Kupiłam te z Rossmann ale wezmę stój dla maluszka w razie czego żeby trzymał
Strój zawsze warto założyć, przynajmniej pampers nie spada ani nie zwisa w wodzie dla dziecka i nie przeszkadza.
Zgadzam się, strój to wygoda i dla malucha, i dla rodzica wszystko trzyma się na swoim miejscu i dziecku nic nie przeszkadza w zabawie
tak racja dziecko ma wtedy lżej i lepsza swobodę ruchu
I moim zdaniem też bezpieczeństwo. Nigdy nie wiemy kogo spotkamy na plaży. Nie wyobrażam sobie córki puścić w samym pampersie, gdzieś się przypadkiem odepnie, spadnie, a nie wiadomo kto się na nią patrzy…
Zgadzam się w 100%. Bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze, nigdy nie wiadomo, kto jest obok. Nawet na plaży warto zadbać o to, by maluch był odpowiednio ubrany.
Dokładnie… niestety ale dzieci są narażone na różne niebezpieczeństwa i trzeba ich po prostu pilnować…
To prawda, to jest straszne i jak pomyślę, że półnagie zdjęcia moich dzieci mogłyby krążyć po jakiś forach dla zwyroli to niedobrze mi się robi. ![]()
straszne jest to co siedzi w ich głowach
Nam te dada się sprawdzały
Właśnie byłam w biedronce i pojawiły się pieluszki z dady do wody
Są ok. Spełniają swoją rolę. U cenę mają dobrą
A są z Dady? Dzisiaj odwiedziłam dwa Rossmanny i w żadnym nie dostałam pieluszek do wody. Panie powiedziały, że wyprzedały się do 10 ![]()
![]()
Tak są , tylko u mnie nie było tych całkiem malutkich
O ja, to koniecznie muszę wybrać się na zakupy ![]()
Są. Poszukaj po biedronkach, może gdzieś znajdziesz
Ooo już nawet w biedronce można dostać super
dobrze wiedzieć
super ale pewnie równie szybko znikają z półek ;/
Niestety odwiedziłam dzisiaj 4 biedronki i w żadnej nie ma, pracownicę nawet o nich nie słyszały. Szkoda, bo wybierałam się i tak nad jezioro i musiałam kupić pieluszki pampers w lokalnym sklepiku za prawie 40 złotych za 12 sztuk…
My używamy z Rossmana