Moniczka mam próbki pantsow i jakoś mnie nie przekonały żebym nałożyła
Aneczka ,jak mój synek miał około pół roku i dostałam kilka próbek pantsów to też wydawały mi się "nie wygodne" w użytkowaniu przy maluchu, który jeszcze nie chodzi.Porostu łatwiej zmienia się wtedy pieluszkę jak są rzepy.Jednak odkąd synek zaczął porządnie biegać stwierdziłam,że teraz nie ważna jest moja wygoda tylko jego.Przerzuciłam się na pantsy całkowicie ;)
Moniczka rozumiem. Jednak nie wyobrażam zmieniać pantsow z kupa. Bo my jeszcze na leżąco i chusteczkami zmieniamy nie chodzę z dzieckiem pod prysznic
moniczka7896 jak dla mnie to pantsy w tym wieku dziecka, są jak najbardziej wygodne również i dla mamy :) uciekającemu dziecku łatwiej się zakłada takie pantsy, niż pieluszki :)
Aneczka przecież one się łatwo ściągają wystarczy boki rozerwać
Patka nie wiem nie używałam ich nigdy
Teraz pantsy są na promocji w biedronce, więc może i ja spróbuje, zwłaszcza, że coraz częściej chodzimy po kupie pod prysznic, bo chusteczek musiałabym wykorzystać pół paczki, a mały lubi myć pupę, więc w naszym przypadku też pewnie by się sprawdziły.
Aneczka wspominałaś że masz próbki to może spróbuj i akurat spasuja ;)
Patka nawet nie wiem jaki rozmiar mam. Zobacze jeszcze
Ja zawsze kupowałam z Tesco i byłam z nich zadowolona dopuki nie zamknęli u nas Tesco ;-( więc przerzuciłam się na Lidl i nie są źle , dla mnie ok. Ale mam siostr w Krk i czasem do mnie przyjedzie raz na 2mc;-) to kupi mi pampersy z Tesco na promocji po 4paczki;-)
to ja Aga K naprawdę warto. To jest duża wygoda,szczególnie przy uciekającym maluchu.
Aneczka pantsy zaczynają się od 4 więc może jeszcze będą dobre? :)
Jak od 4 to może i by jeszcze pasowały
Aneczka pantsy zakładamy jak majteczki a w momencie , kiedy dziecko trzeba przebrać np.z kupy ,rozrywamy boki (tak są do tego zaprojektowane) i zmieniamy tak jak zwykłego pampersa. Nie chodzę z synkiem za każdym razem pod prysznic, nie ma takiej potrzeby.Tez zazwyczaj przebieram go na leżąco.
Na YT jest na pewno filmik o pantsach , zobacz , są naprawdę proste w użyciu .
Moniczka rozumiem. Narazie mam zapas zwykłych pampersów to nie będę pantsow kupować próbować
Pantsy są super, jak trzeba założyć, a dziekco ucieka. Mój ma prawie 8 miesięcy i już zastanawiam się aby kupić bo czasami mi włożyć to ciężko jest.
Moja nie ucieka grzecznie leży więc nie widzę potrzeby zmian
Jak mi tylko mała trochę podrośnie, to zmieniam pieluchy na pantsy, bo już mi tak ucieka, że ciężko jest je zmienić pieluszkę, a jak już zmieniam, to płacze, bo zakrywam jej "wolność". Więc muszę ją przebierać najszybciej, jak się da.
Na pewno super się sprawdzają, jak dziecko nie jest w stanie poczekać te 30 sekund:-) a wierze, że są takie dzieci, ponieważ sama mam takiego łobuza w domu.
W lato planuje go odpieluchowywac, więc może pożegnamy się już z pampersami u niego na dobre.
Aga też mam taki zamiar żeby latem odpieluchować a jak wyjdzie się okaże ile czasu nam to zajmie .