Też słyszałam takie opinie, ale z doświadczenia wiem, że jakość z dużych marketów bywa naprawdę solidna jak u Ciebie z panelami i płytkami. Ciekawe, że ten sam towar trafia do różnych sklepów, czasem bez różnicy w jakości
Dokładnie, jakość często zależy od producenta, nie od sklepu
No i też jak to świadczy o producencie? Ja bym nie chciała kupować od kogoś, kto produkuje partię dobra i zła, bo co to za różnica, czy kupię bezpośrednio u producenta, czy w mniejszym sklepie, czy większym? ![]()
ja mam tez fioła na punkcie poduszek , mam ich tyle ze synek bawi się nimi w "podłogą to lawa " ;p
tez racja nie słyszałam żeby tak producenci mogli by robić . ![]()
Cały dom wybudowałam i wykończyłam z marketowych produktów. Głównie Castorama i LEROY MERLIN. Duży plus , że bez problemu można produkty oddać / wymienić. Na nic nie narzekam , jestem zadowolona z jakości i z cen.
Ja mam na górze drzwi do pokojów z marketu dokładnie z Leroy Merlin. A na dole z vivento. Te z vivento za które płaciłam 1700 są tragiczne. Już nadają się do wymiany po 4 latach. Te na górze za 800 zł trzymają się i są tak ciężkie że we 3 nie mogli ich wnieść na górę. Te z dołu to kawałek papieru nic więcej. Czasami markety mają dużo lepsza jakość
Heheh też znam tą zabawę , u nas w rodzinie często się bawią ;p
Ja też to znam, dzieciaki mają z nimi niezłą frajdę ![]()
To chyba z przedszkoli te zabawy , u nas też to mi się obiło ![]()
Niestety właśnie często się tak zdarza, że wyda się pieniądze, a okazuje się, że tańsza opcja z markety jest trwalsza. Ja też całe wykończenie mieszkania robię w Leroy i wszystko wygląda naprawdę na solidne. Poza tym korzystam też ze sprawdzonych produktów
Ja też stawiam na sprawdzone produkty, bo szkoda inwestować w coś, co szybko się zepsuje
Dokładnie, ja też jak mam kupić coś z takich budowlanych czy wykończeniowych rzeczy, to pytam taty, bo wiem, że się zna
dobrze jak się ma taka osobę.
ja często szukam po opiniach potem w internecie
Fajne że masz kogoś kto się zna , unikniesz nieraz złych wyborów.
Oj tak, taka fachowa pomoc jest nieoceniona
Chociaż ma to swoje minusy, bo jak ktoś coś nam zepsuje, to też zaraz tata widzi i komentuje ![]()
![]()
Ja tak samo, chociaż nie zawsze te opinie w internecie są wiarygodne niestety. Czasami przedstawiciele danej marki piszą pozytywne opinie, a później okazuje się coś bublem.
Ja lubię oberwowac profile wnętrzarskie , i jak mi się coś podoba u kilka osób to samo to pytam o opinie i jakość ![]()
A ja nie mam nikogo takiego w rodzinie, więc taka pomoc to by się czasem bardzo przydała ![]()
Oo to dobry pomysł, na instagramie czy facebooku? Bo ja inspiracji szukam na Pintereście, ale tam ciężko cokolwiek się dowiedzieć.