Pewnie gdzieś na forum są już opinie ale zapewne pojawią się nowe po testach
@Mamanatala jest genialny!
Jest miękki, wygodny i serio można w nim chodzić cały dzień bez poprawiania co chwilę
super trzyma biust
po kilku godzinach użytkowania sprawdzałam na necie czy są takie czarne ![]()
To ja sprawdzałam czy są czarne już po pierwszym przymierzeniu
Biustonosz MumFit
Biustonosz jest fenomenalny
o mamuniu jak on ładnie piersi zbiera
magia!! Jestem zachwycona, nie spodziewałam się, że biustonosz do karmienia bez fiszbin może być tak fajny. Mięciutki, wygodny i pięknie prezentuje się pod bluzką. Nic nie prześwituje i sie nie odznacza
Nieśmiało napiszę, że to jeden z lepszych produktów Canpol a na pewno taki którego nikt z konkurencji nie ma ![]()
Wnioskuje o kolor czarny i biały ![]()
Wkladki laktacyjne 3D
Nadal bez zmian mój faworyt. Zużyłam już kilka opakowań i jak dla mnie są to najlepsze na rynku wkładki. Super chłonne, cienkie i wygodne.
Laktator Power Pump
Laktator testujemy jeszcze ale obecnie mogę powiedzieć, że super ściąga pokarm. Jest ciuchutki i bardzo poręczny. Braku mi jednak jakiegoś porządnego etui na laktator.
Butelka Natural Shape
Buteleczka to nasza ulubiona, używamy codziennie. Świetny produkt, synek od czasu używania tej butelki przestał mieć problemy z brzuszkiem ![]()
Biustonosz jest mega ! Pięknie wygląda na piersiach jest mega wygodny , nie drapie nie podrażnia . Więcej kolorów napewno przydałoby się .mi się póki co mega sprawdza . Prałam go w pralce nic się nie stało . Jestem zachwycona . Wkładki używam od początku mojej przygody z macierzyństwem i będę polecać każdemu !
Laktator Power pump -
mialam stycznosc z innym butelkowym w 1 laktacji i ten butelkowy Canpola zdecydowanie wygrywa . korzystam z niego gdy mam wiecej czasu by go trzymac . na chwile obecną sprawdza sie bardzo fajnie, odciąga delikatnie ale skutecznie. maly, poręczny i latwy w czyszczeniu, dodatkowym jego plusem jest malo czesci. swietnie , ze byly reduktory w zestawie i miarka 🫶🏿
butelka natural shape -
uzytkujemy juz dluzszy czas dobre 2 miesiace i sprawdza sie super (w innych watkach i opiniach wyrażałam o niej zdanie) potrzymuje ze przeplyw rewelacyjny, latwosc czyszczenia , nasze ulubione❤️
biustonosz momfit -
zaskoczyl mnie swoją jakością bardzo na plus, wygodny bardzo i swietnie radzi sobie z wiekszym (sporym) biustem. super trzyma, nic nie wypada przy pochylaniu. mimo że bardzo mocno dobrany rozmiar to i tak radzi sobie z podtrzymaniem laktatora smart sense. fajne szerokie szelki ktore “nie wciskają sie w cialo. duzy plus za dodatkowe zapinki (mnie sie akurat nie przydaly) . plus za wykończenie co sprawia ze biustonosz sie nie przesuwa, dodatkowym atutem jest dosc gruby material i wkladki w nim co powoduje , ze nic sie nie przebija a to mega poprawia komfort.
pierwszy raz spotykam sie z biustonoszem ktorego " nie czuc na sobie” byl prany i na ten moment nic sie z nim nie stalo. jedyny minus -brak innych kolorow ![]()
wkladki laktacyjne -
korzystam juz 3 lata i jak dla mnie sa spoko , cienkie , pakowane pojedynczo co ulatwia zabranie gdzies ze soba, jedynie bym w nich zmienila te oslonki( opakowania pojedyncze) bo w niektorych strasznie ciezko sie otwiera “przerywana linia” jest jakby zaklejona co czasem wkurza gdy na szybko chce ubrac. same wkladki super ![]()
To ja mama pytanie do Ciebie. Bo jeszcze nie miałam okazji odciągać.Wyczytałam w instrukcji że ma 4 tolryby:
- Stymulacja
- Odciąganie
- Laktacje
- Mieszany
I ten tryb laktacja podobno składa się z 5 cykli stymulacji i 1 cyklu odciągania. Jak to wygląda w praktyce? 1 cykl stymulacji to jak długo trwa? Tych 5 cykli jest pod rząd ?
powiem Ci ciezko jednoznacznie jeszcze sie na wszystko odniesc
ja mam wrażenie w odczuciu ze 3i4 sa bardzo podobne
nie jestem w sumie ekspertem w tym temacie bo sama jeszcze testuj i szczerze zamiast czytac opis ktory co to po prostu kazdy sprawdzilam i uzywam ten najbardziej " przyjemny dla mnie" raz lub dwa razy miałam 3 a tak to korzystałam z 2-3 razy z 4 i jakos najbardziej mi podchodzi. stopniowo zwiekszam moc i odciągam 20 minut na jedną piers
mam w planach jeszcze np 753 ale nie mam czasu narazie by bawic sie w butelkowy czesto
tyle na ten moment wiem
wychodze z zalozenia ze ma. to byc jakkolwiek przyjemne czy neutralne a nie bolec i tym sie kieruje uzywajac tryby. nie mysle nie licze nic poza czasem bo to odbijalo sie na ilości mleka
Rozumiem. Tak pytałam z ciekawości bo jeszcze nie miałam okazji odciągać
mogłam to zrobić poprzedniej nocy ale znowu wolę to zrobić w dzień
bo w nocy człowiek jest nieogarnięty i nieprzytomny
to popieram szczególnie 1 użycie lepiej w dzień świadomie:)
zawsze to lepiej ogarnac rozmiar lejka, dobrze dokręcić itp😀 a w nocy mozna usnac z laktatorem w rece🤣
Taaaa wiem coś o tym …. Albo być w mleku i sprzątanie na śpiocha
haha ![]()
to mnie sie zdarzyło ale spać na siedzaco:rofl:
tyle ze z muszlowym to pol biedy ![]()
Do mnie paczuszka doszła 🩷
Wszystko czeka na testowanie w wakacje ![]()
![]()
![]()
Jeśli chodzi o biustonosz - na ten moment moje spostrzeżenia są takie, że z racji tego że mam duży biust, a mały obwód pod biustem - nie jest idealnie dopasowywany. Wiadomo po porodzie ciało się zmieni, jestem ciekawa jak wtedy będzie pasował. A jakie Wy dziewczyny macie spostrzeżenia? ![]()
Na mnie biustonosz leży perfekcyjnie. W życiu bym nie pomyślała bo ja zawsze miałam kłopot z dopasowaniem biustonosza i używałam konkretnej firmy a ty takie miłe zaskoczenie
Ja w biustonoszu od canpol czuję się jakbym kupiła go w najlepszym sklepie z bielizną gdzie dopasowała mi go brafiterka. Mam wrażenie, że nigdy nie miałam tak fajnego stanika. Ja jestem zachwycona
No ja też uważam że wygląda profesjonalnie. Ciekawe jak będzie po noszeniu pod bluzkami i po praniu
A laktator już przetestowałyście ? Ja tak
chociaż używam takiego już od początku, bo dziewczyny tu polecały i kupiłam
teraz mam zamienny drugi
jak dla mnie genialny ! Uwielbiam go za to, że jest taki prosty w obsłudze, ma fajne tryby działania … a że u mnie non stop w użyciu to ogromny plus za baterie, która jest bardzo wytrzymała ![]()
@Mamamalwi
Mój czeka dopiero na wakacyjne testy ![]()
![]()
Ja mam już przygotowanego do testów ale jeszcze nie było okazji …
Laktator super zbiera pokarm
Cichy i latwy w obsudze ,różne tryby i moce pracy
jak za tę cenę wydaje się w porządku , plusem jest to że jest bezprzewodowy ![]()
Minusem ze trzeba go trzymać w ręce co nie jest wygodne natomiast jako “pomocniczy”, do ściągania między karmieniami małej porcji - sprawdza się super
Biustonosz MumFit mega wygodny, elastyczny, mieciutki
Tak naprawda nie czuc ze ma sie go na sobie ![]()
Wkladki laktacyjne 3d Bardzo dobre wkładki. Duże i bardzo chłonne;)
Wkoncu znalazłam Butelke idealna;)
Doskonale spełnia swoja funkcje antykolkowa, ladnie dopasowuje sie do buzki dziecka
Łatwa w czyszczeniu ![]()
Ładnie sie prezentuje , nic nie przecieka , super jakosc wykonania
Polecam ![]()