Ocet w ciąży

Mi robili test dwa dni przed przyjęciem do szpitala 

Nati wynik jest do 20.minut 🙂

bez ujemnego nie wpuszcza na oddzial. Jak ktoś na planowane cc lub palnwosne przyjęcie to tak jak pisze Aneczka robi się go wcześniej 

ten test przez nos jest mega nie przyjemny...

Mazią i miałaś robiony test do nosa czy gardła? 

Superczas miałaś już robiony test? Ja miałam dwa razy robione raz do gardła dla mnie nie przyjemne i kolejny raz do nosa i nie było tak strasznie chwilę nie przyjemnie i po sprawie. Też dużo zależy jak ktoś wykonuje test 

Ja już miałam trzy razy,ale zawsze do nosa. Bo ja miałam.w szpitalu robione tw płytkowe ro one do nosa są 

No to szybko jak po 20min. Dobrze mazia że masz negatywny 

Ja miałam raz robione test przed przyjęciem. Wymaz miałam z gardła i nosa

czy testy są nie przyjemne ?

Beata dla mnie z gardła był bardziej nieprzyjemny niż z nosa 

Beata dają mocno do nosa i nie jest to przyjemne uczucie. Ja zaraz mam katar i łzy mi lecą takie odczucia 

Mnie też niedługo czeka test przed wyjazdem na wakacje. Jsk czytam wasze opinie to wcale mi się nie uśmiecha go robić 

No niestety testy do przyjemnych nie naleza

Beata ja miałam do gardła i do nosa i dla mnie bardziej nie przyjemne do gardła niż nosa. Do nosa to do dwóch dziurek wsadzają i wynik jest szybciej niż do gardła. Więc pewnie dlatego więcej jest robionych do nosa 

jak to czytam to już mi jakoś  dziwnie w nosie

mi jakiś czas temu robiono z nosa i to nw czemu 2 testy czyli 4 razy bo za każdym razem z każdej dziurki, za 2 razem to łzy leciały same jak szalone 

Mój syn tez miał z gardła i nosa ://

Ja miałam wymaz tylko z nosa, ale bardzo nieprzyjemne to było. Aż mi łzy poleciały.

Ojej brzmi nieciekawie :( Mam to robić przed wyjazdem na urlop

No niestety te testy nei należą do najmilszych. Moj mąż mi mówił,że.miak uczycie jakby mu do mózgu wkladali przez nos ten patyk hahah

matulkaa da się wytrzymać