Patent na przewijanie

To ja od początku korzystam z torby, która była w zestawie z wózkiem. Dużo tam przedziałek i kieszonek a nawet są takie kieszonki z powłoką termiczną żeby wstawić ciepły napój i się szybko nie wychłodzi :) 

my też jej używaliśmy ale ta z canpola o wiele lepsza 

No ten plecak jest super 

TerazMama Wy chyba macie wózek Muuvo tak? jak się sprawdza? Quick 2.0 czy 3.0? 

Macie racje ta torba jest odpowiednio przemyslana;) ilosc kieszonek odpowiednia na wielkie pakowanie na wieksze wyjscie lub wyjazd nie trzeba szukac po calej torbie i przewalac gdzie sie schowala masc czy skarpetki;) 

Plecaka nie mam wiec sie nie wypowiem ale torba, dobra torba to podstawa ;) zwlaszcza jak sie do lekarza idzie i zazwyczaj samemu trzeba cos ogarnac tu ksiazeczka, tam pampersy... ;) takie proste rzeczy a jednak istotne zwlaszcza jak ma sie jedna reke wolna ;)

Tak, mamy 3.0 :) ja uwielbiam ten wózek bo jest mega zwinny, ładnie wygląda i zajmuje malutko miejsca w aucie :) ale on raczej tylko do miasta się nadaje bo nie ma amortyzatorów więc nie każdemu to będzie pasować 

Mój syn też bardzo nie lubił się przebierać ale u nas pomogły pieluchomajtki

Teraz mama super sie prowadził po sklepie jak by lecial sam;) do tego plus za skladanie gondoli na plasko;) 

Zawsze jak sie przechodzi na ta spacerowke to latwiej gondole gdzies przechowac no i przedewszystkim do samochodu na czas podrozy ;)

Oj tak to jest rewelacyjna sprawa jak torba jest tak przemyslana w 1 ręce maluch a 3 można manewrowac po torbie 

Ja swojej torby od wózka nie używałam, bo była mega mała i bardziej nadawala się na laptopa, używamy canpola torby i plecaka, a na wyjście na basen mamy z babyono:p

to też po co takie torebki robią niczym listonoszki;) hehe 

ja lubiłam małe torebki ale jak nie miałam dzieci;) potem nawet jak juz byliśmy bez wózkowi to tu picie tu coś tam zawsze musiałam to wszystko gdzieś władować;) 

Ja teraz używam non stop plecaka z canpolu jest najlepszy nam się torba z wózka zdecydowanie nie sprawdziła zaraz odpadło od niej ucho ,była wąska , mało pojemna no nie sprawdziła się niestety 

Ta torba od wózka jest u nas spora a mimo to i tak zawsze napchana, do plecaka połowa rzeczy mi się nie miesić :(

ja używam na wyjazdy torbę z canpol bo dla mnie najlepsza i bardzo pojemna. Na wyjazdy typu wycieczka biorę plecak, ale ja go nawet  biorę jak jadę sama z mężem bo jest bardzo ładny i podoba mi sie to, że jest tyle przegródek :)

TerazMamma niektóre te torby do wózka to są serio takie jak na laptopa płaskie i mało co mieszczą zdecydowanie plecak lepiej się sprawdza przynajmniej u nas szczególnie na te dłuższe trasy :) 

To prawda plecaczki byly super mi sie tez podobaly ale sie nie udalo dostac do testow  ;(

Takie dla mamy i nie tylko. Plecak ktory zapewne posluzy na dluzej ;)

U nas swietnie się sprawdza szczególnie na wycieczki w góry 

Zazdroszczę Wam tego plecaka bo wygląda naprawdę super. Może nawet też sobie taki kupię jak torba od wózka okaże się porażka ;)

U nas ta torba to na prawdę była porażka, dlatego cieszyłam się że udało się tutaj dostać do testów;)

No ja pewnie kupię drugi jak ten się zużyje bo jest wart zakupu zdecydowanie najlepszy plecak a nie jakieś torby ;)