Mazia mi dziś pisało że błędne hasło jak próbowałam się zalogować parę razy musiałam przeładować stronę i dopiero zaskoczyło czyli coś jest raczej na rzeczy , poczekamy to na pewno się dowiemy w swoim czasie :)
Mimo wszystko super, że wychodzą na przeciw klientom. Zawsze było odesłanie do strony gdzie to można kupić, a czasem czegoś szukałam by kupić tu, a musiałam potem szukać na innych . Teraz myślę, że będzie dla nich lepszy zysk jak bezpośrednio u nich będzie można coś zakupić :) i dla wielu osób ułatwienie by zrobić to w jednym miejscu . Świetny pomysł
Super super żeby była jeszcze aplikacje to już wgl na pewno wielu ułatwiła by korzystanie i zakupy wiadomo że lepiej się robi na aplikacji przynajmniej dla mnie jest to duże ułatwienie i właśnie mam całą masę aplikacji różnych sklepów
O jej. Ja marzę o aplikacji . :D strasznie by to ulatwio i korzystanie z forum i zakupy .
Dokładnie aplikacja byłaby super, ja cały czas tylko na telefonie korzystam, w sumie już się przyzwyczaiłam nawet do tego, że mnie wylogowywuje co chwila :P
A sklep to też spoko opcja, wszystko w jednym miejscu będzie :)
Chyba każda z nas marzy o aplikacjach z forum kto wie moze kiedys się doczekamy tym czasem musimy poczekać cierpliwie na efekt prac które wykonywane są teraz
Tak na Lovi też się pojawił ten koszyk więc pewnie trwają prace i musimy poczekać na efekty. Na pewno to będzie duże ułatwienie i może nasze opinie z testów będą podłączone do produktów, albo będzie łatwiej znaleźć taka opinie do produktu jak wszystko będzie w jednym miejscu?
Ja właśnie też mam na wszystko ostatnio brak czasu i nie ma kiedy usiąść i napisać poradę, będę zaglądać tutaj od czasu do czasu, może się uda, bo termometr właśnie nam się popsuł �
Ja właśnie produkty do szpitala mialam z canpolu, i jak mama mi kupila podkłady z bella, bo mi brakło to mowie co to jest, w porównaniu do canpolu to po prostu jedno wielkie dno.
Mama em mi na lovi jeszcze nie pojawił się żaden koszyk tylko i wyłącznie tutaj na tym forum Czyli jak widać po prostu to każdemu pojawia się stopniowo indywidualnie w innym czasie No zobaczymy zobaczymy Aż jestem ciekawa co to będzie ale na pewno jakieś fajne ułatwienia
Zobaczymy co z tego będzie
U mnie koszyk pokazał się już jakiś czas temu w tym samym czasie na obu forach :)
Mi osobiście pasowały podkłady bella i a canpol używałam głównie tych na noc bo były większe
Ja już widziałam te opcję zakupu tu i na lovi ale nie logowalam się i nie kupowałam w ten sposób. Super rozwiązanie bo od razu można u producenta kupić choć wiem, że konto na allegro też mają i jest tam opcja smarta, więc pewnie korzystniej z dostawą.
Mazia ja myślę, że to będą dwa osobne konta bo są dwie opcje logowania - na sklep i na forum. To tak uznałam, że będzie rozdzielenie.
Jak jest ich sklep na allegro to rzeczywiście lepiej tam kupić jeśli ktoś ma smarta. Ja często zamawiam coś w sklepach dziecięcych na allegro to też zawsze w asortymencie są rzeczy z canpol :)
Dziewczyny wyniki już są..już myślałam że się mi nie udało ale na samym końcu listy jakoś się załapałam..
Ja nie widzę nigdzie wynikow nie wyświetla mi sie nic
Mi też się nie wyświetla nic
OOO miśkapyśka widzę są wyniki super :) gratulacje dla Was dziewczyny ! widzę, że wzięli jednak 12 osób z forum tak samo jak miesiąc temu : bardzo miło, że tak robią jednak !
Okej dziewczyny już wszystko mam coś się strona nie chciała przeładować i odświeżyć Bardzo się cieszę że się nam udało i wam również serdecznie gratuluję Bardzo fajnie że tak robią że jednak mimo wszystko wybrali te 12 osób na pewno nam wszystkim będzie się bardzo fajnie testował od produkt jakim jest niania bo z tego co pamiętam to wielu z nas bardzo zależało aby w marcu właśnie dostać się do testów
Mi bardzo zależało i starałam się udzielać, na szarym końcu ale na szczęście się udało, gdyby nie to że wybrali 12 osób z forum to nie dostałabym się.
Mi też zależało ,niezmiernie się cieszę i od początku miesiąca udzielam się na kolejny miesiąc bez przerwy w granicach tego ile mam tylko czasu wolnego nie siedze przez dzień to staram się nadrabiać w nocy żeby jednak tu być żeby mi nikt nie zarzucił że np byłam mało aktywna i nie zasłużyłam
Ja też widzę, że są wyniki, super, gratulacje dla Was dziewczyny:)
a wiecie, że na testowane rzeczy jest normalnie gwarancja? popsuł się nam termometr, napisałam do MamCanpolu i zareklamowałam, dzisiaj przyszedł nowy, cieszę się niezmiernie, bo bardzo lubię ten termometr i często z niego korzystałam:) jak się popsuł to jak bez ręki:D