No dawno nie byłam ale u nas w okolicy tak do 30km to jest jeden do którego warto jechać ale to zabawa na pol dnia grzebanie w tych koszach
a w pepco czasami kupi się nowy sweter za 5 zł
No dawno nie byłam ale u nas w okolicy tak do 30km to jest jeden do którego warto jechać ale to zabawa na pol dnia grzebanie w tych koszach
a w pepco czasami kupi się nowy sweter za 5 zł
Powiedzmy, że pandemia też wymiotła sporo sklepików, ludzie nie utrzymali sklepów, bo długi czas były pozamykane i wszystko padło
Dokładnie duże czasami nie dają rady przetrwać, bo jak miały sklepy w galerii które były pozamykane a czynsz trzeba było płacić a co mówić o takich małych sklepikach...
Do pepco jakoś nie jestem przekonana przynajmniej dla maluszków typu body, kaftanik. Co kupiłam, wyprałam to takie porozciągane, nieforemne to i musiałam kupić nowe gdzie indziej. Bo już jakieś bluzy czy spodnie kurtki to ok. Chyba że coś się z jakością zmieniło.
pepcowe rzeczy to na kilka razy, szczególnie dla tych starszych dzieciaków.
Ja dziś kupiłam córce na szmatach 7 ubranek za 35zl. Były tak ładne ciuchy,że nawet jej brałam na 122 choć niedługo wchodzi w rozmiar 104
Padają też się jak podnoszą ceny u mnie w moim ulubionym z 70 zł za kg w dzień. Dostawy zrobili 85 zł trochę przesada moim zdaniem
oj ja mam nadzieje ze jak pojadę w maju to się obkupie. na lato
Oliwia pewnie trafiłaś na gorsze partie,ja bardzo duzow pepko kupowałam dla malutkiej i były ok...to juz jak w 51015 kupiłam to niektóre tragedia nawet tego sie naciągnac nie dało takie sztywne( kupowałam przez neta)
Mazia bo jak sie trafi takie cudeńka to trzeba brać
Anisss ale ja też kiedyś w pepco widziałam więcej wyprzedaży niż teraz. Nie wiem czy te ciuchy im tak szybko schodzą że nie mają później czego wystawiać bo magazyny puste czy o co chodzi.
Nati 85 zl za kg? To chyba już spora cena? Z tego co widziałam to akurat w szmateksach u mnie są ciuchy osobno wycenione.
rany 85 zł za kg to drogo ;( Mazia ja ostatnio płaszczyk kupiłam malutkiej i byłam mega zadowolona niby na 86 wiec też poleży;) u mnie póki co 62-68;)
Ja właśnie chodzę jak są ostatnie dni i wtedy cena jest mniejsza, ale to są ciuszki dobrej firmy i też biorę na zaś jak coś mi się podoba i może w takiej cenie jak pepco, ale jakość pepco pozostawia wiele do życzenia czasami... ale mam sporo z pepco też ciuszków bo z tej organicznej bawełny są okey...
kurcze spora cena, ale to w duży mieście ? u mnie pierwszego dnia jakoś 65 zł za kg, ale wczoraj po lekarzu na szybko weszłam bo babcia była z małym to mówię wykorzystam chwilę dla siebie :D to obkupiłam córkę ,a juz dawno tyle fajnych ciuszków nie było. Biedna chciała juz wcozraj to nosic ,a ja wszystko większe brałam tak od 104 bo na 98 mamy multum
Ja rzadko chodzę tam gdzie jest na wagę ale wycienione rzeczy są też bardzo bardzo drogie
To u nas są o wile niższe ceny
DoNoWE ja z 5 10 15 nje kupuję tych ubrań co jest napisane produkct Dostępny tylko w sklepie internetowym. A do tych ubranek stricte z 5 10 15 tak to nie mam zastrzeżen
u nas, czyli?
MamaRóży a czemu jest jakaś róznica?
Ja jestem jak najbardziej za tymi ubrankami z 5.10.15
ja dużo z 51015 nie mam bo dwa body i bluzkę
ale we wszystkim zrobili sie dziury przy zaczepach.. a kupione nowe w sklepie
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.