Hmmm ja używam Capricare i juz mam dość, wymiękam
Za tydzień ma bilans i sczepienie wiec wypytam pediatrę, bo to jest chore żeby Dzieciątko np po 2 h od zjedzenia odbijało z treścią cuchnącą na kilometr
śluz cały czas w kupie.
Co ją przebiorę to na nowo az mi się plakac chce czasem .
@MamaSloneczka a wczesniej używaliście innego mleka ?
moze cos pediatra poradzi albo po prostu mleko nie służy
pozatym po takim czasie to juz przyjemnej tresci nie bedzie w zapachu niestety, znam ten bol
W szpitalu bebilon bo taki mieli a w domu już capricare i orzy nim caly czas. Myślałam ze to jej minie , fakt już nie hlusta jak na początku ale czasem sie zdarzy. Starsza to zjadła mi mleko odbiła i szla spać , a tu z drugą mam przeciwieństwo ![]()
kręci się wierci . No musi pediatra cos mi doradzić bo idzie się wykończyć . Widzę też jaknona sie meczy przy tym. Ciekawe co nam zaproponuje.
@MamaSloneczka na to capricare zmienilas właśnie przez chlustanie?
czasami moze być jeszczd po prostu uklad niedojrzały bo tez tak bywa dziecko jak więcej sie rusza czy na brzuszku lezy to nam tlumaczyl gastroenterolog ze nawet kwestia samego zwieracza robi swoje
moze po prostu więcej czasu trzeba skoro jakąś poprawe widzisz nawet w ulewaniu.
kazdy maluszek jest inny. jeden ma problemy inny nie
ile ma obecnie ?
moze to niekoniecznie sluz od mleczka tylko np zęby?
Wiesz co nie chciałam bebilonem karmic.
Doradztwo laktacyjne w szpitalu nam doradziła capricare, bo jest podobne do mleka mamy.
Dolne dwa zeby ma ale nie od tego. Pojawiał sie śluz duzo wcześniej a teraz to juz wgl wiecej go.
Masz capricare krowie? Może lepiej będzie na mleku kozim? Wiem, że mają oni taką opcję u siebie, ale nie wiem, czy to jedyna, dlatego pytam.
Może uda się wizytę mieć szybciej? Szkoda, żeby dzieciątko się męczyło, a może przepisze wam bebilon pepti. My podawaliśmy przez ok miesiąc, później już wróciliśmy na swoje mleko i wszystko było w porządku, no ale mimo wszystko konsultacja z lekarzem jest potrzebna.
Trzymam kciuki, żeby szybko udało się złagodzić problem! ![]()
Capricare jest TYLKO na kozim mleku droga mamo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O widzisz, wolałam dopytać, bo my podawaliśmy Kendamil i oni mają 2 wersje, mleko krowie i kozie ![]()
Nieee, ja nie mam szczęścia do wygrania
nawet nie widziałam tego konkursu a byłabym szczęśliwa gdybym wygrała
i na pewno bym się pochwaliła
Ale to na insta był ten konkurs ?
Na fb i tez Magdalena wygrała ![]()
Nie to niestety nie ja
ale widzę teraz ten konkurs , fajnie byłoby wygrać taki zestaw ![]()
![]()
fajna różowa walizka ![]()
Nawet nigdzie go nie widziałam w ofercie, muszę się rozejrzeć! ![]()
Ja kupowałam w hebe , ale widzę że już go nie ma na stanie tylko orzez internet
Kupiłam tą pastę od tygodnia używam : tylko czy tobie też tak źle się z niej wyciska ?
Tak właśnie to jest straszne, na to nie mam sposobu . Trzeba niestety mocno przyciskać , myślałam że to tylko u mnie się tak trafiło . A jak dziąsła ?
No przy tej paście wgl mi nie krwawią , ciekawe jak z wydajnością tej pasty czy da się ją do końca opróżnić
Aż tak ciężko ci się ją wyciska ?
Aż tak ciężko może nie , ale trzeba się nakombinować aby dobrze wycisnąć ![]()
To opakowanie to jakaś porażka. Ja jak nacisne mocno to potem muszę wyciągnąć to opakowanie. Ja używałam jej ponad 2 miesiące. Muszę ją otworzyć i zobaczyć czy wszystko poszło, tak z ciekawości ![]()
Też będę musiała sprawdzić
Ale na pewno coś tam zostało . No ale to opakowanie mogliby zmienić ![]()