Opinie testerek (edycja marzec 2025) zestaw wyprawkowy do pielęgnacji i uspokajania maluszka

Tak, wygrałam 14 października :grinning:

Było coś że czas do 30 dni czas oczekiwania ale to już dawno minęło :see_no_evil:

Hmm, to ciekawe . A może pod wynikami z dzisiaj napiszcie i zapytajcie ?

Właśnie widziałam, że jakaś dziewczyna napisała pod tym postem z wynikami godzinę temu z zapytaniem kiedy może się spodziewać przesyłki, ale na razie cisza :shushing_face:

No ja jakis czas temu pisalam do swiadomej po warsztatach stacjonarnych. Korpo wypralo mi mozg i uznalam ze powinny dostac informacje zwrotna :joy: i raz pisalam bo dostalam dwa tygodnie z rzedu vocher do psychologa i chcialam z niego zrezygnowac na rzecz innej mamy i w obu przypadkach mialam odpowiedz w ciagu dnia.

No to nie jesteście same

Ja dziś ponownie wypełniłam formularz. Nie dość że coś tam się udało pierwszy raz to jeszcze nie wysyłają ;p to trzeba mieć pecha :rofl:

A też pisałaś do nich i Ci nic nie odpisują ?

Ja tam do nich nie pisałam , ale jak @Wesola95 aby ponownie się zgłosić to się zgłosiłam . Jak będzie znowu cisza to zgłoszę tylko do świadoma mama że nie wysyłają , może nie są tego nawet świadomi że nagrody nie dochodzą , nie wiem :woman_shrugging:

1 polubienie

Ja na Twoim miejscu bym też spróbowała napisać, a kto wie , może odpiszą

Aspirator elektryczny czy lepiej ten do odkurzacza ? Jakie sa wasze opinei ? Ja zawsze ten do odkurzacza uzywalam

Ja mam i elektryczny i słynny katarek do odkurzacza, zrobiłam rozeznanie w temacie i plan jest taki, że na podróże i początek - elektryczny, ale na mocniejsze gile zdecydowanie katarek :grinning:

Jeżeli któraś z mam ma porównanej miedzy elektrycznym z Canpol a katarkiem to chętnie poczytam! :wink:

@Nadzianii @Hedwiga - otrzymałam e maila od świadomej :
“Dzień dobry,
bardzo dziękuję za wiadomość i rozumiem Pani frustrację związaną z brakiem przesyłki. Niestety w tym przypadku opóźnienie nie wynika z naszej strony - pojawiły się problemy logistyczne po stronie sponsora nagród.
Aby jak najszybciej rozwiązać sprawę, przekazałam Pani dane bezpośrednio do sponsora i dołączę Pani wiadomość, tak aby mogli pilnie zająć się wysyłką.
Dziękuję za cierpliwość i proszę o krótką informację z datą ponownego wypełnienia formularza.”

O dziękuję za informację :blush: chyba jednak też muszę się do nich zgłosić szybciej i osobiście :blush:

my mamy nosiboo i jestem bardzo zadowolona. ostatnio próbowałam też ten z momini też uważam, że jest bardzo fajny.

Ja wlasnie dzis zamawiam z canpola to dam niedlugo znac . Ogolnie mialam babyono ale oddalam co nie zmiania faktu , ze byl fajny . Odrazu sie skusze na butelke bo chodzi za mna juz kilka dni a stacionarnie nie mogalam znalesc :see_no_evil:

Ooo super, czekam na informację, ja mam jakiś elektryczny ale w ogóle sobie nie radzi z glutami, a słynny katarek nam się nie sprawdzi bo pies dostaje szału jak tylko wyciągam odkurzacz :see_no_evil: czekam na testy butelki, mocno się nad nią zastanawiam a musimy niedługo wymienić butelki na te od 3 miesiąca. Synek ogólnie każdą butelkę toleruje, tylko nie z każdej dobrze pije, przez co albo wylewa mu się mleko bokiem albo ma kolki

Jestem mega ciekawa opini tego aspiratora :smiling_face_with_three_hearts:

A który chcesz kupić? Ten nowy taki co wyszedł ? Czy ten taki elektryczny, ale mniejszy starszy ? Bo jak ten starszy to już trochę opini na jego temat było :grinning: a jak ten nowszy to po cichu liczę, że będzie w styczniu do testów :face_holding_back_tears:

Myślę o tym nowym, ale czekam na pierwsze opinie i testy