ale w ciazy podobno nie można używac niektórych masci na opryszczkę poza tym to może być czasami grożne bo może dojść do zakażenia płodu…tak przynajmniej czytalam w jakiejs książce
Czyli jednym słowem ten kto jej nie ma powinien być bardzo szcześliwy.
w ciąży to nawet kropli do ucha czy do oka nie wolno
mało co można
lepiej dobrze czytać ulotki
Powinno sie najlepiej samemu czytać wszystkie ulotki bo czasem w aptece jak sie spytamy czy możemy brac jakieś leki gdy np jesteśmy w ciąży czy karmimy piersią to powiedzą ż e można.
Ja tez miałam taki przypadek, że w aptece pani powiedziała że mogę brać a jak w domu poczytałam to włos mi się zjeżył takie świństwo.
prawie na każdym leku jest napisane, że stosować po konsultacji z lekarzem w przypadku ciąży, ale to prawda, że w jednej aptece nam powiedzą, że można a w innej, że nie, ja wolę pytać o leki lekarza niż farmaceutę
ja też w ciąży się spotkałam z nierzetelnymi informacjami o lekach od farmaceuty, dlatego zawsze pytam lekarza o dane leki, nie wzoruję się na opiniach farmaceutów.
Ja też zawsze dopytywałam lekarza
ja niemiałam optyszczki w czasie ciąży naszczęście
Ja nawet nie wiedziałam że opryszczka w ciąży może mieć jakiekolwiek konsekwencje.
To tak na prawde mało sie kojarzy z czymś co moze zaszkodzić dziecku a jednak jak widać moze.
ja nie mam ale mąż tak
żadko wyskakuje mi opryszcza na szczescie
Te opryszczki to też nic ciekawego .Nie dosyć ze sie z nimi brzyko wygląda to jeszcze są męczące.
zawsze trzeba udać się do lekarza jak pojawia się opryszka w ciąży, lepiej nie leczyć jej na własną rękę
Obojętnie co nam sie pojawi na ciele lub mamy jakieś niepokojące objawy to powinniśmy sie udać z tym do lekarza a nie kombinowac na własną rękę.
tak tak bo to nie chodzi tylko o nas ale o malenstwo
Dla dobra dziecka powinno sie z soba zrobić wszystko co dla niego będzie dobre.