JustynaMamaKasia warto złożyć nic nie kosztuje a zawsze można więcej kupić jak cos jest w promocji
U nas w jednej z Biedronek rzucili te boxy dzień przed promocją w cenie takiej jak obejmowała promocja.
Ja pampersy w ogolecstaram sie kupowac po promocji. Jak mi zbraknie to kupie jedna paczke, a tak to po promocji 6 kartonow na raz bo sie bardziej oplaca. Jeszcze w pampersach chodzi to sie wykorzysta.
Dawno nie było promki na fioletowe boxy, więc czycham z niecierpliwością:-) Wprawdzie mam jeszcze trochę, ale przydałby się zapas.
Mi zapas sie powoli konczy i tez wyczekuje promocji. Moze juz niedlugo cos bedzie. Ale mi nie zawsze przychodzi sms, ze jest promocja na pampersy. Przewaznie ide do biedronki i wtedy trafiam na promocje.
Też czekam na promocje boxów fioletowych. U nas się od początku sprawdzają i jesteśmy zadowoleni. Nie przeciekają. Nie powodują odparzeń.
U mnie z pampersa uczulaly nie wiem czemu, sprawdziły się z dady i z Lidla i bardzo ładnie pachną i zostałam już przy tych z Lidla..
Raczej te promocje na boxy są we wszystkich sklepach i ogłoszą w gazetce czy różnie to bywa?
Monia zawsze są wcześniej w gazetce
Ja jestem juz przyzwyczajona do dada fioletowe. Najbardziej nam pasuje. Ja nie zmieniam i nie probuje juz zadny innych.
Chyba dużo osób czeka na promocję boxow hehe coś czuję że trzeba od samego rana już polować hehe
U mnie sa dwie biedronki. Ale ja to przewaznie po poludniu robie zakupy. Wiec jak trafie to bedzie dobrze.
Ja czasem też dostaje SMS że jest promocja z biedronki pewnie dlatego ze kartę biedronki mam i tam podałam numer telefonu , swoją drogą ciekawe kiedy będzie promocja bo został mi ostatni karton . Dziewczyny a jakie rozmiary noszą wasze dzieci mój ma 14 miesięcy i nosi 4 ale czasem mam wrażenie że są małe :/
Pati to zalezy od kilogramow. U mnie sa uzywane 4. Uwazam, ze 5 by byly za duze.
Pati mój mały 3.5 miesiąca i rozmiar 3. A waży 6400
Pati ja raz dostalam SMS z biedronki no promocji pampersów. A w gazetce o tym nie bylo
Mi rzadko przychodzi sms z biedronki. Czesto sie na tym lapie, ze jest promocja na pampersy a smsa brak albo przychodzi w ostatni dzien promocji.
Ja często dostaje SMS z promocjami
A widziałyście już że jest nowe opakowanie dady fioletowe? Teraz są takie beżowe a i w paczce jest 40 szt. zamiast 60? ciekawe czy jakościowo nie uległy zmianie
Widzialam reklame i tez sie nad nimi zastanawiam. Jak rodzilam corke to byly wlasnie bezowe dada i zmienili na fioletowe, a teraz patrze, ze wrocily.