Ja mam i bardzo polecam ten zestaw kubeczków . Praktyczne i wygląd ekstra
Kubki ferst cup- moja córka jest na etapie nauki picia z kubeczka i ten kubek sprawdza się u nas świetnie. Uchwyty idealne dla małych rączek dziecka. Dwie pojemności kubka, córka póki co pije z tego mniejszego ponieważ jest jej wygodniej go trzymać. Kubki solidnie wykonane. Podczas upadku na podłogę nie pęka i nie wylewa się z niego. Bardzo polecamy. Kolor iście leki. Bardzo ładny odcień żółtego.
Pierwsze łyżeczki- dobrze leżą w dłoni. Ładna kolorystyka. Nie wyginają się. Łatwe w myciu. Córka lubi nimi jeść posiłki.
Smoczki- bardzo ładna kolorystyka, tarczka jest mała i lekka. Córka od razu polubiła się z tymi smoczkami. Samouczek jest silikonowy, nie odkształca się. To chyba będą nasze ulubione smoczki.
Naczynia z kolekcji exotic animals- bardzo ładna i solidne naczynia. Córka lubi w nich jeść obiadek. Bardzo ładna grafika. Naczynia łatwe w utrzymaniu czystości. Nie pękają podczas upadku na podłogę.
Jestem zachwycona łyżeczkami bo świetnie nadają się do rozszerzania diety ;)
Talerzyk i miseczka mają bardzo ładny wygląd. Są lekkie i nic nie dzieje sie z nimi po upadku na podłogę;)
Smoczki dzięki temu , że świecą w nocy można je bez problemu odnaleźć.
Termos długo utrzymuje ciepło. U nas zazwyczaj do 3h bo później posiłek jest zjedzony przez syna ;)
Co do kubków to mają poręczne uchwyty dzięki czemu dziecko bez problemu może je utrzymać i napić się. Syn zachwycony ;)
Zestaw naczyń z serii Exotic Animals
Płaskie talerzyki oraz miseczki z tej serii idealnie się sprawdzają się u nas przy rozszerzaniu diety. Syn ma aktualnie 8 miesięcy z hakiem i bardzo lubi zajadać z tych naczyń. Na początku był zafascynowany grafikami, które się znajdują na naczyniach, teraz też chętnie je ogląda, ale nie rozpraszają go podczas jedzenia. Grafiki nie wyblakły ani nie zmyły się podczas dotychczasowego użytkowania.
Termos do posiłków
To nasz hit, zabieramy w nim obiadek gdy idziemy np. na plażę. Wkrótce wybieramy się do ZOO i również zapakuję do termosu jedzenie dla syna. Termos doskonale trzyma ciepło przez kilka godzin. Dzięki temu, że termos posiada szeroki otwór, mogę tam włożyć co tylko zapragniemy, a dodatkowo nie ma problemu z jego myciem. Nakrętka i termos bardzo dobrze wykonane, nic nie przecieka. Jestem zachwycona! No i ta cudowna szata graficzna, ach!
Łyżeczki do karmienia
Łyżeczki są dobrze wyprofilowane, ułatwiają karmienie dziecka, które bez problemu ściąga pokarm za pomocą warg. Są trwałe, no i bardzo ładne.
Smoczki świecące w ciemności
Oddaliśmy je w prezencie dla syna znajomych, ponieważ mój syn postanowił, że już nie potrzebuje smoczka. Znajomi mówią, że ich syn bardzo chętnie z nich korzysta, otwory w tarczce pozwalają skórze oddychać. A wzory są naprawdę śliczne. No i plus za to, że można łatwo znaleźć smoczek w ciemnym pomieszczeniu.
Kubek z silikonowym ustnikiem FirstCup
Kubeczki są w dwóch pojemnościach 150 i 250 ml. Ten mniejszy używamy w domu, a większy bierzemy na spacery i wycieczki. Miękki silikonowy ustnik świetnie się sprawdza podczas nauki picia, syn chętnie pije wodę, a wkrótce spróbujemy przejść na kubek otwarty. Natomiast ten większy kubek damy do wyprawki do żłobka. Dzięki temu, że kubki są przezroczyste, możemy obserwować, ile wody wypił syn, można też zauważyć, gdy woda się zabrudzi (np. po posiłku).
Kubki First Cup
To pierwszy kubek z którego mój synek nauczył się pić kaszę :) mój synek nie akceptuje butelek , nie chce mleka. A ten kubek jest dla nas zbawieniem, wiem że synek właśnie z niego zje kaszkę gdy jestem poza domem. ustnik mięciutki, łatwo przepływa z niego kaszka jak i woda, Lekki poręczny, zabieramy go również na spacerki.
Smoczki Exotic
Smoczki EXOTIC synek uwielbia smoczki z canpol, te są super ponieważ świecą w ciemności wiec nie musze włączać światła aby go znaleźć w nocy, piękna grafika zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynek
Pierwsze łyżeczki
Łyżeczki które otrzymaliśmy są w 3 kolorach, zgrabne, długie, synek je bardzo polubił, sprawdzą się jako pierwsze łyżeczki dla maluszka
Termos:
Termos utrzymuje bardzo długo odpowiednie ciepło posiłku, my używamy go sporadycznie, na wyjazdy, spacerki. wtedy nie martwię się aby mieć gdzie podgrzać jedzonko, sprawdził się również w utrzymana ciepłej wody
Zastawa talerzyk i miseczka:
Super zestaw, u nas korzysta z nich i starsza córeczka oraz synek, zestawy zostały podzielone przez córkę. wiec każdy ma coś dla siebie. Piękne kolorki, korzystany z nich w domu ale również na dworze. mimo wielu upadków nic się z nimi nie dzieje. Myję je w zmywarce i mimo to grafika z nich nie schodzi.
Przyznam ,że bardzo bardzo gratuluję wszystkim wygranym, za taką matą się rozglądam ostatnimi czasy :) niech służy :)
Do nas dotarła dzisiaj książeczka i pierwsze wrażenie jest naprawdę wspaniałe! Synkowi na pewno się spodoba :)
Mata do Zabawy 10/10 zanim jeszcze rozłożyłam dziecko było zainteresowane. Chyba kolory mu podpasowały. Fascynacja produktem jakiej dawno niw było. Kawę mogłam wypić w spokoju.
Karuzela również bardzo ciekawa. Idealnie komponuje się z drewnianym łóżeczkiem.
Książeczka sensoryczna również fajna ogrony plus za wielkość (łatwo dziecku przekładać strony).
Chyba kolor najbardziej działa na moje dziecko (zaciekawia na tyle, że dziecko zmusza do aktywności).
Książeczka piękna i duża, większą niz standardowe o jeszcze ma gryzak.
Mata super gruba jak kolderka duży plus za to i te kolory takie żywe, zabaweczki prześliczne- lisek najbardziej mi się podoba;)
Karuzela ciekawa nie mam porównania z innymi ale ta wydaje się akurat wielkościowo i pozytywkę można nakręcić nie trzeba bateri, na pewno zainteresuje każde dziecko.
Jestem pod ogromnym wrażeniem tej kolekcji- każdego produktu z osobna mam porównanie z innymi i uważam że ta kolekcja jest strzałem w 10:
Mata: kolorystyka atrakcyjna zarówno dla dziewczynki jak i chłopaka , mata jest grubsza niż standardowe co jest dodatkowymi plusem. Wyprałam ja w pralce w 30st i nic się z nią nie stało. Zabawki mocowanie na rzepy wiec można je dowolnie zmieniać a sam pałąk na tyle sztywny, że można mate spokojnie przenosić chwytając za niego bo dodatkowo ma zapiania na klipsy. Duży plus za dodatkowe maskotki przymocowane do maty :)
Książeczka: mnie kolorystyka zachwyca ... Są dwa gryzaki jeden jako uchwyt książki drugi to kwiatek którego można z niej wyciągać. Trochę szelestu kilka doszywanych cementów które mojego syna zaciekawiły totalnie.
Karuzela:Pozytywka ma spokojna typową melodyjke kołysanki " zaśnij już" motyw z liskami tutaj też urzeka i mój syn też bardzo zaciekawiony karuzelą podczas jej nakręcenia. Na rynku jedt teraz dużo elektrycznych karuzel nawet na pilota ale ta pozytywkowa jest wystarczająca.
Jestem wybredna co do zabawek dla dzieci ale tutaj daje mocną dyche. Brawo dla Canpola za super kolekcje. Polecam serdecznie:)
Kolekcja fox wygląda na prawdę pięknie, ma neutralne kolory wiec pasuje i dla chłopca i dziewczynki. Widać że produkty są dobrze wykonane i posłużą na lata, może nawet kilku dzieciaczka.
Mata jest gruba i bardzo swoimi kolorami przyciąga uwagę dziecka. Latwo ja utrzymać w czystości i prezentuje się pięknie w pokoju dzieciaczka.
Książeczka jest bardzo urozmaicona, dziecko może rozwijać przy niej swoje zmysły podczas zabawy. Super.
Karuzelka podoba mi się i fajnie ze jest nakręcana i nie trzeba myśleć o tym by był zapas baterii gdy się już rozładują. Ladna kolorystyka
Mata, książeczka sensoryczna oraz karuzela z kolekcji FOX od razu bardzo przypadła nam do gustu.
Mata jest gruba i miękka co sprawia, że dziecko może bezpiecznie bawić się na podłodze kiedy mama wypełnia swoje domowe obowiązki. Mata ma piękną soczystą kolorystykę. W zestawie jest 7 zabawek, które wspierają rozwój sensoryczny i umiejętności motorycznych – 5 z nich można odczepić i mogą służyć jako oddzielne zabawki co jest bardzo fajnym rozwiązaniem i naprawdę świetną formą zabawy dla dziecka. Różnorodne tekstury stymulują zmysł dotyku, grzechotki, piszczałka i elementy szeleszczące stymulują zmysł słuchu. Właśnie taka mata jest najlepsza dla dziecka. Lusterko dołączone do maty wzbudza ciekawość dziecka i sprawia, że dziecko jeszcze dłużej i chętniej leży na brzuszku czy bawi się na macie. Duży plus za możliwość prania maty w pralce. Mata posiada wygodne mocowanie pałąków na klipsy. Jest to idealna mata dla dzieci od pierwszych chwil życia.
Karuzela z pozytywką nad łóżeczko FOX to niewątpliwie bardzo lubiana zabawka przez wszystkie dzieci. Karuzela jest odpowiednia dla dzieci już od pierwszych chwil życia. Karuzela stymuluje koordynację wzrokowo-słuchową i motoryczną dziecka. Karuzela ma spokojne i kojące dźwięki. Pozytywka nakręcana jest ręcznie więc nie trzeba się martwić o baterie. Bardzo łatwe montowanie do łóżeczka. Kolorowe zabawki przykuwają wzrok i wzbudzają zainteresowanie dziecka.
Pluszowa książeczka edukacyjna FOX to nasza ulubiona książeczka do zabawy. Dziecko często po nią sięga i widzę wielkie zainteresowanie i chęć do zabawy gdyż posiada wiele elementów sensorycznych. Książeczka posiada elastyczne gryzaki, które są delikatne dla wrażliwych dziąseł dziecka. Książeczka wspiera rozwój koordynacji oko-ręka, ucho-ręka i umiejętności motorycznych. Jest idealna dla dzieci już od pierwszych chwil życia.
Cała kolekcja jest cudowna. Bardzo lubimy się nią bawić i polecamy każdej mamie i dziecku.
Zestaw, który otrzymaliśmy do testów przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Jakość produktów jest na tak wysokim poziomie, że testowanie ich było czystą przyjemnością.
1. Mata posiada piękne, energetyczne kolory, które przyciągają uwagę nie tylko dzieci ale też gości i domowników. Nie było osoby, która przeszła obok niej obojętnie. Dołączone do zestawu zabawki. Zabawki dołączone do zestawu sprawdzają się super zarówno powieszone nad głową dziecka jak i podane bezpośrednio do rączki. Na plus zasługuje różnorodność zabawek (pluszowe maskotki, lusterko, grzechotki, szeleszczące elementy). Mata jest zapakowana w praktyczny pokrowiec, który ułatwia transport maty i umożliwia bezpieczne przechowywanie. Pałąki umiejscowione są w idealnej odległości od dziecka. Materiał, z którego wykonana jest mata jest delikatny dla skory dziecka, odpowiednio gruby przez co nie ma potrzeby podkładania pod nią dodatkowych kocyków czy pianek.
Niech najlepszą recenzją będzie to, że kupiłam drugą taką matę na prezent, dla bobasa, który pojawi się niedługo w naszej rodzinie :)
2. Karuzela z pozytywką nad łóżeczko FOX
Ogromnym plusem jest to, że karuzela nakręcana jest ręcznie a nie działa na baterie. Melodie są spokojne i kojące dla maluszka. Ułatwiają zasypianie i wyciszenie. Bardzo prosty, intuicyjny sposób montowania do łóżeczka. Karuzela posiadać piękne, ciekawe elementy w postaci zabawek, które są na tyle delikatne, że nie odwracają za bardzo uwagi dziecka a wręcz przeciwnie, dziecko zerka na nie z zaciekawieniem. Wprawione w ruch zabawki i dźwięki pozytywki wpływają pozytywnie na rozwój słuchu i wzroku dziecka.
3. Pluszowa książeczka edukacyjna FOX
Gryzaki, elementy sensoryczne, delikatny materiał i dużo kolorów - to wszystko sprawia, ze dziecko nie potrafi oderwać wzroku (i dziąseł :)) od tej książeczki. Jestem ogromną fanką takiej stymulacji rozwoju dziecka. Bobas sam decyduje który element książeczki w danym momencie będzie dotykał, gryzł, szarpał czy oglądał. To zabawka, która potrafi zająć dziecko na kilkanaście minut a mama w tym czasie może wypić spokojnie kawę :)
Jestem zachwycona ta kolekcja . Ksiazeczka to u nas istny hit . Karuzela mega się prezentuje . A mata spełnia wszystkie oczekiwania małego bobasa !
Testujemy książeczkę pluszową FOX już prawie miesiąc, więc czas najwyższy na opinię.
Książeczka bardzo przypadła do gustu dziecku. Jest nią bardzo zainteresowany, więc jest to sprawdzona zabawka kiedy zaczyna marudzić. Świetnie pasuje do małych rączek. Sprawdza się również jako gryzak. Na każdej stronie znajdzie się coś ciekawego zaczynając od szeleszczącej okładki z lisim ogonkiem, przez zawartość w której jest żołądź i liść z filcu. Wszystko jest dobrze przymocowane, także nie ma ryzyka, że dziecko coś urwie. Kolorystyka jest stonowana, dzięki czemu cieszy oko rodzica a przy tym wciąż wzbudza zainteresowanie dziecka. Podsumowując oceniam książeczka na 10/10! �
Zabawki z kolekcji FOX testujemy praktycznie od dnia otrzymania. Co już mogę napisać- są przepiękne.❤️. Kolory trafiły w mój gust zdecydowanie. A i Małemu odpowiadają.
Mata i książeczka zapewniły nie jedną ciepłą kawę ❤️
Mata - rewelacja. To moja pierwsza mata z Canpola I żałuję że nie kupiłam wcześniej żadnej innej. Po pierwsze na duży plus to jak była/jest pakowana. Łatwo ja będzie gdzieś przewieść w razie potrzeby czy schować bo ma pokrowiec. Jest mięciutka. Zdecydowanie grubsza od maty która mam a to duży plus. Kształt fajny - lepiej u Nas funkcjonuje od prostokątnej. Jest "zgeabniejsza". Pałąki się łatwo i szybko montuje. Zabaweczki zawieszane bardzo ładne. Dopracowane. Też można je szybko zdjąć czy zawiesić. Mega duży plus za zwierzątka- maskotki przyczepione do samej maty. Mały lubi sie nimi bawić. Także pomysł trafiony.
Książeczka jest fajnej wielkości. Szeleści. Ma różne faktury. Dodatkowo są gryzaki, które synek męczy na okrągło. Ksiazeczka jest cały czas na topie ❤️
Karuzela - fajnie że jest nakręcana. Mamy też taką na baterie, ale to zupełnie inny wymiar. Spokojne melodie. Mi się bardzo podoba. Mały też zainteresowany.
Z czystym sumieniem polecam zabawki z tej kolekcji.
Kolekcja Fox skradła nasze serce i serce mojej siostry, która spodziewa się dzidziusia, a jest więlką fanką lisków! PIękna, kolorowa i miła w dotyku !
1. Mata edukacyjna FOX : jest dość duża (100cm) gruba i miękka, więc bez obaw można dziecko na niej zostawić i stworzyć mu oazę do zabawy. Pałąki są mocowane na klips i są stabilne. Można za nie chwycić i przenieść matę w inny kąt domu. Przymocowane do nich zabawki, a jest ich aż 7 w leśnym motywie: liski, ptaszek, grzechotki, lusterko zachęcają dziecko do leżenia na brzuszku i innych aktywności tj sięganie po zabawkę czy przeglądnie się w lusterku. 5 zabawek mogą tworzyć również oddziene zabawki i nie muszę być przymocowane do pałąka. Zabawki piszczą, szeleszczą, grzechoczą - stymulują zmysły dziecka tj jak wzrok, słuch, dotyk, a także koordynację i motorykę dziecka.
Można ją prać w pralce, a także schować w pokrowiec co sprawi, że się nie zakurzy.
2. Karuzela z pozytywką na łóżeczko, którą bardzo łatwo złożyć i zamontować. Jest to bardzo intuicyjne. Nie posiada baterii, nakręca się recznie, co też jest fajne, bo czasami nie chce się wymieniać tych baterii i zabawka nie gra. Dźwięki są bardzo miłe i przyjazne dla ucha. Wprawiają dziecko w senny nastrój i pomagają zaśnięcie. Zabawki powielają się z maty i stymulują zmysły dziecka - wzrok i słuch, a także koordynację ruchową dziecka.
3. Pluszowa książeczka edukacyjna FOX - trochę zawiedziona byłam więlkością, bo myślałam, że będzie taka duża jak babiesboo, ale w sumie po dłuższym użytkowaniu dla maluszka byłaby za duża. Super za wystający ogon z gryzakiem, bo dziecko od razu za niego chwyta i masuje swoje zbolałe dziąsła. Jest bardzo kolorowa, pluszowa, szeleszcząca, piszcząca, ma różne tekstury. Zachęca dziecko do zabawy na brzuszku. Stymuluje wzrok, dotyk i słuch, a także koordynację ruchową i motoryczną dziecka.
My jesteśmy zauroczeni, idealny pomysł na prezent zarówno dla chłopczyka jak i dziewczynki. Polecamy, bo na pewno przyszli rodzice i dzieciątko będzie zadowolone.
Udało nam się znów być testerkami zabawek od canpol babies za co jesteśmy ogromnie wdzięczne :)
Książeczka super, mniejsza niż ta z serii z pandą, koalą i leniwcem. Szeleszczące strony, fajne odstające elementy, ogonki, gryzaczek. Jednak powiedziałabym, że ta z serii z liskiem jest dla młodszych dzieci, a ta z pandą dla ciut starszych, bo ma "więcej" aktywności. Niespełna roczna córcia chętniej sięga po książeczkę z pandą niż z liskiem.
Karuzela jest piękna, estetycznie wykonana, ładnie zapakowana, idealna na prezent. I tak też pozwoliłam sobie uczynić. Po sąsiedzku urodził nam się kolega do zabawy, który otrzymał karuzelę w prezencie powitalnym. Sąsiadka zadowolona, bo nie zdążyła kupić karuzelki. Zawieszki karuzeli miękkie, starannie wykonane, ładne kolory. dźwięk delikatny, nie za glosny, nie za cichy, duży plus za nakręcanie, a nie wymienne baterie.
Mata (to już naszą 3 od canpol!) boska! Piękne kolory, fajne wykonanie, tak samo jak przy poprzednich matach. U nas już w wykorzystaniu bez pałąków jako kocyk na balkonie do siedzenia, a wszystkie przywieszki służą za osobne zabaweczki :) duży plus za pokrowiec, w którym można zmieścić dwie okrągłe maty, cztery pałąki i wszystkie pasujące do nich zabawki. Przy ograniczonej przestrzeni jest to bardzo na plus.
Mata jest bardzo gruba, dzięki temu można położyć ją na każdej podłodze nawet płytkach a maluszek ma zawsze ciepło i ma zapewnioną amortyzację podczas przewracania lub upadku.
Mata wspiera rozwój zmysłów dziecka za pomocą równomiernie rozmieszczonych zabawek. Maluch nie ma problemów aby do nich sięgać a uroczego liska pokocha każde dziecko.
Bardzo fajne jest także duże odpinane lusterko, które można zamontować w dowolnym miejscu na macie a tym samym zabawia zarówno podczas leżenia na brzuszku jak i na plecach. Można także urozmaicić zabawę i przypiąć lusterko zarówno na książeczkę jak i karuzelę.
Książeczka zrobiła na mnie bardzo duże, pozytywne wrażenie. Każda kolejna strona coraz bardziej zachęca do zabawy i wspiera rozwój zmysłów. Jest to niewątpliwie pierwsza poważna książka dziecka. Śmiało można urozmaicić zabawę zwłaszcza już starszemu dziecku i opowiadać wymyślone historyjki do każdej strony. Wszystkie elementy są bezpieczne dla dziecka. Dziecko może wkładać do buzi nie tylko gryzaczek ale ślinić i mamlać całą książeczkę, którą łatwo wyprać i utrzymać w czystości.
Karuzela z pozytywką
Wielką zaletą jest to, że jest nakręcana ręcznie i nie wymaga wymiany baterii. To już nasza druga tego typu karuzela i bardzo dobrze się sprawdza. Karuzela zresztą jak i mata i książeczka ma piękne , stonowane kolory a jednocześnie zachęcające dziecko do zabawy. Wszystko miękkie i bardzo starannie wykonane. Całość tworzy idealny komplet warty polecenia.