dla mnie pamiątką będą zdjęcia usg
Schowane oczywiście zdjęcia USG, Plyta z usg 3d, zdjęcia amatorskie brzuszka i nagrania ruchów synka ![]()
Ja mam już dość duże pudło z takimi pamiątkami. Żałuję, że nie prowadziłam pamiętnika.
po pierwszym brzuszku nie mam zdjęć, mam jedynie zdjecia usg
W obu ciazach mialam zdjecia usg i usg 4d a teraz jeszcze sesja brzuszkowa
Uwielbiam zbierać pamiątki ciążowe i to robię. Mam zdjęcia USG płytę z 3d, brzuszka i kartę ciąży.
Uwielbiam gromadzić pamiątki, ostatnio widziałam “odlew” ciążowego brzuszka zrobiony z kapsli ![]()
Z tej ciąży juz mam kilka zdjęć brzuszka ![]()
Lubię zbierać pamiątki i oczywiście to robię
ja mam cały karton z pamiątkami ciążowymi, usg, karta ciąży
Dla ostrożności zeskanowałam dziś wszystkie zdjęcia usg, polecam to zrobić aby zachować je na dłużej.
Znajome najczęściej zachowują usg
zdjęcia usg i zdjęcia brzuszka tydzień po tygodniu to najważniejsze pamiątki które już skwapliwie kolekcjonuję ![]()
Fajnie moc po latach powspominac
dzisiaj nowy tydzień ciąży- czas na nowe zdjęcie brzuszka! ![]()
Dla niektórych to może głupie, ale ja uważam że to super sprawa. Taka pamiątka z najważniejszego w życiu okresu. Obecnie jest wiele różnych sposobów i pomysłów. Super są sesje brzuszkowe i na pewno z tego też skorzystam
:)))… A póki co testy ciążowe i USG :).
mam zdjęcia, usg, wszystko ; )
Ja kupiłam książkę dla przyszłych mam gdzie jest miejsce na własne zapiski i na zdjęcia z usg:) fajna pamiątka będzie.
świetny pomysł
ja wszystko zapisuje w kalendarzu ale zacznę prowadzić taki pamiętnik ![]()
Trzymanie testu ciążowego jak dla mnie nie jest dobrym pomysłem ale jego zdjęcie będzie pamiątką . Natomiast zdjęcia USG w 3D i 4d jak najbardziej a także mialam sesję z mężem w plenerze i Studio rewelacyjna sprawa.