Opinie testerek (edycja marzec 2025) zestaw wyprawkowy do pielęgnacji i uspokajania maluszka

🫶🏼🫶🏼 tak to u mnie wygląda :

I te muslinowe z muminky zgarnęłam z webinaru od świadomej mamy - nie wiem czy czytałaś ten wątek, ale co wtorek organizowane są takie webinary prowadzone przez profil na fb : świadoma mama i można właśnie wygrać zestaw od muminky :grinning: sporo dziewczyn już je zgarnęło, więc polecam spróbować :grinning:
A te z primarka i Action - to naprawdę nie kosztują dużo :grinning: alee ja ich jeszcze nie prałam, więc nie jestem w stanie o nich za dużo się wypowiedzieć :grinning:

I bardzo polecam Ci się przejść do action bo tam na dziale dla maluszków można znaleźć naprawę fajne rzeczy, prócz tych pieluszek kupiłam też body i legginsiki : i uważam, że są lepszej jakości niż te pepcowe czy sinsayowe :grinning: :

1 polubienie

Tak, widziałam ten wątek, muszę się zapisać na następny webinar :slight_smile: Chociaż mnie szczęście omija szerokim łukiem więc pomimo najszczerszych chęci i brania udziału w różnych konkursach to jeszcze nic nie udało mi się wygrać :sweat_smile:
Jak będę gdzieś w okolicach Action, to wpadnę pobuszować :smiley:

Ja jeszcze nie brałam udziału w nim, bo też nie mam szczęście , ale widziałam że teraz dają mniej nagród bo kiedyś wygrywały po dwie osoby a teraz po jednej , więc szanse są mniejsze.

Kiedyś było dużo łatwiej wystarczyło udostępnić , ja jakiś czas temu wygrałam zestaw kosmetyków niestety do dziś nie otrzymałam, chyba bym musiała się zgłosić do nich

To myślę , że trzeba napisać najlepiej do nich albo pod postem , bo widziałam że ktoś też pisał, że nie dostał swojej wygranej . Teraz właśnie widziałam, że trzeba jeszcze coś napisać , to tym bardziej mam mniejsze szanse :rofl::see_no_evil:

@Nadzianii chodzi o miralex ? Czekam już ponad miesiąc na tą nagrodę, brak słów bo do nich pisałam i wiadomość prywatna i na e-maila i totalna olewka :frowning:

@Magdallenka0897 to ja pisałam :sweat_smile:

Tak o to chodzi , ja to już dłużej czekam i nic . Trochę dziwne bo nadal niby od nich nagrody są a jeszcze nikomu nie wysyłają :pleading_face:

Ja dostałam przy pierwszej córce muslinowe z Primarka i są przemiłe w dotyku. Nie wiem jak z ofertą w tym momencie bo mieszkam daleko i sama się tam nie zaopatruje. Ale te co kupowałam sama były np. z Pepco i to tetrowe, ale bardzo przyjemne w dotyku, w ogóle nie szorstkie. I flanelowe też wszystkie mam z pepco. Ogólnie to nakupowałam chyba 30szt w sumie a córka okazała się dzieckiem które nie potrzebuje pieluch :sweat_smile: po kąpieli flanelka, albo na przewijak zamiast prześcieradełka kładłam też.

1 polubienie

@Nadzianii @Wesola95 A to może warto zapisać się do webinaru i zadać tam im pytanie ? I faktycznie przeglądałam teraz i widzę , że wiele razy pisałaś do nich, i co nic Ci dalej nie odpisali? Bardzo mi się wydaje, że ktoś kiedyś gdzieś skomentował , że właśnie też czegoś nie dostał i oni odpisali , że muszą się z nimi skontaktować- ale niestety nie mogę tego znaleźć

Poczekam jeszcze, może się odezwą, bo prezent od muminky mi przyszedł w ciągu 2 tyg, tylko z tym miralex jest problem, ale też gdzieś czytałam, że ktoś się musiał upominać o to, aż tak bardzo mi na tym nie zależy, ale z drugiej strony jak coś obiecują to fajnie jakby się z tego wywiązali :grinning:

Poczekam jakiś czas może jeszcze jak przez tydzień nic nie będzie to do nich napisze fajnie by było jednak otrzymać tą nagrodę skoro ja wygrałam :blush:

1 polubienie

@Wesola95 @Nadzianii no macie rację :slight_smile: Jak coś dają wygrać to powinni się wywiązać z tego, a może sami nie wiedzą dlaczego firma nie przesłała nagród . I to jest ciekawe dlaczego teraz już wygrała jedna osoba a nie jak szybciej więcej osób wygrywało

1 polubienie

Odpisali mi, żeby ponownie wypełnić formularz, więc możesz też to zrobić :wink: i może tym razem paczki dotrą :wink:

Ok dziękuję za informację :blush:

@Wesola95 dostalyscie swoje paczki? Bo dzisiaj tez dostalam nagrode od nich na swiadomej i zastanawiam sie czy to w ogole przyjdzie.

nie :face_with_peeking_eye: :sweat_smile: od miralex nadal nic, w tamtym tygodniu mi napisali, żeby ponownie wypełnić formularz więc zrobiłam to w czwartek i nadal czekam, jak nic nie ruszy w tym tygodniu to w piątek znowu będę do nich pisać e-maila :grinning: chociaż szczerze mówiąc już mi się odechciewa :face_with_peeking_eye:

A pisalas do Miralex czy do SwiadomejMamy? Bo dziewczyny to raczej szybko odpisuja

Ale dziwne , że tak długo nie wysyłają nagrody. Może to jest taki długi czas oczekiwania na paczkę

Szybko odpisują? To chyba jestem na czarne liście bo ja się musiałam upominać o jakąkolwiek odpowiedź :wink: pisałam i do świadomej na messengerze i na e maila,a nawet w komentarzu pod postem jak mi nie odpisywali napisałam e maila do miralex - bez odzewu :grinning: ostatecznie świadoma odpisała na e maila, żeby wypełnić formularz ponownie :grinning: ale skoro Ty wygrałaś dziś to myślę, że najszybciej powinnaś do nich pisać za 30 dni bo tak jest w tym formularzu, że czas oczekiwania 7-30 dni :grinning:

A Ty czekasz już dłużej niż 30 dni?