mam nie wiele zdjec z usg, ale cos tam jest, sesja tez by sie przydała, ale poczekam na wiekszy brzuszek
teraz zacznę robić też zdjęcia swojego brzuszka… bo już go widać, przy okazji zobaczę jak szybko rośnie
ja tez mam sesie zdjęciowa zrobioną
Z okresu ciąży też mam kilka pamiątek. Zachowałam wszystkie zdjęcia usg. Profesjonalnej sesji zdjęciowej nie miałam ale za to sama wykonałam sobie kilka fajnych, śmiesznych zdjęć np. z pomalowanym brzuchem. Fajną pamiątką są też zdjęcia ze szkoły rodzenia. Zachowałam także wynik testu ciążowego- choć co do tego…hm waham się czy to będzie fajna pamiątka dla mojej dzidzi i pewnie zostawię ją sobie…
Usg,zdjęcia z okresu ciąży to wspaniałe i cenne pamiątki .
pamiątki ciążowe są super ! mam juz pudelko na nie ![]()
my mamy zdjęcia usg, zdjęcia mamy z brzuszkiem testy ciążowe. Super czas ![]()
U nas cale pudełko Ze zdjęciami ![]()
Pamiątki ciążowe są super. Ja cały czas je kolekcjonuje. Założyłam w tym celu specjalny segregator, który mieści wszystko co dotychczas wydarzyło się w naszej ciąży m.in. zdjęcia usg, wyniki i moje prywatne zapiski. Juz teraz lubię do niego zaglądać
czeka nas jeszcze sesja ciążowa, kolejna pamiątka która pozostanie na lata.
Mam też takie pamiątki - zdjęcia usg, wyniki badań, różnego rodzaju zapiski . Popularne teraz sesje zdjęciowe mnie nie kręcą a jeśli już to zdjęcia robione prze zemnie i męża. Jak nazwa wskazuje są to pamiątki które powinny być miłym wspomnieniem dla rodziny a nie dla znajomych z portali społecznościowych co u moich znajomych to normalne wrzucanie zdjęć z każdej rodzinnej okazji.
Msm wszystkie wymienionr i bardzo się ciesze
Sesja zdjęciowa i USG, najważniejsze i najpiękniejsze pamiątki.
U mnie jest to karteczka ze szpitala z imieniem , datą oraz godziną urodzenia Julki , zdjęcia USG , test ciążowy te dwie upragnione kreski .
Mamy małe pudełeczko wspomnień
Słyszałam też że można oddać np pierwsze buciki do metalizowania- jako metalowe butki stanowią pamiątkę na lata
Zapisać wspomnienia cz. II: Pamiątki bobasa | Skomplikowane
mam kilka zdjęc z okresu ciązy ![]()
Ja też mam ale usg pępowinę włosy
My mamy zdjęcia usg i zdjęcia ciążowego brzuszka
u nas chyba nie ma jeszcze mozliwosci zrobienia gipsowego brzuszka, albo ja nic nie wiem o tym
zdjęcia usg napewno są fajną pamiątką. Sesja zdjęciowa też. Nie musi być profesjonalna. Można poprosić przyjaciółkę by cyknęła parę fotek w parku.