Meg zgodzę się że po mimo tego że są nasiusiane to pupa jest sucha i to jest na plus tych w złotym opakowaniu ale nam już dwa razy przemokly niestety i w nocy musiałam małą przebierać
Patka właśnie, przy dłuższym testowaniu okazuje się że pieluszki zsuwają się synkowi z pupy, ale on jednak jest już bardzo aktywny. W ciągu dnia zakładam mu pieluchomajtki pampers, uważam że są lepsze niż te z dady, bo nie są takie sztywne.
Zauważyłam, że te złote z Dady najmniej śmierdzą chemią ze wszystkich pieluszek, jakich do tej pory używaliśmy. Na razie testujemy, zobaczymy, jak dalej.
Ja mam zapas zielonych więc narazie nie kupuje ich. Chyba że będą w promocji to skusze sie kupię na próbę
Ogólnie są fajne mieciutkie nie są sztywne tylko że u nas już pierwszej nocy przemokły niestety
Megg,ja przy synku podobnie jak ty, zakładam pantsa i są super! Te Dada złote możliwe,że nie okażą się złe.A są pantsy złote?
Moniczka wczoraj zadawałam sobie to samo pytanie. gdyby były złote pantsy to byłoby rewelacyjnie!
Jak dobrze kojarzę to pantsy tylko zielone były. Nawet jak fioletowe pampersy były a nie złote. Więc wątpię że sa
Szkoda, może jeszcze postanowią zrobić pantsy gold ;) Myślę,że i na nie byłaby niejedna mama chętna.
Nie korzystalam z pants. Jakos mi sie nie zeszlo nigdy by je kupic. Wiec mi nie przeszkadza, ze nie ma zlotych. Ale moze kiedys ktos wpadnie na taki pomysl i je zrobi.
Ja też nie korzystam z pantsow. I wątpię że będe używać.
aneczkaa006 a czemu wątpisz, że będziesz używać? Może warto byłoby spróbować?
Mój synek odkąd zaczął chodzić to pantsy są dużo bardziej wygodne.Aneczka,jak twoja córeczka zacznie porządnie śmigać to wypróbuj pantsy,przekonasz się ,że są bardzo wygodne dla mobilnych maluchów ;)
A ja właśnie chętnie spróbuję bo pamiętam że po roczku synka przebrać to był prawdziwy armagedon :D
Magicznypazur, Moniczka narazie sprawnie nam idzie zmienianie pampersow. Więc pantsow nie biorę pod uwage. Te nam nie przeciekają więc chcę przy nich zostać
Przecież fioletowe dady nadal są tylko złote są dodatkowo.
Natinka pewnie fioletowe są aż zejdą z tych co mają w magazynie
aneczkaa006 skoro jest Wam tak wygodnie to zostańcie.
Natinka złote nie są dodatkowo. Złote są za fioletowe pieluszki.
Aneczka, nie lubisz testować nowości?Ja choćby z ciekawości to kupiłabym aby się przekonać czy może nie będą lepszym rozwiązaniem.Dziwi mnie Twoje podejście ale ok ;)
Natinka może coś zostało na magazynie jeszcze i dlatego są i fioletowe i złote. W mojej biedronce ostatnio jak byłam została się jedna jedyna paczka fioletowych 5 a reszta już w złotych opakowaniach