieje ze na każdej wizycie ma aż nadto pełny żołądek 😂
To mój synek wszystko toleruje D córka szalała po czosnku więc tego nie mogłam jeść
U mnie syn to istny ojciec. Może nie wszystko zje, ale na apetyt jak posmakuje nie narzeka. Potrafi zjeść plasterek cytryny i się nie skrzywić. A są takie filmiki jak się podaje cytrynę dziecku i jego reakcja, a u mnie jej brak. Sok też wyciśnięty z cytryny wypije i zadowolony.
rena oj to musze spróbować mojej podać sok z cytryny , bo normlanie zjada ,ale ciekawe czy wypije :D akurat mam w lodówce będę testować
Mój Maz zawsze pił pół cytryny. Kiedyś Syn tez chciał. Wypił pół kieliszka na raz i zwymiotował. Od tam tej pory nie chce cytryny. Wpadło mu nie do tej dziurki i tłumaczyłam że teraz już tak się nie zdąży to i tak nie chce. Nawet polizać jak kroje na plastry :d
Mazia, jak je cytryny to może i wypiję. Spróbuj ;)
moja bratanica skrzywiała sie i sama brała i ssała cytryne i tak to śmiesznie wyglądało ale troche jej dali i zabrali by za dużo nie wypiła tego
Mazia i jak piła mała ?
Moja siostra jak była.mala.to lubila lizać cytrynę, mój corka jak widzi na blacie to tez liże a mi aż skóra cierpnie heh
Superczas zapomniałam jej dać,ale ja teraz jadłam na potęgę cytrynę haha jak mnie katar chwycił to jadłam sporo produktów bogatych w witaminę C,ale no katar leczony czy nie trwa tydzień, więc dalej go mecze
masakra z tym przeziębieniem, chyba w ostatnim czasie dużo osób sie przeziębiło jakiś wirus,
A według mnie w tym sezonie nie było chorób. bo był jeden król Covid, grypa, przeziębienie nie istaniało.
Rena oj tak w tym sezonie był tylko covid dlatego do szpitala szlam w okropnym stresie co wyjdzie na wymazie.
Mazia Czyli robili Ci test na samym wejściu do szpitala?
Odpukać u nas nie było Covida ani nie złapało mnie żadne przeziębienie od początku ciąży do teraz 4 miesiące po porodzie, oby było tak dalej..
Beata dopiero na izbie przyjęć robili w gabinecie lekarskim, ale w wywiadzie na wejściu zaznaczyłam,że mam katar
Mazia i jak testy juz masz wynik ? ☺ napewno wszystko ok ☺