Pieluchy z supermarketów - warte zakupu czy nie?

Też mi się wydaje że raczej mogły odparzyć dziecko a nie poparzyć . 

Aneczka a faktycznie fioletowych jest więcej myślałam że tyle samo w paczce co zielonych . My teraz używamy zielonych ale muszę sprawdzić fioletowe może będą lepiej trzymać . A jeżeli chodzi o mocny rzep to na pewno atut 

Ja urzywam tylko dade fioletowe. Dla mnie te zielone tak samo jak pampersy nie trzymaja i czyje, ze mocz mi po rekach splywa. Takie mam osobiste wrazenie i odczucie. 

Ja zazwyczaj też fioletowe i mam wrażenie, że lepsze. jednak zielonych do tej pory miałam tylko jedną paczkę i na jej podstawie mam tę opinię. Dziś wyjątkowo właśnie wzięłam zielone i zobaczę, czy nadal podtrzymam swoją opinię.

Pati więcej ale cenowo tak samo wychodzi. Wiec jak pasują i zielone i fioletowe to można kupować jak promocja sie pojawi..nie trzeba czekać na wybrane 

Wczoraj byłam w Biedronce to widziałam że zielone na promce ale ja ich nie używam bo bardzo przypasowały nam fioletowe więc nie kupuje tamtych. 

Aneczka no właśnie ja myślałam że tych fioletowych jest tyle samo . Ja ostatnio kupiłam box zielonych za 20 zł i teraz mam co prawda mały zapas ale spróbuję tych fioletowych następnym razem . Bo kilka razy miałam i byłam zadowolona a może akurat będą lepsze 

Wczoraj na promocji i fioletowe tez były.  Jednak trzeba było kupić 2 paczki a to juz za dużo dla mnie na spacerze i wzięłam zielone na próbę.

Pati warto spróbować a nóż przypasuja ;)

Ja mam jeszcze zapas z poprzedniej promocji ale już na następną będę musiała kupić 

Patka też mam zapas poprzedniej promocji więc nie planuje teraz kupować 

Ja muszę w końcu zacząć robić zapasy jak jestem samochodem, a nie potem lecę z wózkiem tylko po pieluchy.

Mały zapas zawsze jest dobrze mieć ;)

Ja też mam mały zapas ale kolejne już chce spróbować fioletowe nawet jak nie będzie promocji to przy cenach innych pampersów i tak się opłaca :) 

Ja kupiłam ostatnio zielone, bo były na promocji. Nie używałam ich bardzo dlugo, bo mialam duży zapas fioletowych i maly zaczął się drapac po bokach. Nie wyskoczyła mu żadne wysypka, ale zaniepokoilo mnie to trochę i wykorzystam zielone, a potem będę już tylko kupować fioletowe. 

Ja kupuje tylko te fioletowa dada. Sa dla mnie najlepsze. 

Mi te zielone nie przypadly. Jakos dla mnie one moczu nie trzymaja tylko wszystko przepuszczaja. 

Dla nas nie ma reguły i fioletowe i zielone się sprawdzony i używany te które kupimy w promocji

Ja narzekam na zielone dady. Pampersa rez nie lubie. Tylko co te fioletowe sa w porzadku. Ale kazdy kupuje to co mu pasuje i dziecku. 

Justyna na Pampersa oryginalnego to i ja narzekam 

Witam dziewczyny. My Używamy pampersa i dade fioletowa i nie mam zastrzeżeń. Jedynie w dadze ten rzep jest wkurzający. Przeważnie jak się natrafi promocja tak też zrobię mały zapas. Z tego co widzę teraz jest  promocja na dade fioletową .próbowaliśmy na początku też te z Lidla ale nie podpasowaly. .