Mi się bardziej podoba torba ta szara z Canpol niż plecak i jest bardziej pojemna jak dla mnie
U mnie torba się nie sprawdzała nie lubiłam chodzić z torbą jak wisiała przy wózku to było ok ale żeby gdzieś z nią iść to nie było mi wygodnie,leciała mi z ramienia
To ja jeszcze z plecaka nie korzystałam bo ta torba u mnie przy wózku jest dosyć pojemna i na razie się sprawdza :)
U mnie ta torba miała krótki żywot bo szybko się potargała niestety ale była fatalnie zrobiona jak mam być szczera
ten plecak to bardziej już dla starszego smyka gdzie już odchodza te pieluszki ubranka na zmiane a jedynie jakaś woda i podstawowe rzeczy sie zabiera;)
Ja jestem z plecaka bardzo zadowolona z torby również korzystam poprostu jak gdzieś wychodzimy danego dnia to zastanawiam się jaki będzie to wypad czy zwykły spacer czy jakaś grubsza wycieczka czy po prostu tylko zakupy i przy okazji załatwienia kilku spraw w zależności od tego gdzie wychodzimy zabieram albo plecak albo torbę z obu jestem na równi zadowolona Oczywiście jeżeli gdzieś tam w międzyczasie będziemy musieli trzymać dziecko za rękę bądź nieść go na rękach podnosić wyciągać wkładać do fotelika zdecydowanie wygodniejszy jest plecak bo mamy dwie wolne ręce ale Ja z torby korzystam równie często
Czyli do tego plecaka to nie wejdzie za wiele rzeczy?
Torba jest na pewno wieksza ;)
olaaleksandra torba jest większa i dlatego pojemniejsza. Ja jak idę na basen to zmieszczę tam wszystko i jest luz.
Ok dzięki. Czyli jednak lepiej wybrać torbę;)
Ale tak jak dziewczyny piszą, plecak się jeszcze przyda tylko na późniejszym etapie :)
Anisss nie koniecznie u mnie się mieści wsyztsko co trzeba do plecaka jednak a torbie by już miała dość obciążenia i nie wsyztsko bym ścisłą też zależy jakie macie torby bo są takie zwykłe a są też takie co mają dwa zamki i więcej przegródek i nie wyglądają jak torba na laptopa
dokładnie plecak prędzej czy później się przydaje
Często widzę, że dużo osób chodzi z taką malutką cienką torbą przy wózku. Na spacer to jeszcze ok ale na jakiś dalszy wyjazd już nic się nie zmieści
Dokładnie torba jest pojemniejsza, ale jak ja np dzisiaj byłam na zakupach i niby wózek wzięty ale mała więcej czasu po sklepie buszowała i na rękach to ja musiałam mieć plecak, bo inaczej to sobie nie wyobrażam tego;/
Plecaka nie miałam, a torba od wózka pojemna chociaż ta moja mega niepraktyczna i jej nie lubię, ale używam. Oczywiście biorę ją gdy większe wyjście typu lekarz, do znajomych teraz na grilla jak były wakacje, dłuższą podróż. Tak to nie mam potrzeby. Pieluchę i małe opakowanie chusteczek nawilżanych mam i w mojej torebce (noszę typu listonoszka) i w schowku samochodu. Ogólnie takie drobiazgi, smoczek, mała butelka z wodą (dopiero zaczynam dopajać wodą, wcześniej cycuś) to do mojej torebki. A jak jestem wózkiem to kocyk, bluza, czapeczka czy co tam innego to ląduje w koszyku pod wózkiem.
no moze faktyczne zalezy od torby ja miałam dwie w sumie 3 ;) i każda z nich była tak samo pojemna;) różnie z praktycznoscią ale pojemnosc taka sama;)
w listonoszke bym sie nie zapakowała ;) no chyba ze na spacer dookoła bloku to tak;) jak jade samochdoem to też wiadomo wiecej mozńa wzucić do bgażnika ale tak cyz siak mam tych siat pełno łacnzie z torbą od wózka;)
W takich sytuacjach plecak się przydaje :)
My na razie robimy sobie krótkie spacerki po osiedlu tylko więc torba do wózka nam w zupełności wystarcza, a na zakupy mamy jeszcze miejsce na dole wózka. Nad plecakiem jeszcze nie myślałam, jak będziemy później potrzebować to pewnie skuszę się na taki zakup.
Na większe trasy plecak to priorytet zależy też wszystko od tego czy torba jest pojemna czy bardziej płaska jak torba do laptopa bo często właśnie takie są te torby