Opublikowane porady użytkowniczek Canpol babies

Ooo nie wiedziałam o tym !aniska w sumie na lovi chyba podgrzewacz wymieniała bo się zepsuł . Super myślałam,że jak coś się zepsuje to już po sprawie

Super dziewczyny ulga u mnie w podgrzewaczu nie dochodziła szybka czarna i po miesiącu używania wyleciała cała tak że nie da się jej zamontowac napisałam do mam Canpolu o samą szybkę mam nadzieję w takim razie że i mi się uda bo nie ukrywam spodobało mi się życie z tym podgrzewaczem:) 

O kurde jak super też myślałam że skoro to przedmioty do testów to raczej nie podlegają gwarancji ale dobrze wiedzieć na przyszłość a wie któraś z was jaki okres gwarancji że obowiązuje ? Jakiś mniejszy czy raczej standardowy ? Aż jestem ciekawa w razie w chodz mam nadzieję że nie będzie mi potrzebna taka informacja mimo wszystko bo bardzo lubię moje rzeczy z canpola i nie wiem.co bym zrobiła jakbym musiała się z którąś z nich rozstać na jakiś czas 

Mazia prawda u mnie wymienili ta podstawę grzewcza bo pojawily sie odpryski jako tester czulam sie zobowiazana o tym napisac do lovi, podgrzewqcz działał mimo to lovi odebralo podgrzewacz wymienilo co trzeba i odeslalo ;) wygladal jak nowy z ta nowa czescia ;)

Tak kiedyś słyszałam właśnie że jest na to gwarancja 

Gratulacje dziewczyny! 

Ja wracam na forum po dość długiej przerwie i liczę że uda mi się tutaj z Wami być bardzo często a przy okazji znowu testować produkty canpol :) 

Dziewczyny macie gdzieś maila do mam Canpolu? Napisałam na tego z porad maila w poniedziałek i nikt nie odpisal

MamaRóża możesz napisać tutaj Kontakt | Canpol babies

Czyli nikt się nie orientuje jak to jest do końca z tą gwarancja ? Ale dobrze wiedzieć że jest wgl jakakolwiek gwarancja super wiadomość , no gratuluję dziewczyny my czekamy na paczkę i bierzemy się za testy i walczymy na kolejny miesiąc, miło powitać też nowe dziewczyny a raczej nowe stare :) 

Dajcie znać co odpiszą jeśli odpiszą 

Teraz jak tak myślę to również wydaje mi się że są to rzeczy które można oddać na gwarancję bo nie pamiętam co ale kiedyś jakiś przedmiot dostałam do testów właśnie z taką kartką i datą podbicia gwarancji Bodajże na 2 lata jeśli dobrze pamiętam tylko teraz musiałabym się dobrze zastanowić gdzie ja to schowałam I co to był za przedmiot ale coś takiego kojarze więc gwarancja chyba faktycznie jest i  w razie czego można oddać

takei sprzety żadko sie jednak psuja ale jak juz coś sie dzieje to uważam zę powinno sie napisać do mam canpola czy na lovi bo myślę ze po to jesteśmy typowanio do testów że jak coś sie dzieje to aby dawać znać, wówczas mogą poprawić coś na jakości jesli zajdzie taka potrzeba;) tak mi sie wydaje;)

A zdarzyło wam się coś reklamować ?

Myślę, że jak się zgłosi to na pewno coś z tym zrobią. Warto spróbować na pewno 

Dobrze wiedzieć właśnie takie rzeczy bo nie miałam świadomości tego że jednak produkt to testów normalnie ma gwarancję , ale to jest też to że skoro coś mamy próbować to właśnie po to żeby firma wiedziała jak wypada sprawność tej rzeczy chyba właśnie tutaj o to chodzi 

Ja reklamowałam ostatnio termometr, bo po prostu przestał działać, coś się musiało stać z przyciskiem, myslałam, że to może baterie,ale po ich wymianie nic się nie zmieniło, napisałam, odesłałam do nich i dostałam nowy towar. 

To super że mimo wygranej mamy gwarancję 

Ja kiedyś napisałam na forum, że zamek w testowanej torbie szybko się zepsuł to nikt nic nie napisał :( 

A termometr też miałam pół roku, właśnie taki strzelający i ostatnio mi się zepsuł. Podaje zła temperaturę. Nic powyżej 36,6. :/ 

Super ze uznają takie gwarancje ja nigdy nic nie oddawalam bo wszystko poki co fajnie działa ale dobrze wiedzieć 

Mi się też zamek w torbie się zepsuł ale nie myślałam aby to reklamować, bo jest drugi i dobre działa