Od kiedy przejście z wanienki na prysznic

MiśkaPyśka ja też jestem zacofana w tych zabawkowych nowościach. Zakładam jednak że jeszcze trochę i to się zmieni. O takiej słuchawce to nawet nie słyszałam, ale fajna sprawa żeby oswoić dziecko z prysznicem ;)

może i człowiek tak tych zabawek nie kupuje więc nie słyszał o tym

tez jestem zacofana córka wraca od kolezanek z przedszkola i mama kupisz mi to tamto rzuca nazyw ja googluje bo nawet nie wie  o co chodzi

tylko wiecie co.. niektórzy rodzice naprawdę przesadzają. wraca dziecko od koleżanki i prosi nagle o 5 lalek lol, bo np. amelka ma już 10.

J ateż nie na czasie ;D nie wiem , co jest teraz modne w zabawkach a co nie , moze nawet lepiej , syn nie woła o zabawki wie spokoj mam . Kiedys jak widział reklamy w tv jak zabawki reklamowali to ciągle a teraz mało kiedy oglada to nie woła ;D 

dobrze że jeszcze nie ma u nas tego etapu, bo przy tym remoncie i jeszcze jej wymaganiach to byśmy chyba nie mieli co jeść :D 

Ja się już boje ja córka zacznie wymyślać 

To fakt że niektórzy przesadzają z tą ilością zabawek. Co dziecko powie że chce to od razu ma. Chyba nie na tym rzecz polega żeby dziecku tylko zabawki kupować. Ale powiedzmy sobie szczerze że są takie rodziny gdzie rodzice kupują dziecku co chce byle tylko mieć spokój i to jest przykre. 

AgataAr tym bardziej, że te laleczki lol to chyba do najtanszych nie należą;/

Córki mojej siostry siostry miały mega zajawkę na te laleczki LOL w wieku 4-7lat. Miały tego naprawdę sporo :O ale w sumie było tak ze dostawały trochę tego od ciotek i wujków, na święta czy dzień dziecka i tak uzbierał się potężna kolekcja ale sporo podróbek też miały bo oryginalne jednak drogie. Powiem Wam naprawdę codziennie się tym bawiły i zawsze cieszyły z nowej laleczki :)

kiedyś patrzyłam że tanie nie są 

trochę kosztują tez widziałam 

No u nas dziewczyny też przerabiały barbie a potem Lol i to są mega kosztowne lalki 

Ciekawe skąd się bierze moda na te zabawki:p

I ile pobawią sie tymi lalkami, u mnie sąsiadka 8 lat też za tym szaleje, a taka laleczka koło 100 zł jedna

U mnie wlaneie przeszliśmy jak córka miała jakoś półtora roku. Ale nie myślą jej ze słuchawki tylko nalewalam wodę do brodzika ,Cork się chwilę chlapała , bawiła , umyłam ją i później delikatnym strumieniem tyłku plukalam prysznicem 

U mnie wlaneie przeszliśmy jak córka miała jakoś półtora roku. Ale nie myślą jej ze słuchawki tylko nalewalam wodę do brodzika ,Cork się chwilę chlapała , bawiła , umyłam ją i później delikatnym strumieniem tyłku plukalam prysznicem 

XYZ oo to szybko, w sumei u mnie jest wanna wiec ja myślę ze dlugo bede kąpać córke w wannie - nalewam jej tam wody i tak się kapiemy. Na prysznic jeszcze przyjdzie czas bo chciałabym żeby tam kąpała się juz sama, ja jej ewentualnie umyję głowe :)

U mnie. Synek niesforny bałabym że by się wiercil i przewrócił w ten wieku

u nas ostatnio przeszłyśmy na wanienkę do wanny;) mała ma 8 miesiecy siedzi wiec na też łatwiej;) ale jako do samej wanny to jeszcze poczekamy bo za dużo wody trzeba by lać;) wiec ze względu na oszczędnosć jeszcze w wanience siedzi;)