Figa moja córka zawsze zasypiała sama w łóżku musiała mieć tylko przy sobie swojego misia. Potem potrzebowała bym tylko była w pokoju,w którym zasypia. Teraz od dwóch tygodni potrzebuje się przytulać by zasnąć,ale tylko że mną tak ma. Tata dalej może leżeć w swoim łóżku,a ona chwilę się potuli i idzie do swojego. Też zaczęła się budzić w nocy i ładuje mi się do łóżka. Czas albo mamozy mamy,albo wyczuwa,że już będzie mnie niedlugo mniej dla niej
Figa u mnie syn miał tak cały czas i do tej pory jest ze jak zasypia musze byc w pokoju.Starsza córka zasypiała sama i nie było problemu,az do momentu gdy nie byłam w 8 miesiacu ciazy to chciała spac z brzuszkiem.i teraz tak jej sie to utrwaliło ze musze tez byc w pokoju jak zasypia
No mam nadzieję,że naszej tak nie zostanie bo trochę mnie to martwi. Usypianie trwa zdecydowanie dłużej...godzina nie moja
Dziewczyny, dziękuję! Aczkolwiek dalej mam problem. Oglądam ten wymiar: 180 x 90, ale może za duże na początek? Sama nie wiem. W dodatku muszę zmierYc czy w ogóle wejdzie. Planujemy przeprowadzkę ale obawiam się ze jak będę na to czekać to do wieku przedszkolnego córa Będzie spać w łóżeczku :D
piszecie o przystępnej cenie. Jaka to kwota? Znalazłam takie co mi się podoba z tą barierką do pół to koszt min 500 bez sUflady. Jak ma się ta cena? Za dużo? Celuję w prościutkie lozko, nawet bez wycinanych gwiazdeczek i innych figur
Mój starszy syn miał łóżko KRITTER z ikei. Ono ma wymiar 70x160. Kprzystał z niego bardzo długo bo od około 3rż do 13rż, pod koniec użytkowania było już trochę wąskie, ale na dlugośc nadal w porządku. Za jakiś czas mamy w planach przeprowadzić synka do jego łóżeczka i chętnie poczytam jakie macie propozycje. Jeśli o mnie chodzi to ja teraz kupiłabym ciut szersze łóżko najchętniej 100x160, ale nie wiem czy dostępne są materace w tych wymiarach.
Mamo Gratki napisz na co się decydujecie.
Mama_Gratki Ja tam nie zamierzam szaleć cenowo te, które nam się podoba jest z barierką, szufladą i nawet materacem. Koło 400zl, ale to cena z allegro gdzie indziej było o 200zl droższe lub 300zl już nie pamiętam ile dokładnie.
Chyba tak kosztuja koło 500zl takie w miarę porządne nie te z górnej półki z tego co widzę
Figa u mnie czym starsze tym lek separacyjny wiekszy.
Czyli nie ma reguły, moi zasypiają sami ale jak piszecie wsztsko się może zmienić jeszcze.
Mama Gratki ja jestem zdania że lepiej większe żeby na dłużej starczyło a nie za jakiś czas znów zmieniać
niby tak ale nie chcę jakiegoś wielkiego żeby córka się w nim nie "Zgubiłą". chce żeby się czuła bezpiecznie ale też swobonie. Poza tym mamy obecnie bardzo mały metraż :(
Mama Gratki. Im dziecko większe tym więcej pluszaków zabiera ze sobą do lozka. Więc spokojnie zapełni sobie wolna przestrzeń ;)
A moze takie co rosnie razem z dzieckiem?
Polecam świetne łóżka na stronie www.happybabies.pl Firma posiada duży wybór rozmiarów, kolorów oraz obrazków. Dziecko zadowolone z nowego łóżka i bez problemu samo zasypia.
A ja polecam spraedzac przed zakupem przez internet wszelkie opinie jesli kupujemy z jakiegos nieznanego sklepu. Ja przy zskupie lozeczka mialam troche nerwów
No jasne najlepiej poczytać opinie. Ja też zawsze przeszukuje cały internet czy taniej nie znajdę. Wózek tak się udało kupić. Polecam babyhit jak znajdziesz tańsza ofertę to o nim Ci zaproponują jescze niższa
Tylko zwracajcie uwagę z czego jest wykonane. Drewno najlepsze a nie jakieś płyty czy coś drewno podobne
dokładnie - materiał to jedno, ale tez i czym malowane - czy farby nietoksyczne i odpowiednie dla dzieci
Ewe nie wierzę żeby się trafiło łóżeczko z farbą nieodpowiednie dla dzieci toksyczna.
My zdecydowaliśmy się na zakup dużego łózka, sen i odpoczynek są dla mnie bardzo ważne i chciałabym żeby syn się wysypiał. Zamówiłam łóżko 100x170, drewniane, jednak zamówień jest tak dużo że na realizację czeka się okolo 1,5 miesiąca.
Mamo Gratki wybraliście łóżeczko?
Aneczka teraz ciężko jest gdziekolwiek kupić łóżko drewniane a jak już jest to ceny jak z kosmosu