Kurcze duzo. U nas są w biedronkach nawet wczoraj patrzyłam za nimi
No całkiem sporo za nie wyszło, ale komfort dziecka ważniejszy
w zwykłej pieluszce też by przeszło, ale jechaliśmy na pół dnia, więc wolałam wygodę ![]()
A to ja w biedronce to rzadko widzę te do wody ale w Rossmanie są zawsze i nie drogie z babydream
U mnie były wykupione też w każdym Rossmannie
miała być dostawa, ale jak akurat byłam w sklepie, to jeszcze dostawy nie było, więc musiałam szukać innej alternatywy
Nieraz tak jest że jak chce się na szybko to nie można dostać .
Zazwyczaj tak jest że jak potrzeba to nie mam a jak kupisz to za godzinę w każdym sklepie będą ![]()
![]()
Hehehe a to taka magia ![]()
![]()
Żebyś wiedziała, jak kupiłam, to zadzwoniła do mnie koleżanka dzień później, że ma na oddanie 2 paczki, bo mąż kupił, ale wziął za małe i czy chce ![]()
nie wzięłam, bo póki co mi więcej nie potrzeba, powiedziałam, żeby oddała innej znajomej ![]()
To tak samo jak z promocją, kupię coś a na drugi dzień jest przecenione
To jest standard
albo kupisz coś a w innym sklepie jest taka sama rzecz i to wiele taniej
I jak tu się nie denerwować ![]()
ono jak jest duża przecena to można się nieraz ugryźć ;p
U nas na basenie są wymagane pieluszki neoprenowe. Więc my zakładamy pampersy do wody z Rossmana i na to jeszcze te kąpielówki
U mnie te z rossmana się sprawdzają
A co to za wynalazek? Pierwsze słyszę to takich pieluszkach aż musiałam zobaczyć. One mają jakieś właściwości? Czy tylko tak wyglądają?
O ja, to przecież zaraz spadnie ten pampers. Ja się boje incydentu kałowego
i wolę porzadnie zabezpieczyc dziecko niż potem pływać w takiej wodzie, albo płacić za jej wymianę
A są takie co zakładają zwykłe Pampersy? Jeju przecież w tym nie da się chodzić w wodzie
Hmm ja myślę że to jest nie wykonalne przecież to się w ciągu minuty napełnia napęcznia
Ja zakładałam, ale tylko w przypadku, jak nad jezioro jechaliśmy spontanicznie i np tych do wody akurat nie miałam. Córka sama i tak jeszcze nie chodzi, więc nic jej nie spadało. Do wody wchodziła na krótko i od razu po wyjściu pampers szedł do wymiany
No wiesz spontanicznie i jak dziecko nie chodzi to co innego. Lepiej w normalnym niż bez ale jak ktoś wie że idzie jutro na basen to kurcze przecież to jest kilo od razu po wejściu do wody