jakich pieluszek używacie? Obecnie jest bardzo gorąco, maluszkom na pewno też dlatego szukałam przewiewnych i miękkich pieluszek. Znalazłam! Obecnie używamy Pampers Premium Care Pants już w rozmiarze 4 i przyznaję, że są idealne Zapewniają suchą skórę aż do 12 godzin i dzięki temu moja córeczka nie budzi się już w nocy z powodu mokrej pieluszki. Pieluszki są bardzo miękkie i delikatne. Mają też miękką i elastyczną taśmę dzięki czemu znakomicie dopasowują się do ciała dziecka. Dla nas to strzał w dziesiątkę!
Używałyście je ich? Jak Wasze wrażenia?
Zawsze tylko Pampers Active Babe Dry. Są super cienkie, przewiewne, długo pozostają suche.
Chwilę używałam dada i uczuliły małą strasznie, szybko się w nich pupa odparzała i wysuszyły skórkę.
My używamy Pampers Pure Protection dla mnie są najlepsze, bardzo delikatne, przewiewne. Z nami są już od dawna. Nie uczulają. A przede wszystkim bardzo dobrze chłoną. I czasami też używam takich jak ty Pampers premium Care. Te dwa rodzaje pampersów są dla mnie najlepsze.
Ja używam pieluszek Pampers premium care, ale tych pants jeszcze nie miałam okazji wypróbować.U nas pewnie zdały by egzamin wzorowo bo my rzadko wybieramy pieluszki z innych firm.Dla nas z Pampers są najlepsze.
My zawszee używalismy Pampers Premium care, raz skończyły mi się pampersy to pożyczyłem zwykłego pampersy od szwagierki i skończyło się to na odparzeniu. Dla nas były idealne, skóra zawsze sucha, bez podrażnień
Ja używam dady obecnie i nie narzekam aczkolwiek jak zaczną się mocne upały to wypróbuję te co polecasz
Mimo wszystko jak jest cieplej to częściej wymieniam pieluszkę . I na Szczęście nie mieliśmy żadnych odparzeń
Hej uzyskaliśmy pampers Premium Care dla pierwszej córki. 4 lata temu się urodziła. Trafiliśmy na nie zupełnie przypadkowo gdyż urodziła się z masą nieco powyżej 2,5 kg chcieliśmy używać zwykłym standardowych pampersow ale zwyczajnie nie było ich w dłuższym czasie do zdobycia. Końcówka roku i w Tesco były same Premium wg mnie są bardziej delikatniejsze i idealnie sprawdzają się dla najmłodszych. Córka urodziła się w grudniu dlatego temat upałów u nas był zamknięty. Natomiast pampers pants zaczęliśmy używać od 4 rozmiaru i na noc super się sprawdziły. Tym razem myślę że zrobimy podobnie początkowo będziemy kupować Care a potem zwykłe pampersy. A i dodam jeszcze że Premium Care kupowałam również w mega palach prze agito wtedy tam były super promocje.
Nas pampersy każde nawet Premium Care odparzaly i uczulaly dodatkowo przeciekaly osobiście używamy dada Soft z kartonu w lato super bo przewiewne i też ładnie trzymają w środku wszystko i cała noc bez przecieku albo używamy lupilu Comfort albo Soft &dry choć ostatnio ich nie było w kartonach s takie kupowałam więc używamy te z jumbo pack lupilu Comfort i też świetne są i przewiewne są i nie przeciekaja i też 12 godzin nawet trzymają choć ze względu higienicznych w lato szczególnie zmieniam częściej:)
Ja używam orginalnych z dady. Najlepiej się u mnie sprawdzają. Nie mam do nich zastrzeżeń świetnie chłoną, nie przeciekaja i nie uczulaja. Spełniają swoją funkcję.
Używałam chyba wszystkich rodzajów Pampers, zwykłe, sleep and play, active dry i premium care. I wlasnie te premium care najmniej się u nas sprawdziły. Przeciekało, synek miał zaczerwienienie. Teraz rozmiar 4 synek używa z Belli Happy i jestem z nich zadowolona.
Qazz u nas podobnie z Premium Care też wlansie przeciekaly I jeszcze odparzaly i uczulaly za to dada Premium i soft były ok aktualnie lupilu Comfort używamy:)
Dla nas premium care byly najlepsze na noc. A w dziec albo lupilu albo dada. Teraz caly czas mamy lipilu i jestem z nich bardzo zadowolona. PO 1 nie przepłacam, teraz s amega promocje na te pieluszki. Po 2 sa tak samo dobre jak pampers (stosowalam to i to, i wiele róznych firm) i uwazam ze lupilu nie odstają chocby troche od pampersa
Kupiłam w promocji pieluchy z Pampersa Active Baby, są bardzo cienkie i milutkie. Na upały się świetnie nadają. Jednak gdy córka spi to jej zapinam bardzo luźno pampersa, albo wietrze pupę bez pampersa.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.