Odbijanie po karmieniu 👶

@Magdallenka0897 tak widziałam ale narazie mam zapas innego. ale zamowie przy okazji i wyprobuje

2 polubienia

A ten co Ty używasz to go też polecasz ? Czy akurat go testowałaś ?

1 polubienie

@Magdallenka0897 mowisz o rozowej serii ponk co mam n aopuchlizne? czy intymnym?

1 polubienie

@MamusiaNM tak, mam w domu pastę pink z action i w połączeniu z gąbką scrub daddy świetnie sobie radzi na przypalone garnki!:grinning:

@Magdallenka0897 ate produkty można dostać gdzieś stacjonarnie? Ten żel i tą pastę?:grinning:

1 polubienie

Ja dlatego nie chce karmić na leżąco, bo wiem że zaraz bym zasnęła, skoro na siedząco mi się zdarza. A ja mam taki mocny sen że się boje spać z noworodkiem

1 polubienie

@Wesola95 tak , hebe ma w ofercie

2 polubienia

O tym intymnym :). @Wesola95 tal dokładnie są w Hebe

1 polubienie

Muszę sobie zamówić ten żel i pastę :blush: dam znać po czasie czy mi się też ta pasta sprawdziła :blush:

2 polubienia

Dobrze, czekam na Twoją opinię :smiling_face:

A macie jeszcze jakieś inne polecenia ?

Już zamówione na allegro wychodzi 22 zł i oczywiście musiałam dobrać do darmowej wysyłki :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 polubienie

to ja obecnie uzywam tej pianki ginexid tak jak ostatnio przed porodem i bylam bardzo zadowolona po cc

z zwlu rozowego na opuchlizne tez jestem zadowolona

a intymny pink kupie przy okazji zakupów jak sie wybiore wreszcie bo narazie to tylko jem i spie🫣

1 polubienie

Ooo a czemu tylko jesz i śpisz ? :blush:

końcówka ciąży :rofl::face_with_peeking_eye: nie daje mi nic innego robic

Aaa ok rozumiem cie jak najbardziej :blush::blush::blush: nie doczytałam wcześniej że wciąży jesteś :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A na kiedy masz termin?

1 polubienie

@Magdallenka0897 oficjalnie okolice świąt
aczkolwiek lekarze obstawiaja ze jak cudem dotrwam do pierwszych dwóch tyg grudnia to i tak cud
poprzedni tez szybciej

1 polubienie

No to fajnie by było jakby się udało tak, że w wigilię będziecie mogli już być w domku :smiling_face:

2 polubienia

@Magdallenka0897 w kwestii porodu to napewno bo sama czuje ze ten pozniej to napewno nie usiedzi.
do szpitala mnie nie skierowali tylko pod warunkiem ze bede lezec i mam na to możliwość a juz za pozno by dac coś wiecej poza wyciszaniem skurczy

1 polubienie

Wygrałaś w konkursie nagrodę główną - ten full zestaw Pink, z walizką i bonem do Smyka :wink: ?
Polecasz nam tę gamę:) ?
A tak swoją drogą Piękny to był konkurs , kojarzycie go mamy? z Mamadu był organizowany :slight_smile:

1 polubienie