Opublikowane porady użytkowniczek Canpol babies

MamaHeli ale kontaktowałaś się z Canpolem przez kontakt?

Mam nadzieję że produkty jednak są na tyle dobre że nie będzie trzeba ich reklamować przynajmniej ja mam o nich dobra opinie ale wiadomo czasami trafi się coś felernego więc warto wiedzieć i takiej możliwości super dziewczyny dzięki za informacje ja bym w życiu nie wpadła na to że produkty testowe mają normalnie okres gwarancyjny i bym nigdy nie pomyślała że będzie możliwość reklamacji kolejna przydatna informacja 

Produkty na pewno są dobre ale wiadomo że nigdy się nie przewidzi może trafić się jakaś awaria ja raczej takich rzeczy jak torba smoczki butelki to by mnie reklamowała ewentualnie sprzęty takie bardziej elektroniczne typu termometr podgrzewacz to i owszem Jeżeli coś by się stało Myślę że warto co zareklamować

hmm oni czasem długo odpisują tzn ja na lovi zgłaszałam problem bo miałam dziurawy kubek do testów. Napisałam maila i na fb. Na fb mi szybciej odpisali, a na maila może po dwóch trzech tygodniach, ale kontakt był. Potem jeszcze filmiki miałam wysyłać do działu reklamacji . Napisałam i czekałam na wiadomość bo wiedziałam, że ona będzie wcześniej czy później . Może jeszcze odpiszą lub warto napisać na fb

Też myślę że to bardziej chodzi o rzeczy elektryczne typu laktator, podgrzewacz itp.

Wiesz co zawsze w regulaminie pisze ile czasu dana firma ma na przyjęcie i rozpatrzenie reklamacji wiadomo że teraz np może być delikatne opóźnienie związane z okresem swiatecznym i trzeba też wiedzieć że to się tyczy dni roboczych których w tygodniu jest 5 a zdarza się że dana firma pracuje w sobotę i to również liczy jako dzień roboczy właśnie myślę że warto walczyć o swoje 

Spróbować można ,a nóż widelec pomogą. Ja Wam powiem,że torbę używam codziennie bo ja normalnie do wózka noszę i jeszcze nic się nie stało. Mam nadzieję,że zamek przetrwa bo to najlepsza torba jaką miałam 

Mazia ja też ją używam i póki co odpukać nic się nie stało, bo też jestem z niej mega zadowolona:D

No ona jest mega fajna bo ma sporo kieszonek i te termiczne kieszonki to strzał w dziesiątkę 

To właśnie w niej jeden zamek nie zasuwa 

Ja nawet nie mam już takiej torby do wózka jakiś czas mi się rozwaliła i stwierdziłam że teraz już trochę bez sensu kupować jak potrzebuje coś wrzucić to mam po prostu większą torebkę ,biorę 2 pampersy ,chusteczki ,mleko w pojemniku i wodę a dawniej się brało pół domu żeby wyjść gdziekolwiek teraz dxeicko większe to tyle rzeczy nie potrzeba brać 

My kupiliśmy z Kinderkeafta plecak i super wygodniej się sprawdza od torby jak mam porownanie

Ja miałam taka torbo plecak z allegro i nie mogę powiedzieć bo bardzo w porządku był jak za taką cenę to i tak i tak długo wytrzymał ale teraz nie widzę potrzeby kupowania bo wiadomo przy większym dziecku nie bierze się aż tyle rzeczy już więc jestem w stanie to pomieścić po prostu do torebki czy mojego plecaka szkoda kupować niepotrzebnie plecak do wózka jak rzeczy które potrzebuje mieszczą się pod wózkiem jak gdzieś idziemy a jak nie to właśnie przy moich rzeczach 

Te torby do wozkow to fajna rzecz wszytsko mozna zapakowac i nie martwiv sie ze czegos zabraknie a jak maja jeszcze jakies kieszonki i dobry dostep do nich to juz jest luxusowo;)

Jasne jak większe dzieci to nawet nie ma sensu brać torby. Ja na spacery w sumie nie biorę już od niedawna torby. Wodę wrzucam do wózka i więcej nie biorę. Jak idziemy do kogoś czy dłuższe wyjscie to torba obowiązków z nami. Ja miałam tzn mam jeszcze plecak z Canpol babies. Jak do noszenia na plecach jest spoko tak opcja wpicei do wózka się nie sprawdza. Ciężko jest go otworzyć jak jest zawieszony. Ten zamek trzeba sobie przytrzymać, stanąć podnieść plecak. Torbę sobie rozpinam i idę dalej, nie trzeba stawać jak coś potrzebuję z przegródki wyjąć i się siłować bo idzie gładko

No niby fajna sprawa jednak jak jest dziecko większe to wydaje mi się że nie jest już taka konieczna bo można sobie poradzić bez torby tak że ja raczej już teraz nie będę kupować torby prędzej na kolejne dziecko ale też bez sensu żeby leżała bo non stop się te torby zmieniają i non stop są różne nowości i różności 

No moze przy starszym to nie jest az taka pilna torba ale jednak na jakis wyjazd to bg sie przydala?

Bo zawsze jakis obiadek mleko czy cos na przebrania myslac o jakims wyjsciu na dłuzej na plaze?

Ja pamietam ze dlugo mi sie sprawdzala taka torba ale czesto jak jechalam na dzialke to mialam pelno do pakowania na caly dzien ;)zeby niczego nie zabraklo;) 

Anisss wiesz co raczej nie ja mam taką mniejsza torbę jak podróżna i jak faktycznie gdzieś się wybieramy to zabieram ta małej bo tam już mieszczę i mleko i wodę i właśnie coś do jedzenia , na przebranie itp :) wtedy mam wszystko pod ręką nie mówię że wcześniej mi nie służyła torba bo owszem ale czasami jak idziemy gdzieś na mniejszą trasę to nawet Laura ma swój plecak z Sinsay włożę jej pampersy ze 2 ,mleko , jakiś mus i chusteczki i wystarczy w zupełności wiadomo że na wyjazd musi być coś większego ale też według mnie można to wszystko zredukować jak byliśmy na wczasach to wszyscy się zmieściliśmy do jednej średniej walizki plus właśnie torba Laury w której pod ręką miałam rzeczy takie jak mleko , pieluchy , wodę , picie :) 

U nas mimo że córka większą to ta torba jest przydatna bo jak jesteśmy na etapie odpowiednia więc tych spodni na zmianę czasami musi być sporo. 

Miska to może trzeba mieć przy sobie faktycznie wiecej jednak tam jak mówię ja mam na tyle pojemna torebkę że mi się mieszczą i moje rzeczy i małej rzeczy