Od kiedy przejście z wanienki na prysznic

ewe widziałam takie zabawki w rossmanie na przecenie;p

ELOY HOME, zabawka do kąpieli 18 m+, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl

ELOY HOME, zestaw zabawek do kąpieli, 5 elementów, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl 

ale widzę, że stacjonarnie tylko 

słuchajcie dla dzieciaczków to jednak woda to woda;) co tam mycie najwazniejsze w tym wszystkim to jest wychlapanie wszystkiego co sie da;) 

no i ta pianą ktora można zdmuchiwać;) 

Tez tak uważam córka zawsze jak najwiecej piany chce 

MamaEm - świetne te zabawki! :) szkoda własnie że tylko stacjonarnie :( u mnie nie było niestety, więc będę szukać czegoś podobnego w necie, dzięki za inspiracje

Dla mnie wanna to dzieciństwo , poważnie ❤️ Odkąd nie mieszkam z rodzicami to już jakieś 6 lat to mam prysznic i bardzo nad tym ubolewam , dlatego w nowym mieszkaniu musi być wanna. Starszy ma 5,5 roku i kapie się w brodziku , jest czas na mycie i na zabawę a brodzik jak dla dzieci mam wysoki . Młodszy ma 7msc i też w brodziku go kapie :) 

A jak mieliśmy niski brodzik , to dawałam wanienkę pod prysznic w niej sie kąpał synek :) ale fajnie też jest przyzwyczajać do prysznica :) 

ja wam powiem ze wczesniej jak mieszkaliśmy w poprzednim mieszkaniu to mielismy wanne a potem jak był remont to włansie zmiana była na brodzik ale ten głębszy;) malutka miała luz bo jak w wanience  sie czuła  tyle wody też sie nie lało;) no i plus kolosalny rachunki niebo nizsze za wode;) 

u nas boi się tej wody jak leci z natrysku 

tak tez racja , syn jak był mały to też się bał . Dopiero z wiekiem mu przeszło

u nas podobnie, starszy przyzwyczaił sie do prysznica z natrysku dopiero mając 6 lat

Właśnie dzieci boją się natrysku więc trzeba je stopniowo oswajać z tematem bo szkoda żeby dziecko się zraziło 

Ewe tak super te zabawki, ja właśnie muszę zajrzeć czy u mnie jeszcze coś zostało i kupić na zaś:p

Kiedyś widziałam taka słuchawkę słonika co się daje do wanienki żeby oswoić dziecko z słuchawka od wanny fajne rozwiązanie

zamówiłam juz co nieco z internetu, zobaczymy jak się sprawdzi :)

Teraz jets mnóstwo zabawek słuchawek do wanny i chyba faktycznie coś pomagają skoro znaleźć tego w necie można pełno 

Super ewe aż sama jestem ciekawa co ci się sprawdzi i co dziecku przypadnie do gustu a co nie ale wiadomo każde dziecko inne 

ewe super że będziesz testowała i sprawdzała co najlepiej przypasuje maluchowi :)

widzę że Wy to jesteście na bieżąco z tymi nowościami ja to jakaś zacofana jestem chyba 

Miśka ja dzisiaj włączyłam tvp abc bo musiałam prasowanie zrobić i jak zobaczyłam ile zabawek jest co nie miałam pojęcia to się az za głowę złapałam:D

czyli nie jestem jedyna :)