Pielęgnacja włosów

Syn urodził się to miał ciemne jak ja , każdy mówił o po Mamusi takie bujne i czarne :) Teraz ma 6msc i co ? W tatusia się wdał jak starszy , blondyn się robi :D ale oczka chociaż po Mamusi �

U nas córce jak się urodziła tak ma do tej pory się nie zmieniły 

włoski to i u nas sie zmieniły oczka ma piekne błekitne ale ponoć do 2 roku mogą sie zmienić jeszcze 

to u nas 2 lata minęło 

No myślę, że każdemu dziecku się zmieniają i włosy i oczka;p

Moj maly jak sie urodzil tez włosy czarniutkie a teraz z czasem mu jasnieja i jest aktualnie taki ciemny blondyn

u nas synkowi z niebieskich robią się zielonkawe 

oczy jak córki miały niebieskie tak im zostały. Włosy z bardzo jasnego blondu zrobiły sie ciemniejsze ale i tak są ślicznymi blondynkami wszystkie 3 :)

Córka aktualnie 3,5 roku włosy jej się ładnie zagęściły. Można robić kitki, delikatny warkoczyk. Najlepiej myje się nam niebieskim szamponem z serii babydream. 

Oo to już fajny etap jak można robić córce fryzury😁 mam nadzieję że u mojej będą długie i ładne włosy zęby robić warkoczyki 

Może i ja kiedyś będę mogła robić swojej córeczce fryzury. na razie mam chłopaków :)

mama2123 może za trzecim razem się uda i będzie dziewczynka? 

Ja tez już się nie mogę doczekać by córce robić warkoczyki, ale to jeszcze nie ten etap:( 

Może sie uda moja koleżanka ma 4 chłopaków ale mówię jej ze trzymam kciuki 5 będzie napewno dziewczynka 

u mnie teście mieli 5 chłopaków i 6 dziewczyna się urodziła:)

Też znam mamy 3 chłopakow w dużych ilościach ale własnie mam znajoma co 4 chłopaków i jednak 5ta dziewczynka:) 

Czasami tak jest że jedni mają danych chłopców aż inni daje dziewczynki. Ja mam akurat 3 braci i 3 siostry więc powiedzmy że rodzice mieli pół na pół 

Ja miałam koleżankę co miała same siostry 9 ich w domu było 

U nas w domu jest dwóch chłopaków i 4 dziewczynki z tego są bliźniaki chłopczyk i dziewczynka :) 

Ojejku, 9 sióstr? 

Nie no my mamy bliźniaki chłopczyk i dziewczynka to jest dwójka oprócz tego mam jeszcze siostrę X2 i brata