Ja nie lubię jak mam w swojej torebce kupę rzeczy, a drugie to że nie jest aż tak pojemna
Ja na spacery nie zabieram niczego bo starszemu tylko wodę biorę więc to wrzucam do kosza pod wózkiem.
Ogólnie ten kosz mamy mega pojemny, więc w razie czego co trzeba tam zmieszczę.
Ale jak już gdzieś jedziemy do znajomych czy do tesciow to biorę torbę właśnie te z Canpol z testów. Jest bardzo duża, więc spokojnie tam mieszczę wszystko dla mojej dwójki. Zawsze im biorę pampki i to kilka, starszemu też bo jeszcze kupę do pampersa robi, więc jakby mu się tak u kogoś zachciało a nie chciał na kibelek to bierzemy pampki. Obowiązkowo dla niego zestaw ubrań na zmianę a majtek że dwie pary, mimo, że ładnie woła i bez problemu sika na kibelek to jednak dla pewności, może mu się przy zabawie zdarzyć popuścić. Młodszemu też bierzemy na zmianę w razie jakby była kupa po pachy choć nie było potrzeby. Teraz body to mus bo tak się ślini, że często cały dekolt mokry.
Do tego jakieś pieluszki tetrowe, zabawki,bidony z wodą czy jakieś placuszki dla młodszego i torba pełna.
Ale jest rewelacyjna!
U nas rowniez w dalszym ciągu torba sie sprawda i jednak ja zabieram chyba ze idziemy na jakis szybki spacer po okolocy to tylko wlasnie picie i tyle ale jak juz wiem ze ide gdzies badz jade dalej to jednak biore nawet jak wiem ze jade na godzinkę moze byc townie juz nie raz sie tak wyrobilam wlasnie ze w jade na moment zaraz wracam po brac a tu nagle kupa nie mam pampersa nagle przebieram okazuje sie ze kupa na cale plecy trzeba sie calkiem przebrac kiedys zabrałam małego w niedzielę na taki kiermasz charytatywny mysle dopiero jadl głodny nie będzie pampers zmieniony jedziemy na chwilę wezme tylko picie na miejscu okazało się że byl problem z parkingiem wiec troche troche to trwało maz poszedł na jakies loterie maly mi sie tak przesikal ze musialam w aucie rozebrac go do samej koszulki wsadzic do fotelika i owinac kocem zeby nie zmarzl i tak czekalismy na tate az wroci a ja bylam zła na sb bo zawsze torbe ze sb biorę mam tam wszystko i ile to było wrzucić ja do auta teraz czasem biorę ja niepotrzebnie ale biorę
Ja swoją torbę od wózka miałam ala torba od laptopa... właśnie tylko płaski laptop by się tam zmieścił.. więc raz miałam ją tylko na wizycie u lekarza i nigdy więcej jej nie użytkowałam, bo nic nie można było tam włożyć, a wiadomo, przy małym dziecku to jednak trochę tego jest... jak udało się wygrać tę od canpol, to tylko tą używamy, wszytsko we właściwym miescju, każde w swojej kieszonce i nie ma problemu z lokalizowaniem rzeczy;p
Mama em Dokładnie tak taka torba dla mamy z maluszkiem musi być odpowiednio dobrana to nie może być taka torba ala jak na laptop jednak potrzebne jest trochę miejsca aby wrzucić rzeczy typu pampersy chusteczki jakieś ubranko na przebranie mleko butelkę dodatkowo ja zawsze do takiej torby wrzucam również moje rzeczy które są mi potrzebne na wyjście to jest portfel telefon jeżeli wychodzimy na cały dzień to i nawet ładowarkę do telefonu jakieś dokumenty papiery jeżeli wychodzimy na przykład do lekarza także to musi być naprawdę fajna przemyślana torba Również polecam te z canpol
Ja jak miałam taka torbo plecak to tam zawsze były jakieś zabawki ,krem , pampersy , woda ,gorąca woda , mleko ,picie , mata do przewijania, pielucha i cos na przebranie teraz dużo z tego mi odpadło a jakiś czas temu właśnie dostałam torebkę bardzo pojemna i z reguły wrzucam tam musik , chustki , mleko ,wodę i pampersa i starczy czasem cumla mam też w torebce a prawda jest taka że jak gdzieś jedziemy autem to mam w aucie z tyłu w takiej siatce na siedzeniu i pampersy i chustki i mate w razie przebiorki w aucie , zawsze mam też rzucony koc małej i coś na przebranie więc też nie wiele muszę mieć przy sobie to samo pod wózkiem
Ja również staram się tak kombinować zawsze w razie czego w kieszonce od wózka mieć wrzuconego jednego pampersa czy też właśnie pod wózkiem komplet ubrań na przebranie albo właśnie w samochodzie bo to różnie bywa czasem Mamy ze sobą te rzeczy a czasem nie nigdy nie przewidzimy czy będziemy mieć przy sobie wózek samochód ale taki rezerwowy komplet nie zaszkodzi
Tak samo jak dawniej często jeździłam wózkiem ale jakoś nigdy nie myślałam co by było gdyby po drodze złapała mnie deszcz a teraz mam pod wózkiem pelerynę przeciwdeszczowa zawsze i folie na wózek w razie czego
A to ja zawsze folię biorę gdy widzę, że pogoda niepewna. W słoneczne dni raczej zostawiam w domu, chyba, że po prostu zapomnę wyciągnąć. Zawsze jednak te spacery teraz mam krótkie i w pobliżu domu, nie to co z pierwszym synem, gdy wędrowaliśmy długie kilometry po okolicy.
Kochana, nie pisałam reklamacji, czy czegokolwiek, bo w sumie to jest ta przednia kieszeń i da się używać. A nie powiem, torba jest super, niejednej mamie już poleciłam i jest bardzo zadowolona z niej. Szczególnie, na kilka dni, gdy wyjeżdżam.
Ja właśnie ostatnio też wpadłam na ten pomysł bo zrobiłam sobie z małym trochę dłuższy spacer i Zastanawiałam się co by było gdyby teraz Dopadł mnie deszcz akurat byliśmy na zakupach w sklepie i kupiłam sobie taką małą składaną parasolkę głównie przez to że moja ulubiona którą mam w domu trochę przez święta się popsuła więc za kupiłam nową ale taki pomysł z składanym paczkę przeciwdeszczowym pod wózkiem to jest naprawdę super myśl
Ja od początku folie przeciwdeszczową mam schowaną w koszyku pod wózkiem i jej nie wyjmuje nigdy :) Chyba jeszcze mi się nie zdarzyło jeszcze żebym jej używała. Nie raz mnie deszcz spotkał ale to byłam blisko domu wiec juz nie opłacało się rozkładać folii lub deszcz był taki leciutki że uznałam, że folia nie będzie potrzebna
Dziewczyny, chciałabym napisać niedługo poradę i jestem ciekawa czy są do tego jakieś wytyczne, jak długa musi być porada i jak się ją w ogóle dodaje? Jak sprawdzić czy dany temat już był lub czy ewentualnie może być podobny temat bo z czasem pewne rzeczy się zmieniają. Proszę o Wasze rady :)
Terazmama ja sprawdza w lupce tematy,przeglądam porady..Długość zależy od ciebie, jaki masz temat ile informacji musisz umieścić.Porady dodajeszwchodzac w zakładkę przetestuj- testowanie produktow- dodaj poradę i tam tez masz wszystkie najważniejsze informacje.
Teraz Mama chyba nie ma takich wytycznych jak ma wyglądać taka porada. Ja wiele przeczytałam i piszę zawsze taką, żeby wyczerpać temat plus jak to u mnie wyglądało.
Widziałyście nowe logo ?
Czy też tak macie że nie za każdym razem możecie edytować komentarz, bo podstawiają się automatycznie jakieś słowa?
Chciałam się zapytać czy pisałyście w tym miesiącu porady? Wysyłałyście? Mi jakoś się zeszło i nie zdążyłam nic konstruktywnego wymyśleć?
Bardzo ładne to nowe logo :) Takie proste i czytelne :) Moja siostra zawsze mówiła na canpol "ta firma z globusem" to muszę jej pokazać to nowe logo teraz :P
Dzięki, poszukam w takim razie info w tej zakładce o testach :)
Ja miałam pisać poradę, ale ciężko mi przysiąść chociaż 2 tematy mam, jednak z pisaniem na forum troszkę mi łatwiej przy dwójce, chociaż piszę z połowę tego niż jak np byłam w ciąży
Logo też mi się podoba takie unowocześnione
Tez mi sie wydaje ze nie ma żadnych wytycznych chociaz ja nigdy nie dodawalam wiec za dużo nie pomogę