Pielęgnacja włosów

Z dziewczynkami latwiej jednak ;)

Mojej to tak się powycierały wlosy ze na pokach placki łysin a na czubku ze 4 cm włosów;)

my tez mieliśmy tyl głowy wytarty jak miała z Pol roku 

teraz tez widzę ze ma takie krótsze a pod spodem dłuższe jak by podcinana :L

Ale rownalas jej potem te włoski jakoś?;)

Aniss moja ma na tyle wytarte kółko, ale czeszczmy codziennie i już widać małe włoski:D

Narazie nie obcinam jej wgl włosków 

bo tam fajnie jej się podkrecaja z tylu 

a nie przeszkadzaja 

sa bardzo cienkie moim zdaniem 

U nas tez wyrastaja takie twarde glownie na gorze glowki pp bovzkach to takie delikatne jeszcze sa ;)

U mnie wciąż tych włosków nie za wiele jest więc te wytarcie z tyłu głowy może nie rzuca się tak bardzo w oczy dzięki temu ale czuję już na tej łysince takie ostre włoski więc coś zaczyna rosnąć �

Synek ma z przodu mega długie za to z tyłu na głowie ma kółko wytarte 

Ja mam wrazenie, że u mojej z dnia na dzień coraz więcej tych włosków, a może zmieniają kolor na ciemniejszy i dlatego bardziej widać...

Mamaem pewnie jest ich coraz więcej mój też już ma ich więcej :) 

Moi mięli takie jaśniutkie włoski, że nawet jak wytarcia z tyłu trochę to nie rzucało się to w oczy. 

Moja jak się urodziła to wręcz miala czarne włosy jak tatuś 

a teraz ma takie bardzo jasny brąz jak mama 😅 

Np ciekawa jestem tez koloru jaki bedzie miala mlodsza,starsza ma wlosy po tacie ;) a malutka urodzila sie z ciemnymi ;) moze bedzie miala braz po mamie;)

Moja ma rudaski:D ciekawe czy jej takie zostaną:)

A oczka do kiedy mogą się zmienić ? 

moja ma juz 1,5 roku

urodzila się z ciemnymi i dalej takie ciemne brąz jak mamusia 

a tatuś ma niebieskie szare 🥰

moja starsza córka ma blond włosy i brazowe ocz po mnie,a młodsza to juz blondynka z niebieskimi oczami po tacie

Mamaem u mnie jest to samo. Codziennie tych włosków na głowie ma więcej. Jak się urodził to miał ich bardzo mało a teraz robi się taka czuprynka. Widać mnóstwo krótkich włosków na czubku głowy gdzie mu wyrastają. Tyle że ma bardzo jasne blond włoski i nie rzucają się tak w oczy. Zarówno ja jak i mąż takie mieliśmy za malucha a teraz mamy o wiele ciemniejsze. Pewnie tu też tak będzie. 

Kasia właśnie też się zastanawiałam jak długo może zmienić się kolor oczu ale wydaje mi się że u Ciebie już zostaną takie ciemne :)

Moja miała bardzo jaśniutkie włosy a teraz po 5 miesiącach trochę ciemniejsze są 

Ja też miałam takie rudaski właśnie, a teraz mam ciemny brąz:P

ciekawe czy jej też tak sciemnieją:)

kasia ponoć do 3 roku, ale mi sie wydaje , że to dosyć długo , że chyba krócej