Odbijanie po karmieniu 👶

Ok to czyli kazdy tak ma bo już myślałam że dostałam wadliwy produkt :rofl:

Ja mam jeszcze dezodorant w kremie z tej samej marki i to samo opakowanie :smiley:

1 polubienie

Ale dezodorant ma inną konsystencję i ja nie mam z tym opakowaniem wtedy żadnego problemu, normalnie działa u mnie. U Ciebie ten dezodorant też szwankuje?

1 polubienie

No ten dezodorant właśnie nie, jest wszystko okej :smiley: a masz coś jeszcze z tej serii?

1 polubienie

Jeszcze płyn do higieny intymnej, to też ma normalne opakowanie. I jest fajny, bo ma fajną konsystencję. Mam teraz otwarty ten i Ginexid to zdecydowanie wolę ten Pink

2 polubienia

@daga1271 ale kusicielka tym żelem :face_with_peeking_eye: :rofl:
no nie da wykorzystac zapasu tylko kusi🤣

2 polubienia

Następne co kupię to na pewno ten płyn . Pasta dobra ale niestety to wyciskanie jej dla mnie bardzo uciążliwe

No ja też polecam ten żel :star_struck: @Nadzianii to racja, wkurzające to jest . Może warto napisać do producenta i zmienia jakoś te opakowania , żeby było lepiej

2 polubienia

Można by było , ostatnio nie mam tak na to czasu ale jak bym go chwilę znalazła to można było by im zwrócić na to uwagę :blush:

U mnie nie dało się jej już wycisnąć i otworzyłam to opakowanie a tam jeszcze bardzo dużo tej pasty jest :disappointed: dobrze że nie wyrzuciłam

1 polubienie

Dobrze wiedzieć, też tak zrobię i myślę że napiszę do nich ciekawe co odpiszą, może mają jakiś na to sposób, tylko jak ich znaleść :laughing:

1 polubienie

Dobrze wiedzieć , całkowicie nie praktyczne to opakowanie nie sprawdza się będzie trzeba to im zgłosić

Kosmetyki | PINK DomoweLaboratorium.pl Teraz nawet jest promocja, ale jutro napiszę do nich

4 polubienia

Dla nich taka wiadomość na pewno będzie na plus bo tak to ludzie nie będą kupować a oni nie będą wiedzieć dlaczego

1 polubienie

Odpisali mi wiadomość, że „Bardzo dziękujemy za informacje, przyjrzymy się tej sprawie” więc fajnie jakby coś z tym zrobili bo jak ktoś raz kupi i się mu nie spodoba to wyciskanie to drugi raz nie kupi

1 polubienie

Ja często po prostu “rozbrajam” opakowanie nożem, żeby się dostać do środka :sweat_smile: Bo naprawdę dużo kosmetyku jeszcze potrafi być w środku, a szkoda to wyrzucać!

1 polubienie

No ja to samo :crazy_face: ale takie opakowania bardziej miękkie. Myślałam że jak jest pompka to wszystko wyciągnie. Ale powiem Ci że mój mąż był zaskoczony wykorzystywaniem kosmetyków do końca

1 polubienie

Ja po tygodniu już nawet wcisnąć jej nie mogę :face_with_raised_eyebrow: trochę jestem wkurzona bo 25 zł za nią dałam a już nie da się wycisnąć

No to musisz ją też rozciąć bo szkoda tego produktu , mega szybko ci się skończyło

1 polubienie

Po piersi nie zawsze odbijam - próbowałam i mogłabym czekać godzinami i nic

Butelka to zupełnie inna para kaloszy, odbijam zawsze, z reguły na ramieniu, lekko bujając góra - dół. Z reguły max 10/15 min chociaż zdarza się że muszę trochę kroków przy tym narobić.

1 polubienie