Tak posiadają nie tylko super opinie ale i wszelkie atesty i normy super jest to że wygrywają też różne plebiscyty według mnie warto celować w zaufana markę mimo wszystko czasem
Ja Wam powiem, że przy córce trafiłam tu jak już ona miała dobrych parę miesięcy jak nie rok i w tedy też zauważyłam dopiero, że ja sporo rzeczy do wyprawki właśnie miałam z canpol. NIe dość, że to dobra marka to dodatkowo ma przystępne ceny. Lovi też super marka, ale cenowo już wypada drożej niż canpol babies
My również wszystko prawie z Canpol babies mamy i jestem bardzo zadowolona i cenowo i jakościowo
Ja na początku celowałem też w babyOno ale potem miałam ciężej dostępne głównie na necie produkty więc zaczęłam kupować z canpola bo u nas praktycznie w każdym dziecięcym są : )
Mnie również baby ono canpol i lovi kojarzą się Z taka dobra dostępnością w sklepach stacjonarnych i w aptekach no i są to dobrej jakości rzeczy na każdą mysle kieszeń
Dokładnie to chyba najlepsze firmy, a ich produkty można dostać w każdym sklepie dziecięcym :)
No nawet często jakieś smoczki czy butelki można dostać w spożywczym i to jest super że nie trzeba zamawiać i nie ma problemu z dostępnością
U nas nawet w zwykłym sklepie na wsi są smoczki i produkty z lovi i canpola więc nie problem w każdej chwili podjechać i coś kupić
canpola jest sporo w pepco teraz i w biedronce widziałam co do lovi to raczej taka górna półka i nie wszedzie sa jak np. w pepco nie widziałam ale druga sprawa to jednak w internecie sa te produkty dużo tańsze niz stacjonarnie
Tak masz rację. Czasami jest duża różnica w cenie, ale czasami jak coś jest potrzebne na juz to już nie patrzy się na cenę aż tak.
No u mnie tak było w końcu pojechałam do jednego z droższych sklepów dziecięcych bo na już potrzebowałam dużo rzeczy z listy wyprawkowej i nie miałam czasu jeździć od sklepu do sklepu więc kupiłam na już niektóre rzeczy 3 razy drożej niż na necie czy innych sklepach ale tak to już jest
Aniss a to na pewno,sklepy stacjonarne daja czesto wysoka marze by wyjsc na swoje a pewnie w sklepie internetowym mniejsze opłaty to i pewnie mog a zejsc z ceny
Wiadomo że takie sklepy też muszą sobie coś na tym zarobić Ale macie rację dziewczyny Też to zauważyłam że produkty tych firm znajdują się nawet w takich zwykłych osiedlowych sklepach wydziale obok jakiejś rzeczy do gospodarstwa domowego faktycznie jeżeli potrzebujemy czegoś na już to jest szansa że w takim sklepie znajdziemy nawet od święta
W sklepach i w aptekach można dostać te produkty bo to podstawa do wyprawki :)
Nie widziałam stacjonarnie dużej różnicy w cenie więc ciężko mi powiedzieć ale wydaje mi się że źle nie jest szkoda tylko że często sklepy dziecięce są do tyłu z nowościami i mają naprawę dużo pójdziemy to ci już się pojawiło jakiś czas temu na rynku więc czemu on-line zamawiać
Od jakiegoś czasu zauważyłam że tu na stronie jest logowanie na forum i na sklep. Czy to oznacza że tu na stronie Canpolu bezpośrednio można zamawiać produkty?
Miska też się nad tym zastanawiam bo pojawił się koszyk i podejrzewam że trwają tu jakieś prace i czeka nas sporą dawka nowości , aż jestem ciekawa co to będzie
Również jestem ciekawa co to będzie mi ta opcja wyskoczyła dopiero kilka dni temu też Podejrzewam że trwają jakieś prace jest jakiś plan ale jeszcze nie do końca na wykonany Fajnie by było jakby faktycznie można było bezpośrednio robić zamówienia
Właśnie miałam rozglądać się za wyprawką ale może poczekam. Może zawsze coś uda mi się wygrać i może resztę tu zamówić. Może bezpośrednio od sprzedawcy to i ceny będą przystępne.
chyba strona jest w trakcie prac bo nawet nie można się jakby zalogować do sklepu na swoje konto z forum. być może to będą dwa osobne konta forum, a sklep. Nowego nie próbowałam założyć , może ktoś próbował założyć konto w opcji sklep ?