Raczej tak będzie bo juz luzuja obostrzenia ☺
Każdy szpital ma swoje zasady, ale w większości mimo wszystko dąży się do porodów rodzinnych :)
Może się Wam uda Super za, a na kiedy masz termin ? Jak pierwsze dziecko to chce się by mąż we wszystkim uczestniczył. Nam przy drugim to naprawdę obojętne
Mazia chyba częściej to jest że w ogóle zakaz wstępu czyli brak porodów rodzinnych
Sa szpitale w ktorych mozna rodzic z kims. Jezeli komus zalezy to jest to mozliwe
bym wolała mieć dziecko przy sobie :))
Mi się wydawało,że coraz częściej właśnie odwrotnie,ale mogę się mylić
Każda z nas by wolała mieć dziecko przy sobie ale różne są sytuacje. Nawet takie na które nie mamy wpływu
Ja tylko czekam na koniec czerwca, serio mam nadzieję że już to obluzuja. Wiem że są telefony i można tak pokazać dziecko ale... jednak to w ostateczności. Te chwilę są ważne dla obojga rodziców i powinni brać to pod uwagę ...
Superczas powinni, ale no niestety są czasy jakie są wolą nie ryzykować zakażeń na oddziałach,a co za tym idzie zamknięciem takiego miejsca na jakiś czas
Superczas myślę że w szpitalach jak coś obluzuja to na sam koniec jak juz naprawdę wszystko wróci do normy
No ale niech tata zrobi sobie test i spędzi z nami te pierwsze chwilę.po porodzie te 2 H. Test będzie to ryzyka zakażenia spada... jejku no dla mnie to jest chore że mój mąż zobaczy dziecko dopiero przy wypisie A wcześniej tylko zdjęcie... ;(
No niestety to zależy od szpitala. Ja muszę się dowiedzieć czy test wykonywany przez męża w pracy będzie ważny czy musi u nich nowy robić. Bo mój mąż co tydzień ma teścik
O kurczę... często:o miejmy nadzieję że będzie ważny jeżeli nie przekroczy pewnie jakiegoś okresu czasu. Trzymam kciuki:)
Jejku to naprawdę często te testy musi wykonywać Twój mąż
Mazia a gdzie pracuje Twój mąż że tak często mówi testy robić ?
Mazia mój mąż od końca marca też ma w pracy co tydzień testy. Ciekawe czy to uwzględniają, chociaż u mnie to do porodu jeszcze daleko, więc pewnie do tego czasu z tych testów w pracy zrezygnują.
On pracuje w Czechach tak ich rząd dał możliwość pracodawcom by robili testy swoim pracownikom za darmo. Także jego firma z tego skorzystała bo mają dużo zatrudnionych w tym połowa Polaków. Co tydzień ich testują tylko nie wiem czy to przejdzie może gdybym rodziła w dniu kiedy miał go wykonanego. Drugi problem to pismo jest po czesku jak oni nie mają problemów,że wszystko im dostarczymy po polsku to myślę,że u nas mogą być problemy
Mazia nie jestem pewna ale chyba tes jest ważny tylko 48 godzin
Nati no może tak być, ja też pewności nie mam. Myślalam,że maks 24h no zobaczymy. Jeszcze i tak nie wiemy czy będziemy razem w tedy