Pieluchy Dada fioletowe

Aneczka, mnie się wydaje,że możesz spróbować aczkolwiek to chyba troszkę za wcześnie.Czasem zdarza się ,że niektóre dzieci pojmują ten proces expresowo więc jakaś szansa istnieje na powodzenie ;)

Moniczka rano jak sadzam na nocnik to udaje jej się siku zrobic. Ale na siłę jej nie trzymam jak chce to siedzi jak nie to nie. Nic na siłę. Do lata jest czas zobaczymy jak będzie nam szło a latem też sie okaże czy uda się czy nie. Nie zaklama że musi się udać

to ja Aga K są takie dzieci, są :) moja córka się do takich zalicza... Jak przychodzi pora przebierania pieluszki, to nawet nie zdążę ściągnąć ,a ona już na brzuchu. Musze ją czymś zabawiać, żeby dała sobie przebrać pieluszkę.

Ja też bez zabawki na przewijak nie kładę. Zazwyczaj jest to lektura kremu bo mam pod ręką i ciekawsze są niż zabawki. Bo jak nic nie ma to od razu brzuszek. On od wielu miesięcy odkąd opanował przewracanie to uwielbia tę pozycję i nie leży na pleckach. Teraz dodatkowo już mi ucieka. 

Moniczka mój synus miał rok i 7 miesięcy jak pożegnał pieluszke jeszcze przez parę dni zakładałam mu na noc ale już na drugie urodziny nie zdarzało mu się robić siusiu w majteczki ;) 

Moja mała też uciekinier przy zmianie pampersika najczęściej jednak zajmuje się chusteczkami :) 

Widziałam w gazetce boxy złotych pieluch ale w porównaniu do boxow fioletowych to 5 zł droższe sa

My aktualnie jesteśmy na rozmiarze 4, w końcu doczekałam się promocji na boxy złotych pieluszek z Dady. 100 szt/35 zł, więc rzeczywiście wychodzą drożej niż te fioletowe. Nie przetestowaliśmy jeszcze, ale na pewno napisze wrażenia. Inne mamy w wiekszosci są mega niezadowolone. 

Właśnie nie wiem czy nie wybiorę się do biedronki po te pieluszki bo i tak są lepsze niż te zielone a zaczęłam już ostatnia paczuszkę i pewnie szybko się skończy 

Kupiłam ten jeden box i zobaczymy, czy będą takie same, jak w paczkach. No generalnie z boxów nigdy nie byłam zadowolona, bo pieluszki były gorszej jakości niż normalnie.

Dziewczyny, a próbowałyście pieluszek Pufies ?

To ja Aga K ja często kupowałam pampersy z  ale że nam zamknęli tesci to zaczęłam kupować w Lidlu, miała też z pampersa itd...trtaz zobaczylam promocje tych złotych w Biedronce , więc poprosiłam siostrę o ich zakup bo ja nie dałam rady bo mąż za granicą a ja sama z dwujka dziecmi i mi kupiła i mam je pierwszy raz i jestem mega z nich zadowolona , są cieniutkie i po całej nocy pieluszka wygląda ok i jest sucho a nieraz w innych było gorzej i czasem pieluszka przemaka tak miałam z dady fioletowe, także jestem bardzo zadowolona dla mnie są super. 

Moniczka a co to za pieluszki? 

Mi nie udało się dorwać boxa złotych pampersów :( mąż pojechał na otwarcie i nie było. Chyba do niej biedronki nie dowieźli. A nie chciałam żeby jeździł szukał po innych biedronkach że względu na panujący wirus

Aneczka moja siostra też pojechała do biedronki tam gdzie robiła mi zakupy i jak jej mówiłam że od 26 a ona była akurat 26 i też nie znalazła ale nie jeździła, dopiero na drugi dzień po pracy pojechała do innej i były..tam na tej ulotce pisze że w wybranych sklepach, że nie w każdej Biedronce.

U mnie mama była w jednej biedronce i nie znalazła. Tego samego dnia siostra w innej była i mi kupiła. Pewnie nie w każdej były w tym samym momencie, a może obsługa nie zdążyła wyłożyć.

Ewcia tak wiem że to w wybranych biedronkach a nie każdej. Ale zawsze było co to w gazetce. Na drugi dzień mąż był w innej bo po drodze zajechał i też nie było 

moniczka7896 nie próbowałam k nawet nie słyszałam nazwy ;)

Aneczka, aha;-) może poprostu nie zdążyli jeszcze wyłożyć co według mnie już na otwarcie powinno być wszystko wyłożone ale może przez ten wirus brakuje czasu bo zamieszania są, pracownicy niektórzy na wolnym bo dzieci do przedszkola nie chodzą .. także może przez tą pandemię wszędzie jakieś zamieszania. 

A ja byłam 27 w mojej biedronce i też nie zauważyłam zresztą jak człowiek na szybko to się nie rozgląda tylko weźmie co ma wziąć i szybko wychodzi. Myślę też że te fioletowe bardziej w oczy się rzucały 

Patka może w tej biedronce co była nie było bo to w wybranych biedronkach a może akurat nie wystawili jeszcze. Teraz można gdybać jedynie