Ok to czyli kazdy tak ma bo już myślałam że dostałam wadliwy produkt ![]()
Ja mam jeszcze dezodorant w kremie z tej samej marki i to samo opakowanie ![]()
Ale dezodorant ma inną konsystencję i ja nie mam z tym opakowaniem wtedy żadnego problemu, normalnie działa u mnie. U Ciebie ten dezodorant też szwankuje?
No ten dezodorant właśnie nie, jest wszystko okej
a masz coś jeszcze z tej serii?
Jeszcze płyn do higieny intymnej, to też ma normalne opakowanie. I jest fajny, bo ma fajną konsystencję. Mam teraz otwarty ten i Ginexid to zdecydowanie wolę ten Pink
@daga1271 ale kusicielka tym żelem
![]()
no nie da wykorzystac zapasu tylko kusi🤣
Następne co kupię to na pewno ten płyn . Pasta dobra ale niestety to wyciskanie jej dla mnie bardzo uciążliwe
No ja też polecam ten żel
@Nadzianii to racja, wkurzające to jest . Może warto napisać do producenta i zmienia jakoś te opakowania , żeby było lepiej
Można by było , ostatnio nie mam tak na to czasu ale jak bym go chwilę znalazła to można było by im zwrócić na to uwagę ![]()
U mnie nie dało się jej już wycisnąć i otworzyłam to opakowanie a tam jeszcze bardzo dużo tej pasty jest
dobrze że nie wyrzuciłam
Dobrze wiedzieć, też tak zrobię i myślę że napiszę do nich ciekawe co odpiszą, może mają jakiś na to sposób, tylko jak ich znaleść ![]()
Dobrze wiedzieć , całkowicie nie praktyczne to opakowanie nie sprawdza się będzie trzeba to im zgłosić
Dla nich taka wiadomość na pewno będzie na plus bo tak to ludzie nie będą kupować a oni nie będą wiedzieć dlaczego
Odpisali mi wiadomość, że „Bardzo dziękujemy za informacje, przyjrzymy się tej sprawie” więc fajnie jakby coś z tym zrobili bo jak ktoś raz kupi i się mu nie spodoba to wyciskanie to drugi raz nie kupi
Ja często po prostu “rozbrajam” opakowanie nożem, żeby się dostać do środka
Bo naprawdę dużo kosmetyku jeszcze potrafi być w środku, a szkoda to wyrzucać!
No ja to samo
ale takie opakowania bardziej miękkie. Myślałam że jak jest pompka to wszystko wyciągnie. Ale powiem Ci że mój mąż był zaskoczony wykorzystywaniem kosmetyków do końca
Ja po tygodniu już nawet wcisnąć jej nie mogę
trochę jestem wkurzona bo 25 zł za nią dałam a już nie da się wycisnąć
No to musisz ją też rozciąć bo szkoda tego produktu , mega szybko ci się skończyło
Po piersi nie zawsze odbijam - próbowałam i mogłabym czekać godzinami i nic
Butelka to zupełnie inna para kaloszy, odbijam zawsze, z reguły na ramieniu, lekko bujając góra - dół. Z reguły max 10/15 min chociaż zdarza się że muszę trochę kroków przy tym narobić.