U nas też tak było początkowo wysokie podbicie a teraz nie mamy większych problemów z dopasowaniem butów
Niestety często się zdaza ze rodzice kupują obuwie dla dzieci które jeszcze nie chodzą bo pasuje do ubrania lub mają znaczek firmowy
Nati są niechodki to tak wiesz mogą być na chwilę, ale ja szczerze miałam te butki tylko zimą jak córka nie chodziła, ale znam ludzi u których non stop dziecko ma jakieś buty, a nie chodzi
My mamy 13 msc, po domu attipasy, parę kroków zdobi sam, ale dopóki sam nie będzie lepiej chodził to nie kupuje, stópka szybko rośnie a nie zamierzam wypuszczać z wózka bo zrobi parę kroczków.
Przeglądałam sobie również sklepy w poszukiwaniu promocji z okazji Black Friday. I dobre zniżki na obuwie dla dzieci ma obecnie Pantofelek;
https://pantofelek24.pl/pol_m_Obuwie-dzieciece_Buty-chlopiece-914.html
Na obuwie dla dziewczynek, ale i na obuwie dla chłopców :)
Mrugała bardzo dużo osób poleca jest to bardzo dobra firma my mamy śniegowce z Sinsay i są w porządku:)
To ja nawet nie znam tej firmy, a dobre śniegowce też są z Biedronki czy lidla a cena naprawdę super ;)
firma naprawdę godna polecenia, dużo dobrego o niej słyszałam, niestety nie miałam okazji sprawdzićm u nas Bartki królują,
Firma solidna ale jak się już kupuje to warto zakupić środki do tych butów specjalne bo jednak tanie buty to nie są i często są takie zamszo podobne i trzeba je zapuścić
Bartki są dobre jakościowo
Dużo jest butow dobrej jakości ale tak naprawdę nie wiele z nich jest zalecanych dla małych dzieci które np stawiają pierwsze kroki nie zawsze warto się sugerować firma.
Nawet chyba lepiej jak dziecko chodzi na bosaka jak uczy się chodzić
Zależy bo u nas mała strasznie krzywo stawiała nogi jak chodziła więc zalecono nam nie tylko żeby chodzila w butach ale dodatkowo dłuższych za kostkę i twardszych zeby nie miała możliwości dawać nogi do wewnątrz
My trs tylko na bosaka. Znajomy ortopeda mowil ze nawet jak dziecko 2-3 latka nje powinno chodzić po domu w bucikach tylko grubsze skarpetki ewentualnie. Moj roczniak idzie do żłobka i ciekawa jestem cxy beddie musiał miec buciki
MamaRozaM są wymagane buciki z tego co wiem dziecko nie może biegać na boso
ja kupowałam na początek te skarpetki z guma pod spodem
Z antypoślizgową podeszwa ? Ale zależy czy mają wykładzinę czy nie bo czasami wymagają buciki
u nas sprawdzają się jeszcze Lasocki
Ja dawniej chodziłam w Lasocki i była to super firma teraz się trochę popsuli niestety
Ja na pierwsze buciki kupiłam komuello i jestem bardzo z nich zadowolona, mała lubi w nich chodzić i one są bliskie bosej stopy.
Przed nami jeszcze trochę do tego wyboru