Jeśli tylko macie pomysły próbujcie to jeszcze zależy wszystko od tego jak komu idzie pisanie takiej porady 1 usiądzie i po prostu ciągiem w 10 minut coś wymyśli a drugi będzie z taką poradzą siedział cały dzień no i później wiadomo że bardziej szkoda jeżeli się nie dostanie
Aż jestem ciekawa czy wszystkie porady się dostanę czy nie mam nadzieję że tak bo tematyka w punkt
Myślę że się dostaną wszystko porady. Zawsze 10 osób z porad było wybierane a jest ich 8 więc napewno będą te osoby nagrodzone.
No zobaczymy Nie ma co gdybać Teraz pozostaje z niecierpliwością czekać na wyniki a już na dniach powinny być
Masz rację. A na pewno na dniach wyniki będą . Więc zostało nam tylko czekać.
Teraz do testów są fajne wiaderka do kąpieli i najlepszy ręcznik pod słońcem :)
recznik bomba podobnie termometr ;) a wiaderka wygladają fajnie;)
Termometr posiadany udało nam się kiedyś zostać w innych testach i jesteśmy naprawdę mega zadowoleni mój syn dostał weekend piaskownicę na prezent od dziadków co prawda pogoda póki co nie dopisuje ale jak tylko się poprawi to piaskownica zostanie rozłożona wiaderko niby do kąpieli ale i w takiej piaskownicy mogłoby się sprawdzić jeśli chodzi o ręczniczek i inne przybory takich rzeczy w domu przy maluchu nigdy dość także jestem miesiącu Będziemy próbować aby dostać się do testów bo są naprawdę bardzo fajne i przydatne nagrody
Ja też będę próbować. Nie mieliśmy okazji mieć tych produktów. Raz nawet walczyłam o ten ręcznik i termometr ale się nie udało więc mam nadzieję że teraz nam się uda i wszystkie produkty będziemy mogli testować jak synek się urodzi, sporą część mielibyśmy już do wyprawki tak jak nożyczki, grzebień szczotkę do mycia, ręcznik i termimetr.A wiaderka córka miałaby do zabawy w wannie. Dla każdego coś dobrego.
Dokładnie tak dla każdego coś dobrego można wybrać i coś dla noworodka i dla troszkę większego dziecka
Super produkty teraz są do testów, zobaczymy czy się uda nam dostać, nie ukrywam, że mam bardzo dużo teraz rzeczy zaplanowanych i jeszcze święta, ale postaram się być co jakiś czas...
Ręcznik jest na prawdę super, mamy jeden taki i córka go uwielbia;) przede wszystkim jest dużych rozmiarów i bez problemu mogę ją nim otulić!
U nas też mało czasu.. remont trwa aby wyrobić się przed urodzeniem drugiego dziecka. Więc wyjazdów do sklepów nie brakuje.. a później brak czasu tu zajrzeć ale mam nadzieję że chociaż na chwilę będę mogła zajrzeć i może się uda dostać do testów, a jak nie to i tak będziemy musieli te rzeczy kupić do wyprawki
Dokładnie tak dziewczyny dzień leci za dniem A przy dzieciach to już w ogóle nie wiadomo kiedy codzienne obowiązki jakiś obiadek trochę się posprząta wiele innych spraw które musimy załatwić mimo tego że dzień jest dłuższy to ja ostatnio i Tak łapie się na tym że coś działam działam jeszcze na zewnątrz widno nagle patrzę 19:00
Oj tak Pina ja właśnie wczoraj uśpiłam Mała i poszlam jeszcze na dwór coś robić, bo widno bardzo jeszcze. Teraz dzień coraz dłuższy, muszę właśnie córkę przestawiać trochę, ale nie za bardzo mi to wychodzi �
Mama em Widzę że po tej zmianie czasu przestawianie dziecka na lepsze tory nie tylko mi nie wychodzi już w tamtym tygodniu Obiecałam sobie że będę się spinać i rano z łóżka zwlekać się trochę wcześniej przy okazji wybudzać małego tak żeby troszeczkę mi się przestawił ale coś nam to nie idzie chyba tak pogoda i zmiana czasu nie służy również i mi ale uznałam że chyba nic na siłę najwyraźniej jest nam to ostatnim czasem potrzebne żeby z rana sobie troszeczkę poleniuchować najwyraźniej organizmy tego potrzebuje przyjdź czas że i pogoda Może zrobicie lepsza to i człowiek chętniej wstanie skoro świt
Też się nie pokoje bo moje 2 miesięczne ma zakodowane że ciemno to się spi i wogóle się nie wybudza
U nas też ciężko po tej zmianie czasu.. jakoś nawet w dzień ciężko z drzemką. Dopiero po 16 chciałaby przyznać ale jak dla mnie to nie bardzo bo wtedy późno chodzi spać na noc. Ale u niej to też pewnie ciężko przyznać przez te remonty. Czasami jest tak głośno że nie da się przysnąć przy tych łozgotach
Moj zawsze tak na drzemke w dzien między 13 a 14 pierwszy tydzień po zmianie czasu była masakra bo nie chciał usnac a przetrzymać go do wieczora nie było mowy i padał mi o 16 po 16 to mozecie sobie wyobrazić
Pina to dokładnie jak u nas. A jak nawet uda się przetrzymać to chodzi płacze, jest nie do wytrzymania.
Macie rację do testów rzeczy będą idealne i dla małego i dużego.
Mnie ta zmiana czasu zawsze wytrąca i nie umiem się przestawić. Dzieci w sumie tylko pierwszego dnia mi świrowały, ale mały już po 17 był padnięty, więc poszedł mega szybko spać