Pielęgnacja włosów

Rozznet to mona sie urodzila z czarnymi wloskami a teraz jej jasnieja 4 miesiac zaczyna wiec jak u cienie w 5 zmisnila kolor to ciekawe czy nie bedzie miala.takich jak tata;)

Aniss koleżanka z oddziału co ze mną leżała w szpitalu też rodziła Curke z bujną czarną czuprynka dziś ma prawie 7 miesięcy i ma tak piękne włosy że nie mogę się napatrzeć na nie

Nati super to pewnie wygląda takie maleństwo z włoskami:D

U nas też znajoma miała takie super włoski jak córka się urodziła. Moja ma dopiero takie jak ma 2 lata 

Moja tez się urodziła z czarnymi włosami dużo ich miala ;D 

pare dni temu urodziła się corka szwagrowi to tez taka ciemnoskóra i czarne włosy :♥️

Może macie to w genach 

silniejsze geny msza i jego brata 

maja taka ciemna karnacje i te ciemne włosy hehe

Podoba mi się jak właśnie dzieci są takie ciemne 

Ciemne dzieci fajnie wyglądają :) u nas nie miałby po kim być ciemny. Bo my oboje blondyni i o bardzo jasnej karnacji. 

Mi się też podobają takie ciemne dzieciaczki,ale to musi być chyba genetyczniw ciemniejsza karnacja 

U mnie urodzila sie z ciemnymi ale juz jej jasnieja ;/  

Mój był taki normalny ani jasny ani ciemny za to po mnie ma oczy błękitne

U nas miała ciemne włoski i nadal ma i piękne długie rzęsy 

Oj ja tych Rzeszów mojej córce zazdroszczę 

dużo dzieci ma piękne długie rzęsy 

Moja też ma tych rzęs dużo i są długie, ale to po mężu:D

U nas w rodzinie to chyba wszystkie dzieci mają takie piękne rzęsy że myślałam że to tak każde ma 

Ale u jej siostrzyczki już widać całkiem inne po mnie biedna ma 

cieniutkie jasne ledwo je widać i takie krotkie 

A u nas wszystkie rodzą się bladasy i z czasem do 3 lat ciemnieją włosy 

Mój synek też urodził się z ciemnymi włoskami brwi i rzęs już nie ma takich ciemnych ale mam nadzieję że dzięki temu na roczek będzie miał bujną fryzurke bo chłopaki często lysolki;)