Pierwsze buty dla dziecka - jakie buciki będą odpowiednie dla niemowlaka?

super artykuł, ja polecam buciki od https://walkkings.pl/

To prawda, wybór takich bucików dla malucha jest niezwykle ważną sprawą.
Takie buty do nauki chodzenia powinny spełniać wszystkie te wymagania,
o których napisałaś w tekście, ale co równie ważne - to warto szukać na rynku firm,
które specjalizują się wyłącznie w produkcji takich bucików dziecięcych.
Przede wszystkim, dlatego, że mają całą linię podporządkowaną konkretnym bucikom,
od momentu projektu, poprzez wybór materiałów, po odpowiednie wykonanie.
To daje pewność, że dostajemy produkt bezpieczny dla naszego dziecka i najlepszy!

Polecam firmę Norvik. Kupiłem dziecku buty w Stonodze w Piasecznie i są rewelacyjne - wykonane z prawdziwej skóry, prawidłowo wyprofilowane i bardzo wytrzymałe (mały prześmigał całe wakacje).

takie buciki, ktore opisalas produkuje polski producent Emel. Buciki sa na elastycznej podeszwie, maja sztywny zapietek, regulowana wkladke i wykonane sa z naturlnych skor. Te i inne zdrowe buciki dostepne sa w naszym sklepie inetrnetowy, ww.wesolebuciki.pl

rowniez zakupilam niechodki a na wykle buty jeszcze czas

Dziewczyny podbijam temat :) Czytałam wiele wątków ale jakoś mam do Was zaufanie :) Jakie kupowałyście pierwsze buty dla dziecka  na zewnątrz (firma). Moja mała ma 10,5 miesiąca i chodzi 7-10 kroków, więc pierwsze buty na spacery pewnie zakupie na przełomie marca/kwietnia lub w kwietniu. 

Kosiaszka zerknij na Emel, Primigi, Geox. Te moim zdaniem są najlepsze. Drogie ale warto. 

Właśnie te EMEL-e to mi wszyscy polecaja :), a o tych 3 firmach to dziś z przyjaciółką rozmawiałam i poźniej z Bartka polecają ale raczej dla starszych dzieci. Dla mnie buty to podstawa, wszytsko moge mieć po kimś, z second hand ale jak mój tata zawsze mówi : buty i bielizna mają być porządne :)

Kosiaszka bo Emel naprawdę maja fajne buty co prawda ceny też ale jak na pierwsze buty nie ma co oszczędzać

Jeszcze Mrugała ma fajne buciki i Naturino. 

Pierwsze dla synka i córeczki kupiłam primigi więc polecam są naprawdę fajne i porządne ;) 

Dzięki chyba na pierwszy zakup wybiorę jakiś dobry sklep z profesjonalną obsługą bo boje się że sama sobie nie poradzę:)

Kosiaszka dokładnie lepiej wybrać się do sklepu gdzie pracują profesjonaliści i pomogą nam dobrać pierwsze buty 

Dobrze ze znów można się wybrać do sklepu i dobrać buty. 

Jeżeli ktoś ma znajomego fizjoterapeute tez można popytać które będą na początek najlepsze dla naszego dziecka

u nas synek miał bardzo wysokie podbicie stopy, więc kupno butów to była masakra. Nie mogłam kupić nić przez internet, wszystko trzeba było mierzyć, ale na szczęscie po czasie stópki się troche wypłaszczyły i już było łatwiej. 

O to prawda z tym podbiciem, lepiej po przymierzać :) czasem w tkmaxx widziałam pirimigi w dobrych cenach na promocji. 

Trafna uwaga wybieram się na kontrolę do fizjoterapeuty na roczek to od razu podpytam

Kosiaszka też konsultowałam z fizjoterapeuta ;) wszystko ładnie dokładnie opisał mi 

Mój synus też miał wysokie podbicie ale z czasem stopa zrobiła się normalna.