Patent na przewijanie

Ja nie używałam gondoli, bo miałam nosidełko rozkłądane na płasko

Ja też w zestawie z wózkiem miałam taki podkład nieprzemakalny/materacyk do gondoli 

fajnie bo ze Producent tez myśli o naszej wygodzie 

Ja właśnie nie miałam w zestawie, a szkoda, bo uważam że to powinno być obowiązkowo dokładane. Jednak to duża wygoda, bo bez problemu można wrzucić do prania a chroni materac. Ja w zestawie z wózkiem miałam jedynie przewijak podróżny w torebce. 

u nas te był przewijak a w efekcie nie używany;) 

mi się często przydawał 

u mnie się przydawał, bo nie w każdej łazience np w markecie jest przewijak do przewinięcia maluszka. 

Mama heli chyba miałaś na myśli to cybexa? Koleżanka go ma i mówi że całkowicie na płasko to je jest. Wiadomo krótkie spacery ok ale mój synek baaaardzo dużo leżał w Gondoli też w domu więc pewnie nie zdało by to egzaminu. Teraz słyszalan o tych spacerowkach kubelkowych koleżanka ma z taka wkładką dla noworodka chyba fajna sprawa właśnie zamiast gondoli. Nie mogę się doczekać nowego szykowania wyprawki na przestrzeni lat tyle nowości

Anisss nie użuywałaś przewijaka? To ja bez tego się nigdzie nie wybieram. Właśnie na zakupach czy nawet jak do mamy jadę to zabieram żeby jej niczego nie ubrudzić. 

Ja mam takich przewijakow już kilka i właśnie mam w każdej torbie i w wózku bo na wyjścia to jest idealne rozwiązanie kiedyś u rodziców na łóżku małą przewijałam i dobrze, że podłożyłam tą matę bo mi się zsikała przy przewijaniu i na szczęście łóżko nie ucierpiało :) 

TerazMama dokładnie ja też używam tego turystycznego:) dla mnie to bardzo fajna rzecz:)

Taki przewijak można nawet w wózku czy na trawie rozłożyć żeby szybko dziecko przebrać w razie potrzeby :) 

to ja takie turystyczne mam dwa i zawsze biorę , albo te jednorazowe :)

no właśnie ktoś to to wymyślil miał dobry pomysł:)

Jednorazowe też są spoko ale taka ceratka jednak bardziej praktyczna i szybko można umyć w razie czego 

Terazmamma też tak miałam. Mały zaczął sikać w trakcie przebierania u rodziców na łóżku. Ten przewijak uratował wtedy sytuacje. Ja w każdej torbie z rzeczami dla małego mam taki przewijak włożony. 

Ja też noszę teraz ze sobą zawsze :) 

Ja mam torbę z canpola z przewijaniem jest super sprawdza się w wielu sytuacjach 

Ja to w ogóle muszę sobie kupić taką specjalną torbę na gadżety dla maluszków dlatego że jak jest wyjście i pakuje do zwykłej torby to później nic nie mogę znaleźć wszystko się gubi a wiem że w takich specjalnych Torba ch poza mata do przewijania jeszcze są też odpowiednie otwory np. na pampersy kremy i jest dużo kieszonek więc myślę że łatwiej cokolwiek znaleźć

Wcześniej o tym nie myślałam, ale teraz jak trzeba pakować dwie bo starsza już pampersów nie nosi ale i tak zawsze biorę Majteczki i Ubranka w razie czego na przebranie to takie Pakowanie faktycznie musi być dobrze zorganizowane

Natinka ja mam to samo! w zwykłęj torbie wszystko po prostu ginie i nic nie mogę znaleźć. jednak też łapę się zeby jednak za dużo nie pakować niepotrzebnych rzeczy.