Pieluchy z supermarketów - warte zakupu czy nie?

Podobno sa teraz drozsze pampersy z dada. Ale ja jeszcze w biedrace nie bylam.

Ja rossmann i biedrake mam pod nosem. Pampersy z bady dream te na basen zakladam dopiero dziecku w przymiezalni bo one nie trzymaja moczu, a z kolei zwykle pampersy w wodzie bardzo pecznieja wiec sie do wody nie nadaja. Za to te basenowe sprawdzaja sie super. Zdaja swoj egzamin. 

Patka promocja promocji nie rowna. Jak pisałam w innym wątku wtedy pampersy cenowo też tak wychodziły.

Jak nie były w promocji kosztowały 0.60 zł za sztukę.

Jak była promocja w przypadku kiedy kupi się dwa opakowania kosztowały 0.46 zł za sztukę.

A kiedy były w boxach (2 opakowania) to kosztowały 0.30 zł za sztukę.

Więc cena się dużo nie zmieniła. Tak mi się wydaje..jedynie mniej ich jest 

Nie jest tak zle z ta nowa cena. Az wcale takie drogie nia sa. 

Patkaa ja kupiłam wczoraj te złote. Pisałam w innym wątku że mam bardzo dobre pierwsze wrażenie. Pieluszka mimo że namoczona sprawia wrażenie suchej po dotknięciu. Ale dzisiaj będziemy testować więcej bo wczoraj tylko raz założyłam, a potem wyjeżdżaliśmy i założyłam pantsy. Rozmiar 4 wychodzi po 0,60gr za sztukę.

Te zielone z dady jak jest pampers mocno zsikany to jednak mokre jest wszystko ale to chyba dlatego że już jest zsikany mocno . Jestem ciekawa tych nowych słyszlam że nie są dobre ale tutaj znowu pozytywna opinia Megg Wiech chyba sie skuszę :) 

Cena za sztukę jest taka sama jak fioletowych. Zmniejszyła się ilość pampersów w opakowaniu i niższa cena jest w związku z tym

Meg i jak te nowe pieluszki? Nie przemakają wam? U nas znów mała miała całe mokre plecki :/

Patka a przy fioletowych zdarzało wam się żeby tak było?

U mnie nigdy nie ma boxow. Ale za to zawsze trafiam na promocję nieświadomie :) 

Natinka nocy rozchodzą się jak świeże bułeczki. Nie ma co się dziwić jak za taką cenę 

I co dziewczyny sądzicie o tych nowych Dada? 

Dziś po raz pierwszy mały miał przemoknietego pampersa. Używamy od dłuższego czasu fioletowych z dady. Wprawdzie wypił dużo przed snem, ale całe spodnie miał mokre. 

Czy którejś z Was też się przydarzyło? 

Aga ta szata graficzna fioletowa nigdy nam nie przemokła za to te złote już kilka razy dlatego zostawiłam sobie jedna paczkę i zakładam na noc fioletowe a w ciągu dnia przebieram częściej więc i te złote są w miarę chociaż nie wiem co będzie jak mi się fioletowe skończą :D

Aga raz mi w nocy się zdarzyło ale to pewnie przez to że niedokładnie pampersa założyłam bo uciekała ale to góra uciekło 

monia_dawid_jas dla mnie są najlepsze, jak do tej pory. Najmniej śmierdzą chemią i nam nie przeciekły.py Minus tylko jeden, że rzepy ciężko się odpinają przy pierwszym "zerwaniu".

to ja Aga K mojemu synkowi zdarzało się raz po raz, że budził się przemoczony. Czasem wina tego, że zbyt dużo wypił przed snem, czasem,że pielucha się zsunęła.

My nie mieliśmy okazji przetestować jeszcze tych złotych, ponieważ mamy duży zapas fioletowych. Ogólnie bardzo je lubię i jestem z nich zadowolona, dlatego jak czytam opinie o złotych, to zaczynam się trochę martwić... poza tym wychodzą drożej za sztukę niż fioletowe, chyba, że też będzie na nie kiedyś promocja,.bo jak narazie to.chyba cały czas są w stałej, wyjściowej cenie. 

Aga to samo pisałam że wychodzą drożej bo tych w złotym opakowaniu jest tylko 40 szt. 

Ogólnie nie są złe i będziemy je kupować tylko ciekawe czy będzie promocja na nie tak korzystna jak tych fioletowych 

Dziewczyny tak jest ich mniej ale cena jest taka sama jak fioletowych kiedy były bez promocji ;) jak robili na fioletowe promocje owszem wychodziło taniej 

to ja Aga K nie wiem, czy jeszcze jest, ale na początku tygodnia kupowałam je jeszcze w promocji, te złote.

Magicznypazur za 19,99? Ktoś tu pisał że to ich regularna cena.