Na początku używaliśmy z Pampersa, ale szybko przeszliśmy na Dadę Fioletowe, bo są zdecydowanie tańsze. I tak od 1-4 cały czas używamy Dady. Jesteśmy zadowoleni, nic się po nich nie dzieje, są chłonne. Jedynie jak były upały używaliśmy Pampers Active Baby- bo są cienkie i nie odparzały.
Pampers cenowo to jakiś kosmos w porównaniu do Dady, a szczerze mówiąc nie ma wg mnie różnicy w chłonności. Ciekawa zawsze bylam tych z Lidla, ale cenowo wychodzą troszeczkę drożej niż Dada, która nam pasuje, więc nie chcę kombinować.
To ja aga k to myślę że nawet nie masz co próbować tych Lidla bo się zawiedziesz. Ja miałam paczkę na samym początku "1". Dada o niebo lepsze. Jest teraz promocja i warto się zaopatrzyć.
My od początku byliśmy na oryginalnych pampersa ale dosyć często nam przemakały po nocy dlatego spróbowałam dady fioletowych i jestem mega zadowolona dlatego nie kupuje innych nawet tych zielonych
Promocja na pampersy Dada opacja się najbardziej jeżeli są to boxy a nie jak kupić się dwa pojedyncze opakowania
Aneczka a to nie jestem w temacie tych boxow. Bo dopiero drugi raz używam dady. Raz miałam paczkę na próbe no i teraz widziałam w gazetce więc zakupiłam . A na boxy nie udało mi się trafić ale będę w takim razie polować. Mimo wszystko i tak te dwa opakowania to wydaje mi się że tanio wyszły. A jak w boxach taniej to tymbardziej fajnie
Dla mnie lidlowskie pampersy bylu najgorsze. Z netto tez odpadaja bo syn ma po nich wysypke.
Oj tak boxy wychodzą cenowo bardzo korzystnie bo wtedy wychodzi 3 dyszki za 120 pampersów chociaż i ta promocja przy zakupie 2 tez nie jest zła
A te boxy to poprostu nie są w ciągłej sprzedaży tylko rzucą nieraz na promocję? Czy jak to wygląda? Bo ja takich boxow nie widziałam u nas w biedronce nawet w regularnej cenie
Monia boxy są raz na jakiś czas wystawiane w promocji. I schodzą jak świeże bułeczki. Trzeba z rana zazwyczaj iść
Aneczka a no to wszystko jasne. Będziemy polować ?
U mnie w biedronce boxy fioletowych (mówię tu o rozmiarze 4) są dostępne cały czas w cenie 46 zł. Jak.jest promka, to cena za nie to 30.zł, więc pampers wychodzi po 0.30gr, bo jest ich 100 w boxie.
Moniczka warto..u nas też teraz są boxy ale nie są w promocji pewnie za jakiś czas zrobią i będą za 29.99 ;)
U nas boxow ogólnie nie ma w regularnej sprzedaży tylko jak są na promocji
Patka czasem wrzucają przed promocją. A ludzie nie wiedząc kupują po wyższej cenie
U nas tak samo boxy najwcześniej tylko na promocji a tak to są normalne opanowania nie w kartonie . Ja zawsze zrobię sobie zapas i mniej więcej na miesiac mi starczają 2 kartony i przeważnie kupuję tylko na promocji
Ostatnio byly w promocji te boxy ale tylko dwa mozna bylokupic na karte duzej rodziny, a jak wiecej to juz bez promocji. To bylo tylko taka krotka dwa dni trwala. Wychodzilo sporo taniej ale byla ograniczona ilosc.
Ciekawe kiedy teraz będą bo zostało nam ostatnie opakowanie mam nadzieję że niebawem się pojawią
JustynaMamaJasia jak chce się to i 4 sie kupi dwa na swoją kartę a dwa na męża ;)
My mamy jedna wspolna karte. Jedynie na rodzicow karte moge jeszcze wziac.