Mi robili test dwa dni przed przyjęciem do szpitala
Nati wynik jest do 20.minut 🙂
bez ujemnego nie wpuszcza na oddzial. Jak ktoś na planowane cc lub palnwosne przyjęcie to tak jak pisze Aneczka robi się go wcześniej
ten test przez nos jest mega nie przyjemny...
Mazią i miałaś robiony test do nosa czy gardła?
Superczas miałaś już robiony test? Ja miałam dwa razy robione raz do gardła dla mnie nie przyjemne i kolejny raz do nosa i nie było tak strasznie chwilę nie przyjemnie i po sprawie. Też dużo zależy jak ktoś wykonuje test
Ja już miałam trzy razy,ale zawsze do nosa. Bo ja miałam.w szpitalu robione tw płytkowe ro one do nosa są
No to szybko jak po 20min. Dobrze mazia że masz negatywny
Ja miałam raz robione test przed przyjęciem. Wymaz miałam z gardła i nosa
czy testy są nie przyjemne ?
Beata dla mnie z gardła był bardziej nieprzyjemny niż z nosa
Beata dają mocno do nosa i nie jest to przyjemne uczucie. Ja zaraz mam katar i łzy mi lecą takie odczucia
Mnie też niedługo czeka test przed wyjazdem na wakacje. Jsk czytam wasze opinie to wcale mi się nie uśmiecha go robić
No niestety testy do przyjemnych nie naleza
Beata ja miałam do gardła i do nosa i dla mnie bardziej nie przyjemne do gardła niż nosa. Do nosa to do dwóch dziurek wsadzają i wynik jest szybciej niż do gardła. Więc pewnie dlatego więcej jest robionych do nosa
jak to czytam to już mi jakoś dziwnie w nosie
mi jakiś czas temu robiono z nosa i to nw czemu 2 testy czyli 4 razy bo za każdym razem z każdej dziurki, za 2 razem to łzy leciały same jak szalone
Mój syn tez miał z gardła i nosa ://
Ja miałam wymaz tylko z nosa, ale bardzo nieprzyjemne to było. Aż mi łzy poleciały.
Ojej brzmi nieciekawie :( Mam to robić przed wyjazdem na urlop
No niestety te testy nei należą do najmilszych. Moj mąż mi mówił,że.miak uczycie jakby mu do mózgu wkladali przez nos ten patyk hahah
matulkaa da się wytrzymać