Palenie papierosów i picie alkoholu w czasie karmienia piersią

nie piłam ani nie paliłam |!

ja nigdy nie paliłam więc nie miałam tego problemu, a alkoholu w ciąży nie tknęłam

matka powinna myśleć o dziecku

absolutnie potępiam picie alkoholu czy palenie w trakcie ciąży jak i w okresie karmienia piersią!

Nigdy w życiu…przecież to robienie dziecku krzywdy…niestety i takie kobiety spotyka się na świecie.

Ja akurat nie pale papierosów.

Ja rzuciłam palenie razem z mężem gdy pojawiły się problemy z zajściem w ciąże. To była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć.

ja nigdy nie palilam, alkohol odstawilam jak zaCZELISMY STARAC SIE O DZIECKO

popieram, zeby nie pic i nie palic w ciazy ale zawsze zastanawia mnie to, ze dzieci z tzw. rodzin patologicznych rodza sie zdrowe mimo, ze mamusia wypije i pali duzo

trzeba pomyslec o zdrowiu dziecka, nie wyobrazam sobie pic i palic i karmic piersia

Ja jestem tolerancyjna na wiele rzeczy,ale przenigdy nie zrozumiem kobiety,która pije lub pali podczas karmienia piersia. To jest dla mnie szczyt głupoty.

ja rowniez nie, i ani nie piłam ani tym bardziej nie paliłam jak karmilam piersia

ja rowniez nie popieram palenia i picia w czasie ciazy nawet po porodzie kiedy dziecko jeszcze sie karmi

janie pije nie pale nie pije nie piłam i nie bede piła no chyba ze okazyjnie

najwazniejsze jest zdrowie dziecka…nie wiem jak mozna palic i pic w ciazy albo gdy sie karmi piersia

ostatnio dużo starszych osób mi mówiło że czerwone wytrawne wino pobudza laktację, oczywiście nie za dużo :wink:
słyszałyście o tym?

angelika, ja bym sie nie odwazyla

o piwie karmi na laktację słyszałam, ale o czerwonym winie nie

a tyle kobiet spotykamy z papierosem w reku i dzieckiem w wozku…a kazda mowi nie, nie pale

Ja piłam wino bezalkoholowe jaku już miałam straszną ochotę ale można je kupić jedynie w internecie.