najlepiej jest zmierzyć stopę na kartce, chociaż wiem, że to nie lada wyczyn takie pomiary:p
Jaki rozmiar buta kupujecie swoim 10miesiecznym dzieciom ?
Kupilam wczoraj 19.5 dla syna pierwsze buty
Ale zmierzyc mu zalozyc...ciezko bylo wkurzal sie palce wyginal i wloz buta
Ile powinny byc "wieksze" buty ?
Kupiłam za 6zl miarke na stopkę na aliexpress polecam
MamaRóza też o tym myślałam właśnie, że to by się przydało, a dobra jest skala na niej? Bo miarka miarce nie równa:D
Takie miarki dają w daichmanie jak poprosicie :)
Nie wiedziałam o tym
Tez nie wiedziałam ale ostatnio kupując buciki podeszła do nas pani ekspedientka i nam dala taka plastikowa miarkę do stop :)
ja tez nie wiedziałam, ale może t dlatego że ja większość rzeczy zamawiam online
Ja wcześniej kupowałam wyłącznie stacjonarnie i nie wiedziałam, że w sklepie można otrzymać miarkę.
Tak mozna dotrzymać taka miarkę, moja koleżanka właśnie tam pracuje i mi przyniosła, mówiła ze dają je ;) także fajna opcja ;)
Też pierwsze słyszę o takich miarkach:D ale oni dają to na zawsze czy tylko w sklepie do wykorzystania?
Szczerze to nie kupuję butów w Deichmanie, więc nie wiedziałam, że coś takiego praktukują.
czyli dają już na zawsze do domu, a nie tylko do użycia w sklepie ?
MamaWojtusia też jestem ciekawa właśnie:D
Taaak do domu ! pani powiedziała ze to jednorazówki . Ale to jest z twardego plastiku jak znajdę to podeśle :)
oo super chętnie zobaczę :D
Też jestem ciekawa jak wygląda;)
Też rzadko w deichmannie kupuję ,bo zlikwidowali blisko nas :) I jakoś mi nie po drodze. Teraz przez internet zamówiłam sandałki dla 6 letniej córki :) Fajnie ,bo tam darmowa dostawa chyba od 50 zł :)
Taka miarka fajna :) Z pewnością pomocna :)
Ja mam zawsze problem jakie te buty wybrac:P
ja też wiele razy zamawiam online bo jest dla mnie tak wygodniej