Moim zdaniem to w ogóle tej zmiany czasu nie powinno byc dla wszystkich by było znacznie prościej dzis pogoda nir dopisuje wiec pewnie dosc szybko zrobi sie ciemno w porównaniu do pozostałych dni
U nas po zmianę czasu kompletna dezorientacja wiecznie zła i niewyspana i humorzasta tragedia po prostu... Rzeczy do testów są super te mi się bardzo podobają szczotka by się przydała ręcznik także a o termometrze nie wspomnę
Caly czas się słyszy że ma być koniec zmiany czasu w całej Unii.... I jakoś końca nie widać:(
Ja jakoś wolę jak jest chyba wszystko na stary czas ale każdy ma inne zdanie może dlatego nie mogą dojść do ładu
Już kilka razy o tym słyszałam i nie widać żeby wprowadzali jakieś zmiany
Powiem wam szczerze że miałam przeczucia że pewnie dziś będą wyniki testowania, a tu cisza... Już pewnie dziś o tej porze to już nie będzie.
Ja myślę o przyszłym miesiącu i skupiam się na tym żeby mi się udało napisać poradę bo chciałabym testować ten termometr a jak się nie uda to będzie kolejny wydatek
Miśka Pyśka nie nastawiaj się źle różnie może być te wyniki są naprawdę o różnych porach w jednym miesiącu już zaraz na początku miesiąca w innym koło 10 co do godziny też jest różnie bo czasem z rana a kiedyś jak się nie mylę to raz chyba było tak że wyniki nawet podali w niedzielę musimy dziewczyny uzbroić się w cierpliwość na pewno na dniach rozwieja nasze wątpliwości
Trzeba czekać i tyle sama jestem ciekawa czy nam się udało w tym miesiącu bo bardzo mi zależało ale roznie może być ale nie myślę o tym walczę dalej i tyle :) widocznie opóźnienie jest czymś spowodowane
Pina masz rację raz chyba były w niedzielę i w tedy to każdego to zdziwiło :D ja akurat w tedy nie wchodziłam na forum to nawet nie wiedziałam, ze już są wyniki, a na kolejny dzień było tam tyle już komentarzy :D
Pamiętam że ktores wyniki wcześniejsze były nawet o 2 w nocy:) więc to naprawdę nie do przewidzenia także musimy uzbroić się w cierpliwość chociaż obstawiam że jutro będą:)
Też jestem bardzo ciekawa wyników i jak tylko mam chwilę to zaglądam bo liczę na tę nianię, byłaby idealna na nasz wyjazd majowy ale zobaczymy :)
Rozmyślacie nad poradą na ten miesiąc? Ja się zastanawiam, jakiś wstępny pomysł mam ale muszę sprawdzić czy temat był no i przysiąść do tego. A ostatnio na nic nie mam czasu...
Też jestem ciekawa wyników i widziałam, że w kwietniu do testowania też są super rzeczy :) mi się marzy nowy termometr więc byłoby super wygrać
U mnie to jak co miesiąc nawet jeśli pomysł Mam później okazuje się że tak albo bardzo podobna porada już była w moim przypadku Chyba pozostaje mi skupić się na aktywności
Wiadomo że by się przydała niania ale to kwestia chyba już teraz aktywności i trochę szczęścia . Ja próbuję myslrs nad porada na ten miesiąc mam nadzieję że uda mi się wstrzelić z tekstem ale zobaczymy co będzie trzeba się skupiać na tym miesiącu bo tamten i tak już zamknięty teraz tylko czekać na rozwiązanie
Właśnie chyba w tym miesiącu było dużo osób aktywnych więc będzie ciężko się dostać dlatego czekam z niecierpliwością na wyniki. Też nie ukrywam właśnie że w tym miesiącu też do wygrania są super rzeczy i też by nam się przydały. Ale wiadomo na to wpływu nie mamy tylko możemy się starać a mamy canpolu wybiorą osoby do testowania. Uda się to się uda a jak nie to nie. Może do lipca uda nam się przynajmniej coś wygrać aby trochę ograniczyć koszty wyprawki a wiadomo takich potrzebnych rzeczy jest bardzo dużo do kupienia.
Canpol ma dużo super rzeczy i fajnie, że w ogóle organizują takie testowania :) Większość mojej wyprawki do szpitala było z canpol ale wtedy nawet nie wiedziałam o istnieniu tego forum
Buźka masz rację dobre i co zawsze coś A jest wiele rzeczy na które raczej człowiek by sobie nie pozwolił Bo wydają się na przykład zbędne natomiast Jak dostajesz je do testów to okazuje się że są naprawdę przydatne u mnie było tak ze sterylizatorem do butelek Zawsze uważałam to za zbędny gadżet nawet na samym początku nie miałam oo istnieniu takiej rzeczy pojęcia udało mi się dostać do testów i byłam naprawdę dużym szoku że jest to bardzo przydatny gadżet a nie tylko wymysł młodych rodziców
No może być ciężko i kazdy na pewno dawał z siebie wszystko ale to już wybór nie nasz teraz pozostało czekać , TerazMamma właśnie dla mnie Canpol i babyOno to są jedne z lepszych firm i zdecydowanie produktu mają najlepszej jakości dużo właśnie tych produktów miałam w swojej wyprawce nie wiedzieć jeszcze o istnieniu forum dużo z nich mnie zachęciło wyglądem ,inne po prostu opiniami w internecie czy innych mam , ufam tym marka i uważam że są najlepsze dla mojego dziecka dlatego też zdecydowalam się tu być i pisać o produktach które sama używać oraz testować nowości
Mama laury ja też tak mam. Bardzo ufam tej marce bo raczej się na niej jescze nie zawiodłam. Lubię też produkty lovi :) zanim zostałam forumowiczka to też najczęściej te formy mnie przyciągały a teraz to już w ogóle innych rzeczy nie kupuję bo wiem że te są sprawdzone i pewne