Pieluchy z supermarketów - warte zakupu czy nie?

paatka202 ja widziałam i szczerze jedna paczkę wypróbuję. Może trochę je ulepszyli

Patka tak widziałam ale jeszcze nie kupiłam ich bo miałam.zapas 

Ja ich jeszcze nie widzialam w biedronce. 

A to nie jest tak że teraz zamiast tych fioletowych będą te beżowe? Bo tak to zrozumiałam z gazetki

Nie wiem nic na ten temat. Ale kiedys byly bezowe i je wymienili na fioletowe to moze teraz zrobia odwrotnie. Wszystko wyjdzie w praniu. 

Justynamamajasia ja nawet nie kojarzę żeby kiedyś były beżowe. Pewnie temu że nie potrzebowałam i nie zwracalam uwagi

Z gazetki tak wynika że zamienili spowrotem 

No tak waga ma znaczenie przy wyborze pampersów , mój waży 11kg i mamy 4 kuzyna syn waży 14kg i nosza 5 a jakoś nie odbiegają od siebie . 

O proszę nawet nie widziałam tych nowych . Tak rzadko oglądam telewizję :/ ciekawa jestem czy rzeczywiście poprawili jakość czy tylko zmienili opakowanie

No z tym też że w fioletowym opakowaniu było 60 szt a w tym nowym jest 40 

Patka ilość się zmniejszyła ciekawe jak z ceną będzie...

Czyli jest jak myslalam. Ale wtedy jak zmieniali to nazwa byla inna, a teraz zostala sie ta sama. Kiedys te bezowe sie nazywaly premium. 

Ja pamietam, ze byly inne bo wtedy corke urodzila i w szpitalu z pudelek nialam probki. 

Używamy teraz tylko Dada lub Pampers. Zdarzyło nam się mieć również pieluszki Nana - też spoko, tylko częściej trzeba było wymieniać. Jakoś szybciej wydawały się pełne :) Mieliśmy również Bella Happy, ale z tymi pieluszkami było coś nie tak... Niby ok,  ale synkowi ciągle przeciekało bokiem, pomimo, że pieluszka nie była pełna. Chyba jest problem z szybką chłonnością, albo niezbyt dobrze dolegają do ciała. Babydream z Rossman nie polecam... 

Baby dream nie mialam pieluch. Ale slyszalam same negatywy. Z tej firmy pieluszki mam te do plywania. Jak jezdzimy na basen to sie przydaja. 

Tak to tylko dade uzuwam. Jestem najbardziej z nich zadowolona. 

Ja z babydream też mam na basen i są bardzo dobre. Takich zwykłych nie stosowałam, więc nie odpowiem. Poza dadą, pampers, mogę polecić Lupilo. Też bardzo fajnie się mi noszą.

Moja znajoma używa babydream i jest z nich bardzo zadowolona. 

Dzisiaj mąż ma kupić paczkę tych pieluszek dady w nowym opakowaniu więc sprawdzę ale jak cena będzie taka wysoka jak na te pieluszki to spróbujemy zielone dady 

Ja używałam dla synka kilka miesięcy pieluszki z babydream i chwalę sobie. Jednak przerzuciliśmy się na Dadę - są tańsze (kupujemy zawsze na promocji w boxach fioletowe) i częściej jesteśmy w biedronce, a do Rosmana specjalnie trzeba było jechać. 

Dziewczyny wydaje mi się ze te nowe pieluszki są mniejsze i cieńsze zobaczymy rano czy równie dobrze wytrzymałe. Wizualnie wydają się być ładniejsze. Następnym razem kupię chyba jednak te zielone bo lepiej wychodzą cenowo 

Patka a jak te cenowo wychodzą? 

Dajcie znać dziewczyny jak te nowe Dada się sprawują 

Aneczka w opakowaniu jest 40 szt w promocji kupiłam za 19.99 a więc 0,50 za szt więc wydaje mi się ze trochę sporo