Mata z kolekcji Fox dla mnie to rewelacja jako rodzic przede wszystkim zwróciłam uwagę na to że jest dosyć gruba bardzo mięciutka przez co również bezpieczna nie trzeba martwić się o to że dziecko na przykład poruszając się na niej wykonując jakiś obrót może zrobić sobie krzywdę bo raczej jest to nierealne No ale wiadomo jak to dziecko rodzic musi miec w zasiegu wzroku zawsze ogólnie mata kolorystycznie bardzo przypadła do gustu maluszkowi nie jest to typ maty takiej typowo-kontrastowej wręcz przeciwnie ma zupełnie inną kolorystykę bardziej pomarańcz i delikatne barwy ale również rewelacja dla mnie takie coś zupełnie innego Wydaje mi się że jest to świetna opcja na prezent gdy wybieramy się do świeżo upieczonych rodziców super rzecz dla maluszka bo można układać na niej dziecko już tak naprawdę od pierwszego dnia życia jest bardzo solidnie wykonana ma też rewelacyjny Taki pośredni rozmiar Myślę że dla takiego dziecka w której jeszcze nie raczkuje aż tak bardzo się nie przemieszcza czyli właśnie od zera tak do czterech miesięcy rewelacja bardzo podoba mi się opcja zapięcia pałąków na klipsy jest to bardzo szybka i wygodna opcja do maty można przymocować wiele różnego rodzaju stymulujących zmysłów wzroku słuchu i dotyku u maluszka zawieszek i zabawek dla mnie bardzo dużym plusem jest również to że można matę prać w pralce należy jednak pamiętać o tym aby nie przekraczać 30 stopni natomiast super sprawa bo w każdej chwili można produkt odświeżyć zdarzają się różne wypadki dziecku może się na przykład ulać podczas leżenia na macie i podczas zabawy więc rewelacja nie wchodzą tutaj w grę jakieś mokre chusteczki przecieranie szmatkami tylko właśnie bez obaw o to że zepsujemy możemy wrzucić ją na delikatne pranie do pralki bardzo również podoba mi się fajna opcja zapakowania maty przez co możemy zabrać ją ze sobą tak naprawdę w każde miejsce możemy zabrać w podróż do maty dołączone Mamy również rewelacyjne duże lustereczko wszystkie te dołączane części maskotki zabawki są też jak cała mata mięciutkie bezpieczne maluch bez problemu może chwytać je rączkami gryźć w buźce nic tam na pewno nie odleci nie zrobi dziecku krzywdy ogólnie rewelacja bardzo serdecznie polecam ten produkt
mata
to jedna z grubszych mat co jest ogromną zaletą. Nie muszę dawać dodatkowego kocyka w trosce o ciepło. Jest barwna , więc zaciekawi malca. Moja córka uwielbia pomarańczowego liska i często go dołączam od maty i się nim bawi. Grzechotka to dla niej również hit. Mata jest stabilna, dobrze wykonana. Ja jestem bardzo zadowolona
pozytywka
gra jedną piosenkę, no i jednak to nie jest długi czas grania. Córka standardowo lubi liska, a podczas przewijania zawsze patrzy i się śmieje do karuzeli :D bardzo prosta instalacja
Mata jest dość gruba, ale odpowiednio miękka i przyjemna. Pałąki są mocowane na zatrzaski, więc dziecko nawet podczas ciągnięcia ich - nie oderwie ich, nie zrobi sobie krzywdy. Pałąki są stabilne, miękkie na zewnątrz, więc dziecko nawet po uderzeniu nie odczuje tego. Zabawki przy pałąkach są zdejmowane, co jest dużym plusem, bo dziecko może się nimi bawić nie tylko na macie. Piszczałki, grzechotki i lusterka - wszystko co lubi mały szkrab jest w jednym miejscu. Szeleszczące elementy są dodatkowym plusem. Grafika i kolorystyka jest piękna!
Karuzela jest nakręcana i ma standardową karuzelową, ale przyjemną melodię. Łatwo się ją montuje, jest wytrzymała na ciągnięcie zabawek :) Grzechotka, piszczałka, szeleszczące elementy - super! Pięknie wygląda zamontowana na łóżeczku, wygląda elegancko. Kolorystyka jest świetna, przykuwa uwagę dziecka.
Książeczka sensoryczna jest świetna! Jest miękka, dziecko nie zrobi sobie nią krzywdy. Kolorystyka jesienna bardzo nam odpowiada. Filcowe elementy super. Duży plus za 2 gryzaki - rączkę książki i kwiatuszka :)