Palenie papierosów i picie alkoholu w czasie karmienia piersią

takie to nie matki

Nie zapaliłabym ani w ciąży ani w trakcie karmienia

nie ktore mamy staraja sie o dzieci a jak sa juz wciazy to nadal pala ,zamiast zadbac o zdrowie maluszka

no niestety ale palenie to nalog z ktorego ciezko sie wydostac i uwazam ze ciaza to swietna motywacja do rozstania sie z papierosem

No mam taką jedną w rodzinie mimo iż zaszła w ciąże to nie zrezygnowała z nałogu!!! A wiecie jak to chamsko wygląda tu brzuch i papieros… obrzydliwe

widać “przyjemność” bo dla palacza palenie rozumiem ze jest przyjemnością … kładą ponad zdrowie… swoje to już ich wybór… ale dlaczego decydują za dzieci tego już nie rozumiem

wyobrazam sobie basiu

ja bym sie ze wstydu spalila papieros i ciaza

okropienstwoo…

nie tylko papieros i ciąża, obrzydliwe dla mnie są mamy które na spacerze pchają wózek a w drugiej ręce pet, i zastanawiam sie po co wzięła to dziecko na spacer skoro i tak prosto w budke dmucha dymem jak smoczyca

a taki widok niestety czesto mozna spotkac

ale ja mam wojka to jak widzial kobiete w ciazy palca to byl taki a\ze jej uwage zwrocil

takie palące w ciąży to powinny byc mandatami karane

Ja niestety widziałam dużo kobiet z brzuszkami i z papieroskiem…no i jak taki maluszek w brzuszku sam może się obronić?

niestety nie może

niemiły widok ciężarna z papierosem…okropiństwo

jedna moja koleżanka pamiętam to jak była w ciąży to paląc chowała się :slight_smile: żeby ją ludzie nie widzieli

to juz co innego choć i tak za tym nie jestem,ale afiszowanie się z papierosem to juz mi się wcale nie podoba

w jedne rece fajka a do drugiej niech sobie weznie jeszcze piwko

dobrze że wprowadzili że na przystankach już palić nie wolno