Mazią wszystko okaże się w dniu porodu
Mazia pewnie warto mieć ze sobą ale jak będzie ktoś "głupi" na recepcji czy tej izbie to pewnie zostawi temat..
Ja rodzę za 12 dni (tak mam skierowanie) i niestety mnie to raczej ominie..
Mazia oby wszystko poszło po waszej myśli ☺
U nas też zależy czy będzie w oarcy czy nie. Bo jak będzie to nie wróci tak szybko bo oni jeżdżą do pracy w piątkę więc musisz wracać z wszystkimi bo inaczej się nie da. No zobaczymy jak to będzie i co wyjdzie pewnie będziemy decydować w dniu porodu,albo samo się wykreuje
Lauraq, pamietam jak ja szlam ze skierowaniiem do szpitala i wiedzialam ze sama z niego nie wyjde. To mega dziwne uczucie. Inaczej jest kiedy nagle. Sie zacznie, a inaczej jak czekasz az w koncu wybije data i godzina
Dokładnie klaudiamama. Jakoś tak jeszcze się łudzę że może samo się wcześniej zacznie ale jak do 7 maja nie ruszy to nic nie zrobię 🙂
No tak to zupełnie dwa inne odczucia tu idziesz i wiesz,że będą kombinować byś urodziła. Jak są skurcze idziesz i rodzisz, idziesz na planowaną CC to też wiesz,że następnego dnia będziesz mama
Mazią najpierw to trzeba dowiedzieć się czy w ogóle wpuszcza. Bo mieć test to nie wszystko jak nie wpuszczają osób z zewnątrz. Brak odwiedzin i porodów rodzinnych
Jeszcze to trochę potrwa zanim rusza te rodzinne.
U mnie tam gdzie rodze naszczescie są rodzinne
Na szczęście tam są rodzinne , test 70zł u męża i może wejść
Lauraq czemu nie macie parodów rodzonnych tyle zachorowań w regionie?
Mazia to jak już wiesz tyle to zostało czekać na poród i okaże się czy przejdzie męża test z pracy czy nie